o zamn yaranmaya çalışma yani hayatı kendin içn yaşa fazla üzerine düşme zaten bi kitapta okudum 'erkekler martan kadınlar venüsten! diyoki erkeklerin üzerine düşmeyin geri durun mutlaka mağarasından çekilip dönecek heralde ayı demeye getiriyorKızlar tek sorun eşim... Ona bir türlü yaranamıyorum her yaptığım suç kabahat en ufak bi şeyi bile büyütüp burnumdan getiriyor kıskançlıklarından bıktım artık bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama aileme laf gelmesini istemiyorum bide küçük bi kızım var gidersen sana onu asla vermem yüzünü dahi göremezsin diyor sürekli hiç bi işe yaramadığımı söyleyip hakaretler ediyor daha sonrada beni çok sevdiğini söylüyor bu nasıl sevmek ben anlamıyorum diyorum bişey dediği yok bana akıl verin nolur
bana yaşattıklarını onunda yaşamasını istiyorum oda acı çeksin istiyorumm
3 yıllık evliyiz 26 yaşındayım evlenmeden önce 6 yıl görüştük hiç bu kadar sıktığı bunalttığı zamanlar yoktu ama şimdilerde sanki bna acı çektirmk için uğraşıyor gibime geliyo bişey yapalım şuraya gidelim diyorum tamam diyor hazırlıkları yapıyoruz en ufak şeyden sen cezalısın sen hiçbirşeyi hak etmiyosun diyo neden böyle yapıosun diyorum yapma etme diyorumm bana yalvar diyo yaa anlayamıyorum çözemiyorum bi türlü bazen melek bazen şeytan bazen beni dünyanın en şanslı isyanı bazen isyan ettiriyo amaKac yillik evlisiniz ve yasiniz kac?Esinizin kiskanc oldugundan bahsetmissiniz sanirim sizin kendinize olan guveninizi yikmak istiyor sizi asagilayarak.Ama ben sizin bakis acinizida yanlis buldum ben aci cekiyorum oda ceksin istiyorum pek dogru bi yaklasim degil bence.Evet ortada bi problem var ama bunu onla konusun ,baska yollarla halletmeyi deneyin yoksa siz aci cekiyosunuz o aci cekiyo kucuk yavrunuiz ne olucak?Esiniz size hangi konularda ise yaramadiginizi söylüyo?Tam olarak derdi nedir somut örnekler verirseniz daha iyi yardimci oluruz belki
yıldız çok güldüm ya....o zamn yaranmaya çalışma yani hayatı kendin içn yaşa fazla üzerine düşme zaten bi kitapta okudum 'erkekler martan kadınlar venüsten! diyoki erkeklerin üzerine düşmeyin geri durun mutlaka mağarasından çekilip dönecek heralde ayı demeye getiriyor
ben 11 yıllık evliyim ondan önce de bi 4 yıl çıktık 5 yılımızda evlendik. 2 yıl öncesine kadar çok iyiydik beni hiç kıskanmazdı hep şikayet ederdim sen beni kıskanmıyorsun diye çalıştığım iş yerinde 2 bayanız 30 personelden. giydiğime gezdiğime hiç karışmazdı. bi gün ne olduysa oldu u dönüşü yaptı resmen. telefonumu karıştıryor trip yapıyor. hafta sonları ben mutfağa girmezdim pazar yemeklerş ondan sorulurdu girmemeye başladı. misafirler geldiğinde yardım ederdi etmez oldu. hiç unutmam bigün hastayım işe gitmedim yatıyorum evde yordan döşek yatıyoru. işten bi bahane uydurup evde almış soluğu. hemen çorba yaptı zorla onu içirdi ilaçlarımı verdi sen bakmazsın kendine çıkmassın yataktan yedireyim gideyim dedi ve gitti. o kadar titrerdi yani bi gün ne olduysa oldu u dönüş ilgi alaka sıfır tripler mutfağa girmemeler yardım etmemeler. çektim kenara sordum senin sorunun ne diye saçma sapan cevaplar verdi. senmisin bunu yapan elimi eteğimi çektim. kendime daha çok bakmaya başladım. program yaparken ona pek danışmazdım zaten sadece gideceimi bilirdi daha da abarttım son dakika haber verir oldum. kızımla daha çok program yapmaya başladık arabayı da alıyordum elinden yemekleri de pek bi özensiz hale getirdim önceden olsa en az iki çeşt o da güzel bi masa eşliğinde göze hitap edecek benim gibi ama yokkk. yatak faslını da azalttım vee sonunda aynen geri döndü hemde daha iyi bir versiyonla reset attım yani anlayacağınız.
sakın şunu unutma sen bunların zerresini haketmiyorsun vazgeçilmez olan onlar değil sensin bunu önce sen hissetmelisin ki sonra ona hissettirebilesin.
Kızlar tek sorun eşim... Ona bir türlü yaranamıyorum her yaptığım suç kabahat en ufak bi şeyi bile büyütüp burnumdan getiriyor kıskançlıklarından bıktım artık bazen boşanmayı bile düşünüyorum ama aileme laf gelmesini istemiyorum bide küçük bi kızım var gidersen sana onu asla vermem yüzünü dahi göremezsin diyor sürekli hiç bi işe yaramadığımı söyleyip hakaretler ediyor daha sonrada beni çok sevdiğini söylüyor bu nasıl sevmek ben anlamıyorum diyorum bişey dediği yok bana akıl verin nolur
bana yaşattıklarını onunda yaşamasını istiyorum oda acı çeksin istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?