sorun gelinimiz

evet kilodunu gördük abartmıyorum bütün dışarıdaki insanlar gördü yani
Sizene milletin kilodundan ! Herkes istedigi gibi giyinir sanane bundan. Kac yasinda kadin giyinirken sanami soracak kocasi varken karismiyorken siz kimsiniz ki ??? Kadin annesine babasina hesap vermiyor belkide bu konuda sizemi hesap verecek ! Yahu herkes haddini bilsin. O kardesinin esi ailenizin kisisel mali degil istedigini yapar istedigini giyer. Sevmiyorsan konusmazsin olur biter ! Kimsenin facede koydugu yada koymadigi resimde seni hic ilgilendirmez! 3 yillik evli arkadasim deli gibi severek evlendi daha tek bir fotosunu gormedik cocukla. Siz kendi isinize bakin laf soylediyse altinda kalmayin ama kimsenin hayatina yasantisinada burnunuzu sokmayin.

Saygısızın tekiiii hiç muhattap olmayın .
Aileniz oğluna karşı görevini yerine getirmiş. Zaten ayrı şehirlerde değilmiler.
Hiç karışmayın kardeşinizle iyi olsun sizle olmasada olur mesafeli durun,muhattap olmayın.

Eğer laf sokuyorsa , ortada bişi yoksa kimse kimseye durduk yere laf sokmaz diye düşünüyorum . Ortada bi gerginlik varsa mutlaka 2 tarafta da suç vardır , bence geline çok yüklenmeyin acaba biz naptık diye düşünebilirsiniz. Ayrıca eşya meselesine gelince , bazı yerlerin adetinde kız almaz , bazı yerlerde de hemen hemen hepsini kız tarafı alır, sizde erkek tarafı olarak bunu göze alıp istemeniz gerekirdi , eee ne demişler hamama giren terler. Kardeşin bu durumda nişanlısı ile konuşabilir , siz böyle söylerseniz onlar bişi yapmadı şöyle böyle , arkadanda dedikodu yaparsanız kısmen görümcelik etmiş olursunuz. Önemli olan mutlulukları bence , siz iyilikle giderseniz iyilik bulursunuz , laf sokmak için sebebi olmaz.

ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan

maşallah sen çok görgülüsün.
koca koca laflar söylüyorsun, sana yorum yapanlara beddua ediyorsun,gelinin külotundan bahsediyorsun.
aşırı açık, ahlaksız, cilveli, eski sevgili, sanane abin karışmıyor işte.
annene davranışı rahatsız ediyorsa, çek kenara söyle.
sen bana hiç masum gelmedin.

ya bide görgüsüz ama keşke paraları varsa bişeyler alsalarmış biz 150 bin falan harcadık hiç yorum yapmadan
Ben gelin olarak her zaman ne derim biliyor musun? Herşeyimi kendim yapayım kendi tırnaklarımla kaza kaza bi yerlere geleyim kimsede arkamdan biz bunu yaptık diyemesin diye.
Sizde klasik türk erkek ailesi gibi 150bin harcadık ettik diye konuşuyorsunuz , yapıyorsa ailen oğluna yani kardeşine yapıyorlar niye bu zorunuza gidiyor ki , konuşacaktınız madem biz onu aldık bunu aldık diye yapmasaydınız , hem yapıp hem arkadan laf ettikten sonra bir anlamı yok ki , ağzınızla kuş tutsanız o geline yine yaranamazsınız, gelin neden laf sokuyor belli hani...

