- 18 Ocak 2019
- 1.925
- 3.383
- 133
- 27
Merhaba hanımlar uzun olacak biraz dün annemle kayınvalidedeydik neyse kayinvalidenin bi misafiri gelecek olur sabah erkenden giderim yardim edilecek bisey varsa ederim. 1 gün öncede bin defa derim anne yapılacak varmı geleyim anne yapılacak varsa burdan yapıp getireyim hepsine yok yok yaptim ben hallettim der. Allah var pek iş de buyurmaz bisey de istemez. Dün anneme dedi davetim var senin patlıcan yemeğine bayılıyorum cagirsam bigun yaparmisin bana annemde yaparım tabi yapraginida sararken çağır beraber saralım dedi bende dedim benide çağır ne zaman yapacaksan hep beraber olunca 1 saatde hallederiz. Gülüyor sen zaten bu evin içindesin ben buna 3.kişi olmadığını öğretemedim bi türlü mecbur geleceksin gelmeyecekmiydin bide cagirmayla değil benden cagirmami beklemiycen kendin yapcan bak dün mesela isim olduğu belliydi benden gel dememi bekleme sen kalkıp gelcen dedi. Anne ben sana bin defa sormadimmi yapılacak var mı geleyim yapalım burda yapıp getireyim diye senin ne zaman yaptığını bile bilmiyorum ki ben haber et diye dedim bak bugün sabah erkenden geldim sofranı kuralım diye kendin kurmuşsun dedim saol nasıl oldu da erkenden geldin anlamadım zaten dedi her zaman erken gelirim zaten misafir geleceginde dedim (ki oyle) bilmem artik erken mi gelirsin en son mu dedi güldü. Gorumcede ordan atladi cagirincada çağırdın diye lafini yapiyon kadına dedi (hicbir zaman yaptigim isin lafini etmem ki etmek gerekirmis burda bahsedeyim kendisi gecen gezmeye gitmis aksamina beni arıyor kac gundur hastayim cocuklardan is yapamadim gelip utu temizlik vs yaparmisin diye corba yaptim goturdum hallettim islerini ayni gun gorumcede kek yaptm kayinvalideye geçecektik kaynvalidem bilmedigi icin kızının evinden gelince kizim kek yapmis da getirmis vs diye misafirlerine bahsetti hic sesini cikaripda ben yapmadim gelin yapti demedi) hala da kinlenmedim. 2 hafta once dedem vefat etti 1 kere aramadi bile gorumcem 1 hafta sonra o hastalanmis yine ben aradim nasilsin nasil oldun abla yapilacak bisey varmi geliyim diye. Ama lafını yapiyomusum
buysa yapmak tamam yani :)) gorumcenin bahsettigi seyde ben evlendigimden beri 2 gun gidip 3. Gun gitmesek kayinvalideye hemen yuzu asılıyo gelmiyorsunuz bayadir diye israr ediyo illa gelin diye bende gecen dedim yuzunu asma bana ben kendi anneme bile 15 gunde bi gidiyorum sevmiyorum dışarıyı evimde oturmayi seviyorum ben senle alakali bisey degil dedim bu yani. Neyse kvye gittiğimde de herşeyi o demeden söylemeden yaparım ondan önce koşarım her işine bulaşıgı olsun çamaşırlarını toplar katlarım etrafını toparlarım o demeden evini süpürürüm bazen o yapma etme dedigi halde camlarını dahi silerim yaşlı çıkamaz diye. Ama yaranamamisim gosterememisim demekki çok üzüldüm ve ben takıntılı bi insanım içime takıntı oluyor gerçektende dediği gibi miyim kötü muyum gözünde diye.