SORUN ESIM

telefonunu karıştırdığı için kadına da kızmış mı? özel hayatına sokması ne kadar normal? artı olarak kötü lafta söyleseniz eşinizle aranızdadır ne alaka kadın öğreniyor telefonuna bakıp üstelik sizin mesajlarınızı neden merak ediyor? erkekler çocuk akıllı yaratıklar. anladığım kadarıyla sorun sadece o kadında yani o kadından kurtulursanız eşiniz eski haline dönecek gibi. neden en başta kabul etmek zorunda kaldınız kadını o kısmı anlamadım. ortaklığı bırakın ilkokul arkadaşlarını bile sildi eşim. bişey olacağından değil uygun değil evli olsalar ailece görüşürdük diye konuştuk ama değiller diye laf söz olur zaten görüşemeyiz diye sildi ve bu durum arkadaşları tarafından da anlayışla karşılandı. bişekilde bu ortaklığın bitmesi gerekiyor ama nasıl? bunun en iyi yolunu siz bilirsiniz. 'boşanacağız' lafı ağır olmuş. boşanmayı isteme sebebini sordunuz mu? ben sizde bir problem göremedim çünkü? merak ettim ne diyecek sebep olarak? böylelerine rest çekmek gerekiyor aslında ama arsız güçlü olunca haklıyı bastırırmış.

Dogru soyluyosunuz hastaneden ve geldi aslinda konusmak istedi belliydi hic yuz vermedim iyi geceler deyip yatti gitmeyecem evimden kadina bu zevki tattirmayacm ama kocaminda yuzune bakmayacm o essrkgibi calisack bende hanim gibiiyiy ecm

Yok tam olarak soyle olacak. Bosanmayacaksin ya, esinin de duzeni bozulmamis olacak, cocuklarina bakilacak evi temizlenip yemegi hazir olacak. Utuledigin gomlegi pantolonu giyip sevdigi kadinla gununu gun edecek. Sen de esin evde her olmadiginda "acaba ne yapiyor" diye kurup kendini yiyip bitireceksin. Sonra bir gun ansizin bosanma kagitlarini onunde goreceksin ve hazirliksiz yakalanacaksin.

Bosanip bu zevki tattirmam diyorsun da baskalariyla evli olmalarini kendileri mesele etmiyor ki. Bosanmasa ne olacak suan zaten evli iki tarafta. Hem bosansaniz olayin zevki kalmaz asil, evliyken flort etmek heyecanli cunku.

Bir kadın bir erkeğin gözünde kendini nasıl bitirir sorusunun cevabı
Hiic alakası yok hanımefendi insanın tuzu kuru olunca konuşması çok kolay o konumda olmadan ne yaşadığımız kimse bilemez. Boş boş sallayıp boşa boşa su herifi deyince olmuyor hele karnınızı burnunuzdaysa. Burda saçma sapan feminenlik taslamalar yapmayın bence. Zafere giden her yol mübah.

Boşanamazsın bu durumda. İnanamıyorum artık bu nedir. Ahlaksızlık diz boyu canım ülkemde. Konu sahibi yanımda mesajlaştılar mesajlarda bi şey yok diyosun da o kdr mesajlaşmaları da normal mi? Aldatılıyosun ya da oraya doğru gidiyosun. Önce şu bebeğini doğur bebek hayrıyla gelirmiş derler o zamana kdr şu domuza yemekti temizlik yapma karnım burnumda de yat.

O kadin degilde eşi telefonu eline alsa kizar ama telefonumu ne kurcaliyorsun diye. Ozamanda alip o telefonu kafasinda parcalayacaksin baska bişe degil.
Tahammül edemiyorum bu tarz seylere. Benimde esimin cocukluk arkadaslari var mahallesinde. Kizlar ALLAH icin sessiznsakin oturalikli edepli seviyeli. Ama esimin ve ailesinin onu kendilerinicin koyduklari yere tahammul edemiyorum. Herkes kotu onlar iyi. Oyle abartiyorlarki esimle surekli kavga ediyorum. Sinir oluyorum. Kalkip girtlagina yapisasim geliyor. Iyi yada kotu bir baskasi icin sen karin ile ne diye kavga ediyorsun. Anlatamazsin bununiste erkek milletine.

Evet adam 1 sene demiş çünkü yakalanmış ve bunu ispatlayan olay zaman aşımına ugrayacsk oda bu sırada tedbirli olacak gecemiz linkten bosanacak ne tazminat alacaksın nede dogruduzgun nafaka zeki adam ayyyyyyyyyyy adam mi dedim ben

Kocandam ayrilma tabiiki.

Ama sana birsey diyeyimmi? Erkeklere yumisak davrandikca kendilerini daha sert olmak zorunda hissediyorlar yada hayir kelimesinincok kullaniyorlar.

