- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Onun sadece öyle şeylere merakı yok gibi geliyor bana. Belkide aseksüel bilmiyorum. Ten uyumu konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum sürekli beni öper koklad hep birlikte aynı koltukta sarılarak bişi izleriz hatta bazen o anlarda tahrik olur ama film izleyelim diye kendine hakim olur. Böyle bir manyakRüyalanma elinde olan bir şey değil. Kendini tatmin etme sonucu olmuyor yani. Bunun için onu yargılayamazsınız.
Cinsellik konusunda da beden uyumunuz yoktur belkide sadece. Sizin için haftada 3 azdır, eşiniz için 1 yeterlidir. Herkesin cinsel dürtüleri eşit olmak zorunda değil. Belki bi terapi görüp başka sebepler var mı araştırabilirsniz.
yani bazen haftada 1, bazen haftada 2-3 değişiyor düzenli şukadar diyemem. Çalışıyorum sabah erken gidiyoruz ikimiz de yatağa da gec gidiyoruz işlerim anca 12 gibi bitiyor sonra da uyku bastırıyor tabi. Bir de o gec geliyor 9 bucuk 10 gibi hergün.Tam anlliyamadim galiba ama haftada 2-3 kez az mi? Bazende 1 diyorsun...yani bana göre normal. Ne zamandir evlisiniz?
Benimde bitirdigim evlilikte, cinsellik sorunlarimiz vardi ve esim isteksizdi...ama biz aylarca, bazen 1 sene yada fazlasi geciyordu cinsellik yasamadigmiz.
Rüyalanma hic duymamistim :)) Bu cok normal, niye sorun yapiyorsun...elinde olan bir sey degil ki.
Bence bosuna fazla üstüne gitme adamin, yani birde agliyormus. Güzel bir sekilde tedaviye gitmeyi önerebilirsiniz?
Haftda 1 kez bunu yaşaması sıkıntı. Yani rüyalanma her hafta yaşıyor. Sanki cok sık değilmi?Tövbeler olsun da bana da oluyor halbuki eşimle bi sorunumuz yok
Uyurken elinde değil ki insanın
Dert etmeyin bence
Ama öpüp sarılması illa cinsellik anlamına gelmez ki. Ben daha romantizmden daha duygusallıktan hoşlanırım mesela. Cinsellik çok şehvet dolu geliyor. Bazı zamanlarım vardır öperken, dokunurken cinselliği düşünmem bile. Tamamen yaptığım şeyle ve bana verdiği mutlulukla ilgilenirim.Onun sadece öyle şeylere merakı yok gibi geliyor bana. Belkide aseksüel bilmiyorum. Ten uyumu konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum sürekli beni öper koklad hep birlikte aynı koltukta sarılarak bişi izleriz hatta bazen o anlarda tahrik olur ama film izleyelim diye kendine hakim olur. Böyle bir manyak
Yani
yani bazen haftada 1, bazen haftada 2-3 değişiyor düzenli şukadar diyemem. Çalışıyorum sabah erken gidiyoruz ikimiz de yatağa da gec gidiyoruz işlerim anca 12 gibi bitiyor sonra da uyku bastırıyor tabi. Bir de o gec geliyor 9 bucuk 10 gibi hergün.
Aslında ben hic olmasa aramam. Derdim yumurtlama günleri.. 2 yıldır deniyoruz cocuk olmuyor ben de umursamıyorum cok ilişki sıklığını oyüzdne o günleri hep kaçırıyoruz.Eh bak, soruna kendin cevap veriyorsun aslinda. Gayet normal bana göre, hic takilma buna. Sana az geliyorsa bile simdilik baski yapma ve diger konuyuda uzatma, adama rahat birak yaw :))
Artik sende kendi carene bakacan, sana cok az geliyorsa...anla yani ;-)
Hayır sabaha hersey olmuş bitmiş uyanıyor. Yeni evliyiz sayılır. 2016 nisanda evlendik.Rüyalanma dediğiniz sabah ereksiyonu mu acaba öyle ise bu çok normal. Eşimle 2 gün birlikte olmasak ona da oluyor, bedeninin verdiği bir tepki bu,
Aslında isteksiz değil eşiniz yoksa rüyalanma da olmaz diye düşünüyorum, sizin zorlamanızla oluyosa ilişki ozaman sorun vardır elbette. Bir de nekadarlık evlisiniz, çok yeni değilse bukadar dert etmeyin gayet normal.
Aslında ben hic olmasa aramam. Derdim yumurtlama günleri.. 2 yıldır deniyoruz cocuk olmuyor ben de umursamıyorum cok ilişki sıklığını oyüzdne o günleri hep kaçırıyoruz.
Cinsel iştah değil derdim. Sadece bebeğimiz olsun diye çabalıyorum. Dediğim gibi kişisel bakımıma özen gösteririm aklınıza gelicek her konuda. Hatta eve de fazla titizim kendime de diye sık sık kızar bana. Yanında giyimime bile dikkat ederim.Size eşiniz "neden regl oluyorsun?" diyor mu?
Üzerinde kontrolü olmayan bir konu için sorun eşim demeniz iyi olmamış bence.
Herkesin cinsel iştahı aynı seviyede olmayabilir çok normal. Haftada 2 veya 3 diyorsunuz bazen 1miş, burada 6 aydır birlikte olmadık diyen konular var.
Ki adam 10da geliyormuş eve. Yazık yoruluyordur.
Ayrıca diyelim ki cidden bir sorun var, belki size iyi görünen ten uyumunuz vs ona öyle gelmiyordur? Yani bazen okuyorum eşimin ağzı kokuyor farkında değil gibi konular, belki buna benzer bir durum vardır farkında olmadığınız?
İnşallah. Umarım başka bir biyolojik sıkıntı cıkmaz. Yeterince var sıkıntı zaten genetik vs..Olur insallah yakinda, hayirlisini dile. Hem 2 sene cok sayilmaz ki, biraz zamana birakin. Cogu zaman o baski yüzünden olmuyor istedigmiz seyler, ne zaman amaaaan derseniz ve relax olursaniz, daha iyi sonuc alirsiniz.
Takma fazla, güzel iliskiniz var anladigim kadari, tadini cikarin ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?