- 24 Temmuz 2014
- 83
- 11
- 13
- Konu Sahibi fatmagiller
-
keyfiniz bilir canım keşke şansımız olsada sadece 1 kere görsenizKusurabakmayın ama ben size şu yorumunuzdan sonra inanmıyorum,
ne kadar çirkin ne basit yorumlar yapıyorsunuz ..
Kilodunu görmüşmüş 4 kezmiş saydınız mı kaç kere gördüğünüzü .
Sizde hiç masum durmuyorsunuz .
Çelişiyorsunannem de suç aşırı sevdi cidden benim sözlüm geldiğinde onu övdü sürekli benim kötüledi çok ağlattı, o kadar övüyor gelinimizi
Ya sürekli abime kötülüyor ve kışkırtıyor abimde kanıyor, aşırı cilveli ve aşırı aşırı acık giyen bir kız. Abim karışmıyor ama bunları duysa abim tepki belki gösteriri bilmiyorum
eğer öyleysem canım allah benim başıma versin değilsem senin başına böyle gelin amin
ben şöyle düşünüyorum,fatmagiller (annesi ve kendisi sanırım gil eki olduğuna göre) gelin hanıma erkeklerle konuşuyosunaçık giyiniyosun,4 kez donunu gördük vb..yorumlar yaptıysa gelin de dayanamayıp fatmagil senin anne de çok vahşi demiş olabilir.
orada gelinin ağzının payını veremeyip burada donuna kadar anlatmak da ayrı bi olay zaten.[/QUOT
soru sormadan suçladığın için olablir mi canımNiye beddua ediyorsun ki ..
Senin karakterin buradan belli ..
En ufak sıkıştığın sevmediğin noktada bedduaya sarılıyorsun ..
Allah büyük canım kime ne vereceğini iyi bilir, sana düşmedi kimin başına ne geleceği ..
Yorumlara verecek bir cevabın bile yok ..
Beddua ediyorsun açıklama yapamıyorsun çünkü haksızsın ..
Belkide gelininize iftara atıyorsun burada haksız çıkmamak için .
Yazık üzüldüm senin adına .
soru sormadan suçladığın için olablir mi canım
Yani anlamadığım abiniz nasıl bu şekil kabul etmiş abinizde de hata çok varevet herkes biliyor 6 aydır evlilik facesinde evlilik fotosu yok, eski sevgili görmesin diye
keyfiniz bilir canım keşke şansımız olsada sadece 1 kere görseniz
benim dayımın eşi de nişanlılık evresinde bir aptallık yapıp birisiyle görüştü sonradan kendi aralarında hallettiler kimse karışmadı gençlik mi tecrübesizlik mi bilinmez yapmış bir hata hala yargılamanız yanlış yarıca açık giyinmesi ya da birşeysi sizi değil abinizi ilgilendirir yengeniz sizin değil abinizin helali ve namusu sonuçtaAbim yeni evlendi biz inanılmaz masraf yaptık güzel bir alınabilirdi., kız tarafı sözde aşırı zengindi ama hiç bişey almadı diyebilirim. Gelinimizle konuştuğumda bu eşyalar olmasaydı bende olmazdım ahmet başka biriyle evlenirdi dedi. Neyse önemsemedik. Sürekli annesi ile beraber laf sokan biri. Farklı şehirlerdeyiz. Son geldiğinde bir sürü sorun çıkardı yine ve annemi aşırı kötüledi annem sürekli sevip öpen biri. Sürekli laf sokan vahşi dedi. Ya Allah aşkına daha anlatacak ve aklınızın duracağı farklı şeyler var Mesela nişanlıyken erkeklerle konuşması gibi. Vahşi kelimesi sinir etti beni nasıl bir yol izlemeliyiz ne yapmalıyız. Çok değer verdi annemler herşey ondan dolayı biliyorum ama akıl verirseniz sevinirim kızlar.
Abin gayet memnun görünüyor, diz çöküp ozur dilediğine göre..çocuk geleceğinde onu düşünüyormuş, buda öylesine konuşmuş abim bunu görmüş bize geldiklerinde, kızın annesi ahmet hemen özür dile suratını düşürdün dedi bizim yanımızda, abimde diz çöktü ikisinden özür diledi ve konu kapandı
Canim keske sozluyken kardesinizle oturup konussaydiniz bizimde basimiza geldi ama cok sukur sozluyken kardesime anlatiyoduk dinlemiyodu sonunda ben cozdum bu kizi dedi ve ayrildi annem ameliyat olmusdu kiz arayip sormuyodu bana laflar sokuyodu babama yalanci yalakaliklar yapiyodu kardesimi sevmiyodu mal pul yuzunden kardesime resmen yapismisdi.sonunda annemi aramadigi bana saygisizlari annesinin medeniyetsizliyini kendisiyle sert bi bicimde konusdum bakdim kardesimi doldurup uzerimize yolluyor ALLAHDAN adamin gozu acildi simdi cok mutluyum diyor kurtuldum kepazeden( buarada cok karisik yazdim galiba sozluyken ayrildi)etek aşırı kısa ve darmış kendide balık etki etek, daha da yukarı çık ve görün vede pişeli etek giydiğinde rahtalıkla yürüdükçe görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?