Sert ol esine karsi bak nasil etekleri tutusuyor. Bizniyi olmak istiyoruz onlar izin vermiyor.
Ilk evlendigim zamanlar canim şunu yapsam olurmu bunuda boyle yapalim olurmu . Ya sen bilirsin ama buda boyle olsun tarzi kullaniyordum yani konusuyordum iyilik olsun diye busefer herseye kendisinin karar verme hakki oldugunu dusunmeye baslamis olacak ki herseye kendinkarar vermeye baslamisti. Kendimi toparladim yok bu boyle olmuyormus. Bu seger ben sert davranmaya basladim boyle olmasi gerek gibi. Baktim tamam olur vs. Demeye basladi. Bizler yumusak davrandigimiz surece onlar kendi haklarini yukseltiyorlar bizde variz demeliyizm bizde kararlarin icindeyiz bizde senle yasiyoruz.
Kendinkararlarimiz fikirlerimiz olmali.

Ustunden zaman gecmis olsa bile alip konisacaksin. Bak canim su soyle boyle diye izah etmeyeceksin izin alir gibinuada ozur diler gibi konusmayacaksin. Emreder gibi konusacaksin. Sert konusacaksin.
Bak sen attigim mesaja tepki gosterdin. Duvarlari yumrukladin. Sen telefonuni ne hakla baska bir kadina veriyorsun ben hangi duvari yumruklayayim diyeceksin.
Benim telefonu baskasi okusa beni baska adamlar hastaneye goturse ayni anlaysimi gostereceksin?

Bu kadinla isnyeri harici gorusmeni istemiyorum. Is yerindede mesafeni korumani istiyorum. Ise kendin gidip geleceksin. Madem gime imkanin yok ozaman ayril. Hergun hergun elin karisi ile ise gidip isten gelmek ne demek. Evli 3 cocuk babasi adamin.
Kesin ve net ve sert bir tavirla konusman gerek.dogum.
Sanayi bolgesinde olmasa. Dogum yaptiktan sonra is yerinde beni sık sık goreceksiniz derdim ve giderdimde. (Ne uzerine dukkan) ? Gidebilecegin bir is yerimi?
Al cocuklarini ara ara git dogumdan sonra.

Ay sinirimden ne diyecegimide bilemedim artik ama erkeklere hötlemesen onlar hötlüyorlar. .
Erkekler gercektende aslinda bizim bildigimiz gibi degiller. Aslinda korkaklar. Sadece kadinin ustun cikmasini bekliyorlar. Birazicik sert cikip uste ciksan nasil siniyorlar.

Adamın kadına bişeyler hissettiğini sanmıyorum haftanın 7 günü birlikte çalıştıkları için istemsiz samimiyet doğmuş evini ihmal etmiş belli ki mesajı okuması kadının terbiyesizliği eline geçirmiş okumuş belli ki hemen aldatıyo diye düşünme ama fazla samimiler eşin işini değiştirsin yoksa sizin de evliliğiniz pek parlak durmuyo
Allah yardımcın olsun
Ama seni seneye boşarım demesi ki son aylarında denmeyecek bişey sırf bu sebeple suratına bakmaman lazım
Doğumunu atlat bi karar verirsin.

sana acı bı gercegı soylemek ısterım
kadınla esının bence farklı bı muhabbetlerı var
kadında esınde karı koca gıbı davranıyorlar
sana bunu yapmalarına ızın verme
evladın ıcın...
allah kolaylık versın

Sen gayet insanı bi duyguyla eşini kiskanmissin ve mesaj atmissin suçlu değilsin Özür dileyecek bi durum yok yani , asıl ilginç olan o kadın başkasına ait telefonda ki mesajları nasıl okur ve ne hakla hesap sorar. Eşinin ailesi biliyormu bu durumu , hiç mi kimse yoktu ailesinden de patron gidiyor hastaneye

mesajını okumuş farkında mısnız?
bayağı samimiler
yerinizde olsam boşanmayı kafalarına koymuşlardır, çaktırmadan delil arardım mesela facebook şifresi telefon şifresi watsap a gir bak, şifre vermezse zorlama telefonunda muhakkak açıktır

ayrıca özür falan dileme
ben laf ettiysem senin o kadına yakın olman beni ona kışkırttı de geç, özür falan hikaye özür den önce kadın ne düşünecekse özür den sonra da aynısını düşünür değişen birşey olmaz

Densizlik....
Ne hakla kocanın msjlarını okuyabiliyor, aldatma diyemeyiz belki ama aralarında gereksiz bir samimiyet söz konusu.
Madem kadının kocası ilede samimi eşiniz neden kocası götürmüyor da kadın götürüyor eşinizi hastaneye hemde gece gece.

Günah almak istemiyorum ama 1 sene sonrasına tarih kurmak nedir kesin bunlarin plan programlari var gibime geldi

Umarım sağlığınız iyidir. Lütfen bunları düşünmemeye çalışın.
Mesajı okuyacak kadar samimi olmuşlar. Aldatılıyorsunuz ve göz göre göre. Yapmanız gereken belli. Hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…