- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Merhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben
konuyu tam olarak anlamayan bir tek ben mi varım?
kadın mı hastalanıyor serum yiyor? eşi mi götürüyor? kadın ne mesajı görüyor da olay çıkarıyor anlamadım??
sağolasın şimdi anladım...yani ben hep diğer kadın suçlu demiyorum..yaşanılan her duyguyu bilemeyiz elbette ama konu sahibinin dediği gibi olabilir.yani kadın işle ilgli birşey için telefonu alıp görmüş olabilri mesajları..ki cidden kötü bir durum..Eşi serum alıyor anladığım kadarıyla bu sırada patron kadın konu sahibinin eşinin telefonunu kurcalıyor ve konu sahibinin kadına yönelik atılmış hakaret mesajlarını görüyor ..
sağolasın şimdi anladım...yani ben hep diğer kadın suçlu demiyorum..yaşanılan her duyguyu bilemeyiz elbette ama konu sahibinin dediği gibi olabilir.yani kadın işle ilgli birşey için telefonu alıp görmüş olabilri mesajları..ki cidden kötü bir durum..
ama boşanma falan saçmalığın daniskası,diğer kadınla bir flört durumu var mı bilmem ama adam öküzün önde gideni o kadar...
benim de iş arkadaşım,ki yaklaşık 8 yıldır beraber çalışıyoruz,onun da eşi inanılmaz kıskançtır mesela.olay çok çıkmıştır bu sebeple..ki bu ark. daha kızla tanışmazken bile biz beraber çalışırdık..aynı durum başıma gelmiş olsa ben de olay çıkarırdım ne yalan söyliyim.
özellikle girip okumamış olabilir.o yüzden emin olamadım..başka şeye bakarken son yazılan gözüküyor ya...ihitmaş sadece benimkisi tabi...Bana tuhaf gelen patron kadının konu sahibinin eşinin telefonunu alıp şahsi mesajlarını okuması .. Ne kadar yakın olursa olsun insan çalışma arkadaşı ile karı koca arasındaki mesajlasmayı okumayamaz bana göre ..
Konu sahibinin kıskançlığı boş gelmedi bana ..
Dogumdan bir sene sonra bosanirim demesi cocuk kendini toplasin ele avuca gelsin diye diyo
Adamın boşanmaya niyeti var olanları bahane ediyorMerhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben
neden eşin sizi konuşturmak istemiyor nede o kadın sizi anlamayıp bişey desin o diyeceği bişey ne olabilir çok alınsa ve gerçekten bişey olmasa tekrar gelip almaz eşini adabı olsa kadının alınır der ya kadın ne dedi banane kocasından yada seni arar sen ne diyosun vs derdi.. hiç hoş kokular gelmiyor burnuma..Zamaninda esim dedi beraber yemek yiyelim diye ben yok dedim aksam dedim tmm ozur dilim hamilelik psikolojisi diyim hem yumusar ortam esim yok dedi simdi oda bisey soyler sende soylersin ben konusacm dedi
Böyle koca delisi kadınları görünce çıldırıyorum. Ya çok saflar yada saf ayağına yatıyorlar. Ada'm çatır çatır aldatıyor işte .. Hala da kocalarına toz kondurmuyorlar ya pes doğrusu...* kadın kocanın telefonunu rahatça alıyor iş içinse işe bakar senin mesaja bakabiliyor !
* senin kocanı gazlayıp üstüne salıyor !
* senin koca 9 aylık hamile karısının üzerine gelip duvar yumruklayabiliyor !
* kadın o kadar yardımsever bir PATRON ki sabah akşam (kocanın da nasıl bir hastalığı varsa ) seruma götürüyor.
* ve sence aralarında bir şey yok mu ?
* adamlar boşanma planını bile yapmış canımm doğursun bi sene baksın ayrılırım demiş sütten kesilince bebekhaberin olsun..
adam hem suçlu hem güçlü ya maşallah sizde çok polyannasınız..
aldatıldığını bi işler çevirdiklerine dir kanıt topla paşa paşa çocukların zaten sende kalır epaşa paşa zaten çocuklarına nafaka vermek zorunda.. birde aldatılırsan tazminat açarsın o da kart karıyla pişman olup sana uzaktaaan bakarPeki kizlar bodanirsam iki cocugumda bende kalirmi bide ne kadar nafaka alirim bilen varmi
eğer kadın gerçekten masum olsaydı aynı gün akşam gelip adamı evden alıp seruma götürmez sürekli ilgilenmezdi.. iş başka ben tek bayanım çalıştığım yerde.. ama kalkıp birinin eşinin bana hakaret ettiğini görsem akşam alıp seruma sabah alıp bilmem neye devam etmem. dostumsa çok önemlityse zaten eşini tanırım değilsede banane ya kim götürürse götürsün derimsağolasın şimdi anladım...yani ben hep diğer kadın suçlu demiyorum..yaşanılan her duyguyu bilemeyiz elbette ama konu sahibinin dediği gibi olabilir.yani kadın işle ilgli birşey için telefonu alıp görmüş olabilri mesajları..ki cidden kötü bir durum..
ama boşanma falan saçmalığın daniskası,diğer kadınla bir flört durumu var mı bilmem ama adam öküzün önde gideni o kadar...
benim de iş arkadaşım,ki yaklaşık 8 yıldır beraber çalışıyoruz,onun da eşi inanılmaz kıskançtır mesela.olay çok çıkmıştır bu sebeple..ki bu ark. daha kızla tanışmazken bile biz beraber çalışırdık..aynı durum başıma gelmiş olsa ben de olay çıkarırdım ne yalan söyliyim.
Böyle koca delisi kadınları görünce çıldırıyorum. Ya çok saflar yada saf ayağına yatıyorlar. Ada'm çatır çatır aldatıyor işte .. Hala da kocalarına toz kondurmuyorlar ya pes doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?