sorun ediyim mi sizce

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Eşimde yaptıralım dedi, özel olarak yaptırcakmışız yani süslü paket filan...
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum
Bu arada kadın geldi bana süs eşyası getirdi

Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda

Mrb herkese
Yarın öğleden sonra eşimin erkek kuzeninin eşine hayırlı olsuna gidicez( doçent oldu)
Ben diyorum ki normal bir çikolata alıp götürelim ki bana gelenlerde normal çikolata getirdiler nolcak sanki
Hayır yani eşimin kuzeni bana hayırlı olsun demek için gelmedi bile eşime noluyo anlamış değilim çok rahatsız oldum ama dile getiriyim mi getirmiyim mi bilmiyorum

Şimdi diyceksiniz ki senin daha önemli bi sorunun var neye takıyosun öyle ama siz buna yorum yapın sadece olur mu diğer konu askıda
sende mi doçent oldun normal çikolata getirdi kaynın kadında süs aşyası getirmiş sadece çikolata oılmaz süslü çikolata yaptır bir arada çıksın.,diyerekten dert yaratan kadınlara bayıldığımı söyleyeyim:KK53:

normal bi cikolata alabilirsiniz tabi esini ikna etmen lazim. ufak seyler ama daha once de bu tarz yasanmisliklarinjz varsa batiyor iste. ben de oyleyim. nasil gorursem oyle dir karsiligim.

Yaptırın neolacak ki ..Hatta çikolata yerine güzel kalıcı bi çiçek de hoş olabilir. Sorun etmeyin boşuna..

Mrb herkese

Nasıl..

Mrb herkese

Herkesin kendi tarzı vardır.İnsan hayattaki davranışlarını,başkalrının her hareketine göre kalıplaştıramaz.Eşin çikolata yaptırmak istemiş.Bence bunun üzerine kafa yorulacak birşey yok ortda.Altı üstü çikolata.

Yani genelde böyle şeyleri kadınlar düşünür. Mesala ben eşime derim bunu alalım şunu alalım . Eşim bana sorar .Erkek olarak eşiniz fazla düşünceli. Ama sizin sorun haline getireceğiniz bir şey yok.
Yani tam olarak rahatsız olduğunuz şey nedir ?

Sen ar gör oldun o doçent

Sana neden gelecek ha bana kalsa doçent olana gitmek de saçma başka mesleki başarısı olana gidiliyor mu hiç uzman öğretmen olan birini tebriğe gitmedim mesela

Hadi bunu geçeyim de o süs eşyası getirdi biz normal çikolata götürelim yok özel yaptıralım dert edilecek şeyler değil

Özel yaptırırsın ama maliyetini az tutarsın olur biter

Ama senin derdin para da değil eşin senden başka kimse için bir şeye özenmesin istiyorsun ki bu hastalıklı tavırlarının hepsinin kaynağı bu

Çikolatadan bahsediyoruz çok pahalı birşey değil sonuçta yaptırın gitsin. Ama konu altın falan olsaydı iş değişirdi. Altında karşılıklı ne yapıldıysa o yapılır bence...

Yani genelde böyle şeyleri kadınlar düşünür. Mesala ben eşime derim bunu alalım şunu alalım . Eşim bana sorar .Erkek olarak eşiniz fazla düşünceli. Ama sizin sorun haline getireceğiniz bir şey yok.
Yani tam olarak rahatsız olduğunuz şey nedir ?
Belkide tam olarak bu!
Yana bana sormamasııı boğasım geldi onu

Back
X