- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.863
- 798
- Konu Sahibi fatmagiller
-
Sizene milletin kilodundan ! Herkes istedigi gibi giyinir sanane bundan. Kac yasinda kadin giyinirken sanami soracak kocasi varken karismiyorken siz kimsiniz ki ??? Kadin annesine babasina hesap vermiyor belkide bu konuda sizemi hesap verecek ! Yahu herkes haddini bilsin. O kardesinin esi ailenizin kisisel mali degil istedigini yapar istedigini giyer. Sevmiyorsan konusmazsin olur biter ! Kimsenin facede koydugu yada koymadigi resimde seni hic ilgilendirmez! 3 yillik evli arkadasim deli gibi severek evlendi daha tek bir fotosunu gormedik cocukla. Siz kendi isinize bakin laf soylediyse altinda kalmayin ama kimsenin hayatina yasantisinada burnunuzu sokmayin.evet kilodunu gördük abartmıyorum bütün dışarıdaki insanlar gördü yani
ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan
Ben gelin olarak her zaman ne derim biliyor musun? Herşeyimi kendim yapayım kendi tırnaklarımla kaza kaza bi yerlere geleyim kimsede arkamdan biz bunu yaptık diyemesin diye.ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan
çok doğru gerçekten nedense kötülük ahlaksızlık yapan değer görüyor. Bide biz bunun tam 4kere dışarıda kilodunu görmüş insanlarız yaşadığı şehirde onun gibi giyinen yok. Ahh ah abim mutlu olsun diye hep susuyoruz ama herkes üzülüyor
4 kez donu göründü nedir ya, nasıl bir saplantı hali, sizin yerinizde olsam gelin hanıma hem çip hem de kamera takardım daha iyi gözetlersiniz
Benim en çok burası dikkatimi çekti gelinle anne arasında sorun yok gibiannem de suç aşırı sevdi cidden benim sözlüm geldiğinde onu övdü sürekli benim kötüledi çok ağlattı, o kadar övüyor gelinimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?