- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Haftada 1 normal olamaz evli birinde. Bukadar şalırıp konum tepki cektiğine göre kimsenin eşinde de bu sıklıkla yaşanmıyorAdamin ruyasina kadarda karisma istersen. Ruya gormeyim diye sacma sapan video ve p.rno izlese daha mi iyi olacak. Keske herkes esiniz gibi sadece ruyayla yetinebilse.
Ayrica soyle bi ruya gormeyim die yatsam bilinc altima daha cok yerlesir daha fazla gorrum .. esinizin ustune gttikce bu durum hayatinizin kacinilmazi olcak . Ne kadar yasaklarsan o kadar cekici gelcek
valla ben de 38 yasındayımHor hor çeşmesi muberak
Itfaiye hortumu gibi ne yatak bırakıyor ne döşek..
Ilk defa duydum boyle bisey7
haftada bir neden normal olmasınHaftada 1 normal olamaz evli birinde. Bukadar şalırıp konum tepki cektiğine göre kimsenin eşinde de bu sıklıkla yaşanmıyor
Normal birlikteliğinizde isteksiz değilse çok takılma birde kendi haline bırak ilk adımı sen atma en iyi bu şekilde anlarsın.Aldığı sperm ilacları mı yapıyor diycem ama onlar cinsel güc icin değil sperm onarıcı. Hem de zaten ilk evlendiğimiz hafta da sadece rüyalanmıstı beraber olamamıstı
Eğer eşiniz hasta oldugundan 1 torba ilac iciyorsa sperm icin, oluyor. denemesi bedava diycem de yok! O ilaclar da aylık 500tlyi geciyor!!!
Ne duymak istiyorsunuz?haftada bir neden normal olmasın
seks makinası mıyız hepimiz
eşek gibi çalışıyoruz eve gecınce halımız bıle kalmıyor bazen
Allah evlatsızlıkla kimseyi sınamasın. Anlayamazsınız. Hala işi benim cinsel açlığıma getirmeye çalışıyosunuz asıl buna pes!Valla 500 ünü 300 ünü bilmem ama çok oynarsanız bozulur her şey.
Adamı böyle mecbur gibi bırakırsanız haftada 2 yi de çok ararsınız.
Konu sadece fizyolojik değil
Adamın ruhunu bozmayın
Ağlamış yahu
Pess
Cocuk istediğimizden mecbur kalıyorum ama haklısınızNormal birlikteliğinizde isteksiz değilse çok takılma birde kendi haline bırak ilk adımı sen atma en iyi bu şekilde anlarsın.
Ürolog kan testlerinde bişey bulamadı. Sadece kendi doktorumuz sperm kanallarında sıkıntı olabilir dedi. Ama o da yüzeyden belli olmadığından biz de açılıp araştırılmasını istemedik. Sadece bir umut psikolojik mi diyorum. Başka var mı benim gibi diye ondan sordumErkek bedeni düzenli olarak bellirli miktarda sperm üretiyor, eğer yetersiz seks olursa geceleyin vücut spermi kendiliğinden atar. Ama söylediğinize göre seks sayınız yeterli, üstelik eşiniz çok istekli değil, haftada bir eğer bu durum oluyorsa, ya ilaçlardan kaynaklıdır veya fiziksel ya da psikolojik olabilir. Ama bana çok normal gelmedi.
Allah evlatsızlıkla kimseyi sınamasın. Anlayamazsınız. Hala işi benim cinsel açlığıma getirmeye çalışıyosunuz asıl buna pes!
Anlıyorum sizi ben, bebek endişesi taşıyorsunuz, üstelik bundan ayrık arzulanmayı istemeniz, çok seviyorsanız rüyalara kıskançlık duymanız da normal.Ama rüyasında mutlaka cinsel bir durum görmesi bile gerekmez çoğu erkeğin bu durum yaşandığında.Çoğu tetkiki yaptırdıktan sonra psikolojik duruma odaklanırsınız. Belki de fiziksel bir durumla karşı karşıyadır. Ya da cinselliğe aslında kendi sandığından da düşkündür, ama çocukluğundaki bazı etmenler ona bunun kötü olduğunu bilinçaltına kodlamıştır ve gerektiğinden daha az geliyordur yaşadığınız cinsellik ama o gene bunu bastırıp ihtiyacı yokmuş gibi davranıyordur.Ürolog kan testlerinde bişey bulamadı. Sadece kendi doktorumuz sperm kanallarında sıkıntı olabilir dedi. Ama o da yüzeyden belli olmadığından biz de açılıp araştırılmasını istemedik. Sadece bir umut psikolojik mi diyorum. Başka var mı benim gibi diye ondan sordum
Üstüne gitmiyorum sadece bu evlendiğimiz ilk gündwn beri böyle her hafta rüyalanan sonra da sizden uzaklaşan bir eşiniz olunca ister istemez moraliniz bozukup yetersiz hissediyorsunuz. Buna bir de infertilite ve bitmeyen ilaç doktor masrafı eklenince, mutsuzluğunuz tavan yapıyor bunu da haliyle anlıyor. Birbirimizi sevdiğimiz icin de bu durum onu üzüyor
benim de evladım olmuyor 4 senedirAllah evlatsızlıkla kimseyi sınamasın. Anlayamazsınız. Hala işi benim cinsel açlığıma getirmeye çalışıyosunuz asıl buna pes!
benim de evladım olmuyor 4 senedir
siz haftada 2-3 birlikte oluyoruz demişsiniz
bunu nasıl evlatsızlıga bagladınız ben bunu anlayamadım.
daha sık olursa zaten sperm kalitesi iyice düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?