• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Eşim

sinir oluyorum böyle insanlara karısına el kaldırabiliyo ama elin adamı tehdit edince ağzını açamıyo böyle adamlar iyi aileyi hak etmiyolar bence. aynı durum arkadaşımın başına geldi 10 yıl dayak yedi kapılara atıldı 1 kızı vardı onun için katlandı ve sonunda boşandı. ufak tefek anlaşmazlıklar aşılır ama ortada dayak varsa affetme bence

Boşanmamalısın arkadaşım. Boşanmadsn mutlu olmayı denemelisin yuvamı ayakta tutabilmek için buradaki bütün önerileri okuyan deneyen biri olarak söylüyorum illa bi çözüm vardır yaşlı değilsin hasta değilsin çocuğun da var evliliğine bir şans hatta birkaç şans ver sonra yine boşan istiyorsan annemin bi lafı vardı:
Evlenmek için acele etme kızım nasıl olsa bir kere evlenince bir daha hiç bugünkü gibi bekar olamayacaksın.
Boşanmak için acele etme arkadaşım nasıl olsa boşandıktan sonra birdaha hiç bugünkü gibi olmayacaksın.

Herşeye o günah bu haram diyorsa alternatif üretmiyor mu? Dini yorum yapmak yasak ama dinimizde hanımın gönlünü hoş tutmakta var bunu dile getirin eşinize bence.

İşte kadın erkek ayrı yerlere gidelim diyo...
Şiddet varmış diğer konuda yazmıştı.

Yooo şiddet yok. Ancak bana karşı yapma potansiyeli yüksek. Bagırıp çağırır yani.

sinir oluyorum böyle insanlara karısına el kaldırabiliyo ama elin adamı tehdit edince ağzını açamıyo böyle adamlar iyi aileyi hak etmiyolar bence. aynı durum arkadaşımın başına geldi 10 yıl dayak yedi kapılara atıldı 1 kızı vardı onun için katlandı ve sonunda boşandı. ufak tefek anlaşmazlıklar aşılır ama ortada dayak varsa affetme bence

Hayır dayak yok. Ama bagırıp çağırır. Dışarı karşı gayet sakin.

Benim ve eşimin de yaşam şekillerimiz farklı ama biz hep ortak noktalarda buluşuruz.Ben de denize gitmem ama yazlık tutarız eşim oğlumla denize girer gelirler gezmeye çıkarız, pikniğe gideriz.Düğünlere gitmem eşim gider; nikahlara, mevlutlere beraber gideriz.Sonuçta birbirimize saygı duyduğumuz için hem kendi doğrularımızı yaşar hem de ortak vakitler geçirip çok da eğleniriz.Bunlar gerçekten aşılamayacak şeyler değil.Allah başka dert vermesin...

kocamın beni savunmaması sebebiyle
şimdiye kadar çoktan boşanmış olurdum
yapmayın ya
bu boşanma sebebimi
çocugunuza yazık

eşinizin size ve çevreye karşı duyarsızlaştığını düşünüyorsunuz,
beklentilerinizi karşılayamamış, pasif bir adam olup çıkıvermiş
birlikte kaliteli zaman geçiremediğiniz için de gerginsiniz

çözümsüz göremedim probleminizi
tavırlarınızı değiştirin biraz, ortada buluşmaya çalışın
kişi bazen başkalarının mutluluğuna da sevinebilir

ek olarak tarihi gezilere çıkabilir ya da nevşehirde balonlarla gezebilirsiniz
iki taraf da ben'den vazgeçerse yeniden ''biz'' olabilirsiniz belki

Hayır dayak yok. Ama bagırıp çağırır. Dışarı karşı gayet sakin.
bi arkadaş dayak var yazmış onun için yazdım cnm eğer dayak yoksa iş değişiyo biraz. benim eşiminde çok dik kafalı bi yapısı var bizde pek ortak noktada buluşamıyoruz ama artılarını eksilerini düşününce artıları daha ağır basıyo. bence bunları kafandan geçir ve boşanma olayına girmeden mutlaka evlilik terapistine gidin derim.eşin karşı çıkabilir ama ısrar et olmadı kendin yardım almaya başla ama bi dene derim

Back
X