Sorun eşim, eşimin babası ve eşimin amcası

Bu ne ya amcanin hic bir katkisi Yok ama kazanca ortak. Sinir oldum resmen. Sen bir sey yapamazsin ama esin yapabilir. Bence babasini ikna edecek amcaya yol verecek. Yoksa esin isini ayiracak
Dünde konuştuk eşimle bütün borcu temizleyip elimle şirketi onlara mı teslim ediyim ben ayrılmıcam diyor.
Bende hergün ama hergün sinir oluyorum fakat etkili bi çözüm bulamadım.
Amca küsüp ayrıldığında kayınbabam az kalsın bizi batırıyodu demişti barışınca herşey yine eskisi gibi oldu.

Bizimkilerde böyleymiş. Neymiş yillarca çocukları olmamış o yüzden ilk oğlu çok kiymetliymis. Kıymetliyse çalış çabala besle dogurduklarini. Amcam borç yapar babam öder. Amcam çocuk evlendirir para babamdan. Dedem babam için hep ben onu adamdan saymam derdi. Babam saygıdan sus pus. Başlarım öyle anaya babaya. Babama hep diyorum ananın cenazesini ben yıkadım. Hakkımı helal etmiyorum. Arada diyor öyle olması gerekti. Ama ben babamın hepsini kovduguna şahit oldum yinede içim sogumadı. Beni görünce şeytan görmüş e dönüyorlar. Çünkü babama hep anlattım. Arkandan konuşuyorlar diye. En basiti annesinin mezar taşını babam yaptırdı hepsi ayrı ayrı ben yaptırdım diye konuşuyorlardı. O kadar leş insanlar.

Babanızla ailesinin arası nasıl açıldı yani ne gibi bir olay yaşandıda babanız gerçeğin farkına vardı?
Benim kayınbabama amca ve babane hakkında en ufak bi eleştiri bile yapılmıyor adam sinirden kıpkırmızı oluyor.
Bizde o konulara hiç girmeden sessizce durup kendimize birikim yapalım diyoruz.
Eşime yine söyledim gelen toplu paradan iste diye bakalım verecek mi

Ankara da bir akrabanin düğününe gittik. Ben evde makyaj yapıyorum bunlarda bahçede uzaktan akrabalar ve babamın teyzesiyle oturuyorlar. Cam açıktı babamın adı geliyor kulağıma. Perdenin arkasından dinledim. Paramızı aldı vermiyor falan diye dış kapının mandallarina babamı cekistiriyorlardi. Halbuki bir hafta önce hep beraber mugladaydik. Babam ona istediği arabayı aldı. Benzinini fulledi. Ayrıca para verdi. Ayrıca kızına gelinine torununa hediye aldı. Tabiki hepsinin parası babamdan çıktı. Ben bunlardan iki gün önce gittim. Babama dedim ki o laf soylettirmedigin abiniz elaleme seni cekistiriyor. Bir karısı bir kendisi konuşuyor. Sen onların parasını almışsın vermemissin. Çok sevgili teyzende oğlum ayıp birşey varsa git kardesinle konuş elaleme ne anlatıyorsun demiyor. Babamin en dikkat ettiği şeydir aile içinde olan içerde kalır. Bunlar gelince babam kovdu. Karısı bana diyormuş soyledi de boyu mu uzadı. Teyzesinide aradı cemkirdi. İki yıl konusmadı. Babannem oğlum olmuş bir kere diye mizirdandi. Onu da kovdu. Bana beddua ediyordu söyledim diye. Diğer çocuklarının evliliklerindeki problemler nedeniyle felç geçirdi. İki yıl yattı öldü. Kızı hala bizim sebep olduğumuzu söylüyor sağda solda.

birgün kp tarih sahnesinden silindiğinde eşinle sen istediğin gibi hareket edersiniz. şimdilik böyle devam etsin düzelme imkanı yoksa ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…