Babanızın durumu varmış, almış, etmiş; ne mutlu babanıza. Abiniz değerini, kıymetini bilir inşallah. Anneniz hakkında vahşi kelimesi kullandığında, ailem hakkında böyle kelimeler kullanmanı istemiyorum, hoş değil diye söyleyebilirdin. Sustuysan gelininiz de senden yüz bulmuştur; bundan sonra aynı durum olduğunda tavrı koyar, konuşursun. Nişanlıyken biriyle konuştu, abim diz çöktü ö.diledi falan demişsin; bu nasıl iş ben anlamadım. Annesi ve yengeniz yönetiyor ozaman evliliklerini; ben yazdıklarınızdan öyle anladım. abiniz pasif kalıyor sanırım. 4 kez iç çamaşırını gördüm demek doğru değil, kaç defa gördüğünüzü yazmışsınız, muhtemelen yanınızda abiniz de vardır, rahatsız olan ve konuşacak kişi abinizdir, konuşuyor dinlemiyorsa , bir şekilde aralarında halletmeleri lazımdı, sanırım bayan nişanlıyken böyle giyiniyordu, bu durumdan abiniz rahatsızsa o dönmelerde konuşulup çözümlenmeliydi. Siz konulara dahil olup, karışmayın; abinizle eşi iyi olur, sonra siz konuştuğunuzla kalır, kötü olan siz olursunuz. Size düşen içli-dışlı olmaz, mesafeli olursunuz.

memleket olarak ne severiz kategorileri

"gelinimiz" miş....

yarın öbür gün sen evlenince ne olacaksın

ayrıca nişanlı iken erkeklerle konuşamaz mı? öyle bir söylüyorsunuz ki sanki erkeklerle zina yapıyor. la havle.....

150 bin mi ? Abinize dogdugu gunden beri edilen masraflarida dugun cetelesine eklediniz sanirim...
150 binle dugun olurmuya sasirmadim olur daha fazlasina olurda...
Sizin gibi gorgusuzce bunu soyleyen birinin yetistigi aile 150 bin harciyacak biri degldir ztn..

Aman birak ne hali varsa görsün abinde gelininizde. Kendi düşen aglamazmis. Bizde abime bazi yanlis olan şeyleri söyledik onun göremediği nisanlilarken. Bize siz yaniliyorsunuz dedi. Simdi evlendi yaka silkiyor hayattan sogudum be onun yüzünden hep surat yapip herşeye küsüp surat asiyor diyor. Bende içimden mustehak sana diyorum.Bu erkekler herkesin gördüğünü goremeyebiliyorlar. Birak abin yasasin gorsun günün birinde kafasi Dank eder anlattiginiz gibiyse. Annende o kadar iyi davraniyorsa herşeyi bilip görüp o da onun tercihi sen karisma kimseye derim.

4 kere disarida kilotunu gorduk derken? Balkona kilot mu asıyor? Yoksa pantolonundan filan mu gorunuyor?

Gelin cahilse arada patavatsızlık yapacak annende idare edecek , bence sende karışma

Gelin saygisiz olabilir ..
Ama sucu yok , bir suclu varsa oda Abin kusura bakma.

Ayrica geline 150 bin harcandiysa buda sizin sorununuz , bogaziniza yapisip ilaki harcayin denmedi eminim herkes butcesine gore harcama yapsin ozaman.
Ayrica kisa giyinmeside onu ve esini ilgilendirir .
ben gelini savunmuyorum yanlis anlama.
ama suclu abin ..
annesine bilelaf soyletiyosa yapacak bisey yok .

Eyy Allahım bende bi evin ilk geliniyim takdir edersiniz ki ilk gelinler çok büyük bi hevesle alınır çok değer verilir benim ailemden biliyorum ilk gelinlerin nekadar kıymetli olduğunu ne büyük bi hevesle alındığını bende gelin gittiğim eve ilk gelin olarak gittim çok seviliyorum bunu hissediyorum beni bir gün görmeseler özlerler mesela.. Bence bu çok iyi bişey ne gerek var ki bu iyi niyeti kullanmaya sevildiğini bilipte havalanmaya.. Bitürlü anlayamıyorum insan bununla gurur duymalı havalanmamalı kullanmamalı.. Çok sinir oluyorum böyle insanlara.. Demekki verildiği değeri haketmiyor gelininiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…