- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
-
ben bazı şeyleri merak ettim canım
eşiniz size açıl dedimi hiç
görümcenizinde kapalı olduğunu sölemişsiniz eşiniz aileside kendi kızlarına baskı yapıyorlarmı açılması için birde eltin ile görümcenin arası nasıl
fikrimede gelince sen zaten doğru olan kararı vermişsin
bence eşin hediyeini takıp hemen çıksın ama eltinle hiç muhattap olmasın bence hatta tavırlarını açık açık belli etsin eltine karşı
bacım ben taahmin ettim siyah giyindiğini zaten gözlerine batman ondandır
başını örtüpte altına kot pantolon giysen vede 2 ton makyaj yapsan modern kapalı diye tabir edilirdin ya belki o zaman düğüne gidebilirdin ne acı bişey
canım duruşunu ve kararlılığını çok beğendim örtün konusunda.. samimiyetinede inanıyorum.. düğüne gitmek istememen de çok doğal, bana kalırsa senin kıyafetin yüzünden o düğünde olmandan dolayı tedirginlik duymaları senden utanır gibi çok ağır... bu durum eşinede ağır gelmeli ve karımı kabullenmeyenin benimlede işi olmasın demeli bence.. yani sizin gitmeyeceksin demenizden ziyade arkanızda durarak sizin bu şekilde kabullenilmediğiniz yerde sizin gösterdiğiniz duruşu onunda göstermesi yakışır...
ee bu görümceyle yani kızlarıyla görüşmüyorlarmı ve bu kızkardeş abisinin düğününe gelmiyor mu.hayır eşimin görüşleri benimle aynı zaten farklı olsa evlenirken belirtirdi görümcemde evlendiğinde açıkmış eşinin ailesi kapalı diye kapanmış yani gittiği yere uymuş benimde onun gibi denilenlere uymam gerekirmiş sadece başı kapalı benim gibi değil eltiylede arası iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?