sorun gelinimiz

keyfiniz bilir canım keşke şansımız olsada sadece 1 kere görseniz

Gelininizin nişanlıyken erkeklerle konuşması filan mide bulandırıcı ama abiniz bunu kabullenmiş hatta diz çöküp hem gelininizden hem de annesinden özür dilemiş bu konuda sizin yapacak bir şeyiniz yok. Annenize söylediği kelimeyi madem sizin yüzünüze karşı söyledi o zaman cevabını vermeliydiniz. Bir de şu yorumunuzda bold işaretlediğim yere takıldım aşırı aşırı açık giyen bir kız demek ne demek, aşırı açık giyinmesi sizi ilgilendiren bir konu değil bunu neden vurguladınız onu da anlayamadım o kendisini ve abiniz rahatsız oluyorsa abinizi ilgilendiren bir konu.

eğer öyleysem canım allah benim başıma versin değilsem senin başına böyle gelin amin

Niye beddua ediyorsun ki ..
Senin karakterin buradan belli ..
En ufak sıkıştığın sevmediğin noktada bedduaya sarılıyorsun ..
Allah büyük canım kime ne vereceğini iyi bilir, sana düşmedi kimin başına ne geleceği ..

Yorumlara verecek bir cevabın bile yok ..
Beddua ediyorsun açıklama yapamıyorsun çünkü haksızsın ..
Belkide gelininize iftara atıyorsun burada haksız çıkmamak için .
Yazık üzüldüm senin adına .

soru sormadan suçladığın için olablir mi canım

nişanlıyken erkeklerle konuşuyorsa abin nasıl neden evlendi peki?

annene vahşi demesi çok tuhaf

Fazlasıyla kıskançsın
Alan memnun satan memnun
Abin sesini çıkarmıyor, yapamıyorum demiyor
Kendi aralarında kavga eder anlaşamazlarsa boşanır size ne
Abin kızla evlenmeden önce de kız öyleymiş abinin değiştirmek istemesi de ayrı suç
Bence siz gelininizin yüzüne sesinizi çıkartamıyorsunuz, kadınla konuşurken canım cicim balım anlat derdini
Kadın gidince şunu dedi bunu dedi bunu yaptı
Sen bile kadına bu kadar hakaret ediyorsan anneni düşünemiyorum vahşi demesi doğal size

soru sormadan suçladığın için olablir mi canım

Ben sorularımı sordum, cevaplarımı aldım,
diğer arkadaşlara verdiğin cevapları da okudum ..
Okuduktan sonra da yorumumu yaptım .
Yine söylüyorum fesat bir görümce durumu var ortada,
aşırı derecede kıskanıyorsun gelininizi ..
4 kez kilodu gördük ne yaa saydın mı görürken ..
Ne kadar basit yorumlar ..
Beddua etmenden bile bellisin ama ..
Allah gelininizi senin iftaralarından, fesatlıklarından korusun inşallah ..
Ve senin gibi görümcelerden de hepimizi ..
Sen de bir gün el içine girince anlarsın şuan ki hatalarını .
Yşının küçük olduğunu tahmin ediyorum yorumlarından ..
İnşallah bir an önce hatalarını anlar olgunlaşırsın .

150 bin lira varmış ki harcamışsınız kız da bunu biliyomuş ve aldırmış her şeyi iyi yapmış ben hiçbir şey istemedim de taç mı taktılar...
abiniz almış eş yapmış kendine yarın yegeninizin annesi olur geçmişte bi erkekle konuşmuşsa konuşmuş..şimdi evli bi kadın rahat bırakın az öz görüşün..anlaşamazlarsa biter onların tercihi..

abımle bır kavgamız oldu
cok buyuk
en sonunda babam kalp krızı gecırdı
sız karısmayın.
karısacaksanızda asla abınıze sıkayetlenerek yapmayın zıra bız kocalarımızı herhalde ıyı egıtemedık ama abılerımızı alan hanımlar bu kondua cok basarılı.
yapabılırsen kıza tek basınızayken ısır derım

sanki bizim durumları anlattınız

bizim gelinimizde böyle. birde utanıp arlanmadan her şeyi kocamla ben yaptık demez mi ifrit oluyorum. babamlar evlerini eşyalarını takılarını aldı. düğünlerini yaptı. tek kuruş borç ödemeden evlendiler. kız tarafına düşen her şeyi bile annemler yaptı.
düğün salonunda beklerken gelin odasında annemden 2 tane bilezik isteyip annesine verdi. meğer annemin aldığı bilezikleri ele karşı kendi annesine taktıracakmış. bu kadar da uyanık bi gelinimiz var :)
ama hiç uğraşmayın sonuçta siz görümcesiniz. ayağına yol olsanız da çirkef olursunuz

benim dayımın eşi de nişanlılık evresinde bir aptallık yapıp birisiyle görüştü sonradan kendi aralarında hallettiler kimse karışmadı gençlik mi tecrübesizlik mi bilinmez yapmış bir hata hala yargılamanız yanlış yarıca açık giyinmesi ya da birşeysi sizi değil abinizi ilgilendirir yengeniz sizin değil abinizin helali ve namusu sonuçta annenize vahşi denmesi çok irite edici kesinlikle büyük bir saygısızlık bunu anlık olarak söylediyse gelininizi çekin karşınıza konuşun ama siz değil anneniz konuşsun kimin kimle ne problemi varsa o halletsin sizle gelin arasındaysa ssiz annenizle gelin arasındaysa onlar halletsin aksi takdirde ortalık iyice karışır suçlusu da siz olursunuz

Abin gayet memnun görünüyor, diz çöküp ozur dilediğine göre..

etek aşırı kısa ve darmış kendide balık etki etek, daha da yukarı çık ve görün vede pişeli etek giydiğinde rahtalıkla yürüdükçe görünüyordu
Canim keske sozluyken kardesinizle oturup konussaydiniz bizimde basimiza geldi ama cok sukur sozluyken kardesime anlatiyoduk dinlemiyodu sonunda ben cozdum bu kizi dedi ve ayrildi annem ameliyat olmusdu kiz arayip sormuyodu bana laflar sokuyodu babama yalanci yalakaliklar yapiyodu kardesimi sevmiyodu mal pul yuzunden kardesime resmen yapismisdi.sonunda annemi aramadigi bana saygisizlari annesinin medeniyetsizliyini kendisiyle sert bi bicimde konusdum bakdim kardesimi doldurup uzerimize yolluyor ALLAHDAN adamin gozu acildi simdi cok mutluyum diyor kurtuldum kepazeden( buarada cok karisik yazdim galiba sozluyken ayrildi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…