SORUN ESIM

Kadınla kocan arasında bir ilişki var yoksa ne demeye telefonunu alıp karıştırabilsin ..
Ara kadının kocasını herbirşeyi anlat .. Aç boşanma davanı da tazminat davanı da eşin düşünsün sonrasını ..Yedi cihana rezil et ikisini de ..

konuyu tam olarak anlamayan bir tek ben mi varım?
kadın mı hastalanıyor serum yiyor? eşi mi götürüyor? kadın ne mesajı görüyor da olay çıkarıyor anlamadım??

konuyu tam olarak anlamayan bir tek ben mi varım?
kadın mı hastalanıyor serum yiyor? eşi mi götürüyor? kadın ne mesajı görüyor da olay çıkarıyor anlamadım??

Eşi serum alıyor anladığım kadarıyla bu sırada patron kadın konu sahibinin eşinin telefonunu kurcalıyor ve konu sahibinin kadına yönelik atılmış hakaret mesajlarını görüyor ..

Eşi serum alıyor anladığım kadarıyla bu sırada patron kadın konu sahibinin eşinin telefonunu kurcalıyor ve konu sahibinin kadına yönelik atılmış hakaret mesajlarını görüyor ..
sağolasın şimdi anladım...yani ben hep diğer kadın suçlu demiyorum..yaşanılan her duyguyu bilemeyiz elbette ama konu sahibinin dediği gibi olabilir.yani kadın işle ilgli birşey için telefonu alıp görmüş olabilri mesajları..ki cidden kötü bir durum..
ama boşanma falan saçmalığın daniskası,diğer kadınla bir flört durumu var mı bilmem ama adam öküzün önde gideni o kadar...
benim de iş arkadaşım,ki yaklaşık 8 yıldır beraber çalışıyoruz,onun da eşi inanılmaz kıskançtır mesela.olay çok çıkmıştır bu sebeple..ki bu ark. daha kızla tanışmazken bile biz beraber çalışırdık..aynı durum başıma gelmiş olsa ben de olay çıkarırdım ne yalan söyliyim.

Bir de hamilesin ya ne kadar vicdansız bir kocan var.Ben de anlayamadım kadın mı hasta kocan mı?Mesajı kocana mı attın kadına mı attın

Esin bosanmak istiyor. Sen bu karaktersizden bosanmak istemiyor musun?

Bana tuhaf gelen patron kadının konu sahibinin eşinin telefonunu alıp şahsi mesajlarını okuması .. Ne kadar yakın olursa olsun insan çalışma arkadaşı ile karı koca arasındaki mesajlasmayı okumayamaz bana göre ..
Konu sahibinin kıskançlığı boş gelmedi bana ..

bir avukatla görüş toplaman gerekn delilleri topla ve kocasına anlattıktan sonra boşanma davası aç tazminat davası aç ,

ve LÜTFEN çocukların için güçlü ol ,

ALLAH bu yaptıklarını ikisininde yanına bırakmaz inşallahhh

özellikle girip okumamış olabilir.o yüzden emin olamadım..başka şeye bakarken son yazılan gözüküyor ya...ihitmaş sadece benimkisi tabi...
boş olmayabilir de kıskançlık.

Adamın boşanmaya niyeti var olanları bahane ediyor

çocuklarınıza yazık olan onlara olacak

Zamaninda esim dedi beraber yemek yiyelim diye ben yok dedim aksam dedim tmm ozur dilim hamilelik psikolojisi diyim hem yumusar ortam esim yok dedi simdi oda bisey soyler sende soylersin ben konusacm dedi
neden eşin sizi konuşturmak istemiyor nede o kadın sizi anlamayıp bişey desin o diyeceği bişey ne olabilir çok alınsa ve gerçekten bişey olmasa tekrar gelip almaz eşini adabı olsa kadının alınır der ya kadın ne dedi banane kocasından yada seni arar sen ne diyosun vs derdi.. hiç hoş kokular gelmiyor burnuma..

* kadın kocanın telefonunu rahatça alıyor iş içinse işe bakar senin mesaja bakabiliyor !
* senin kocanı gazlayıp üstüne salıyor !
* senin koca 9 aylık hamile karısının üzerine gelip duvar yumruklayabiliyor !
* kadın o kadar yardımsever bir PATRON ki sabah akşam (kocanın da nasıl bir hastalığı varsa ) seruma götürüyor.
* ve sence aralarında bir şey yok mu ?
* adamlar boşanma planını bile yapmış canımm doğursun bi sene baksın ayrılırım demiş sütten kesilince bebek haberin olsun..

adam hem suçlu hem güçlü ya maşallah sizde çok polyannasınız..

Böyle koca delisi kadınları görünce çıldırıyorum. Ya çok saflar yada saf ayağına yatıyorlar. Ada'm çatır çatır aldatıyor işte .. Hala da kocalarına toz kondurmuyorlar ya pes doğrusu...

Peki kizlar bodanirsam iki cocugumda bende kalirmi bide ne kadar nafaka alirim bilen varmi
aldatıldığını bi işler çevirdiklerine dir kanıt topla paşa paşa çocukların zaten sende kalır epaşa paşa zaten çocuklarına nafaka vermek zorunda.. birde aldatılırsan tazminat açarsın o da kart karıyla pişman olup sana uzaktaaan bakar

eğer kadın gerçekten masum olsaydı aynı gün akşam gelip adamı evden alıp seruma götürmez sürekli ilgilenmezdi.. iş başka ben tek bayanım çalıştığım yerde.. ama kalkıp birinin eşinin bana hakaret ettiğini görsem akşam alıp seruma sabah alıp bilmem neye devam etmem. dostumsa çok önemlityse zaten eşini tanırım değilsede banane ya kim götürürse götürsün derim

Böyle koca delisi kadınları görünce çıldırıyorum. Ya çok saflar yada saf ayağına yatıyorlar. Ada'm çatır çatır aldatıyor işte .. Hala da kocalarına toz kondurmuyorlar ya pes doğrusu...

bende.. o koca bu haliyle yaşattıklarından sonra istediği kadar köpek olsun peşimde.. hiç anlamı kalmaz ki

M mihriah teyzem de senin gibi kocasını boşamadı, başkasına yar etmem dedi, etmedi de. aradan yıllar geçti aynı evin içinde düşman gibiler. ne mutlu oldular, ne de mutlu ettiler. çocuklar da onlardan nefret ediyor çünkü mutsuzlar.
çok akıllıca davranman lazım.

Çok sinir bozucu kim kopekmis o kocanin mesajlarini okuyor kusura bakmada duvarları yumruklck kadar sinirlenmesi gereken sensin bosucakmis bide terbiyesiz kendi kaybeder .doğuma son günlerde olcak iş değil rabbim herkese hakettigini veriyor sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…