Evet siz mutlu, huzurlu bir yuva istiyorsunuz. bunu gayet iyi anlıyorum, lakin bunu başamak için iki tarafında istemesi lazım, para pul bi yerde hallolur amma velakin eşiniz size anladığım kadarı ile dürüst davranmıyor yani en başında söyleyebilirdi yani borçlarının ortaya çıktığı zaman başka borçlarının olduğunu söyleyebilirdi, bazı seyleri saklamış ve evde de pek mutlu değilsiniz, yani şunu demek istiyorum bir insan her zaman kötüyse o kötüdür... Ama arada sırada tersleniyorsa evet canı sıkkındır, streslidir, yani bir insan her zaman kötü olduğunda bir süre sonra sen yıpranırsın ve onun umru bile olmaz. Sonra da sen ne kadar çok takıyor olursun...
Yıllar sonra dönüp geriye baktığında bir sürü pişmanlıkların olur... Yaşını bilmiyorum ve sormam belki hoş olmayacak ama şunu demek istiyorum yani bana sorarsanız yanlış bir insandan bebek yapmak istiyorsunuz. bir insan daha eşine, yuvasına sorumluluklarını yerine getiremiyorken bebeğine karşı daha da zorlanır ve hersey sizin üzerinizde olmaya devam eder. ayrıca borç olayı da önemlidir yani şimdi borçları için hep sizden geçiniyorsa yarın öbür gün bebek yaparsanız şayet bu bebeğe kim bakacak ??? Allahın isterse olur tabi bebeğiniz yani bunun unutmayınki dünya kadar masrafı var.. siz çalışıyormuşsunuz anlıyorum... Bakıcısı, maması, bezi ve herseyden önemlisi bir bebeği huzurlu bir yuvada büyütmek en önemlisi.... Hepimiz sonuçta dört dörtlük zengin insanlar değliz yani çocukluğumuzu hatırlarız... Benim hatırladığım en güzel sey ise huzurlu bir evdi..bunun için ki evliliğiniz için en doğru kararı siz vereceksiniz.... bunlar önemli kararlar... Boşanırsanız şayet size ne kaybettirecek, ya da devam ederseniz ne kazandıracak... Bu soruları kendinize sorun ve cevabı eğer sizi mutlu ediyorsa yolunuzu çizerseniz... Şayet son olarak bana sorsanız böyle bir eş ile ne yaparasınz diye birşey diyemiyorum çünki bekarım yani ama çok fazla dayanamazdım herhalde... Aşk evliliği olsa bir şekilde affedersin,, sen kızsan bile gönlün kıyamaz... yani tabi eşinde bunu başarması için anlayış, sadakat, ve sorumluluk sahibi olması lazım... Karar senin canım... Umarım hakkında hayırlısı olur... Biraz uzun yazdım kusura bakmayın :))