Sorun hem eşimde hem bende

Aslında pco çoğu kişide tipik belirtiler veriyor. Kilo, kıllanma, adet düzensizliği gibi. Bende çoğu olduğu için doktora gitmeden öncede emin gibiydim diyebilirim.
Pcolularda düşük dozlarda bile aşırı yumurta uyarımı olduğu için yumurta toplama sonrası ohss denilen ciddi bir rahatsızlık olabiliyor. her hastada değil fakat risk gördükleri hastalarda transferi erteleyebiliyor doktorlar misal ben gibi. Ciddi bir rahatsızlık olduğu icin doktorlar önemsiyor merak etmeyin. Bir takım testler yapıyorlar transferi ona göre yapıyorlar. Siz umarım yaşamazsınız. Polikistik overinde evreleri mevcut her hasta farklı yani taze transferde olabilir tabiki.

Sadece kıllanma vardı göğüs çevresinde tek tük ondanmış demek ki adetimde ve hormonlarda bir sorun yoktu yani öyle demişlerdi lh 5.32 fsh 5.34 çıkmış bilmem yüksek mi siz biraz anlıyorsunuz bu durumlardan :)
Ne kadar ertelendi sizin bir ay mi
İnşallah hayırlı sonuçlar olur geç olsun da güç olmasın

Aslında yüksek değil sizinde fakat ultrasonda çok folikül gördü demekki doktor :) benim fsh 5 lh 9 du direk polikistik overe yoruyorlar muayene bile etmeden :)) normalde 2 adet bekleyip transfer yapıyor erteleyen doktorların çoğu fakat bende Nur topu gibi çikolata kistide mevcut olduğu için 8 aydır bekliyorum onunla alakalı tabi Pcoyla alakalı değil yani :)) araştıra araştıra Bunları doktor olacağız nerdeyse :)) Şokları atlata atlata sindire sindire bu zamana kadar geldim Allah tamamına erdirir inş. Şükür yumurtamız var diyelim :)))

Rabbim ol desin yeterki olmayacak hiç birşey yok canım.. hemde ikiz çok şükür... pko muş bilmem ne hepsi boş.. OL emrine ne karşı koyabilirki..

Canım öncelikle inşallah olumlu sonuçlar alırsın Bende pkolu 3 senelik evliyim klomen famera merional iğne vs tedavilerim hep olumsuz tüp bebeğe başladık bütün çatlatma iğnemi oldum Salı günü yumurta toplamam var Pkonun tüp bebekte şansı çok yüksek içini ferah tut bnm eşimin de iki yerde sonucu çok güzel çıktı ama bu merkezde ileri hareketlilik 0 çıktı bakalım hepimizin hakkında hayırlısı

Rabbim çok büyük inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun canım şükür tabi ki :)
Ay ne kadar sevindim sizin yorumunuzu okuyunca evet sorunlar aynı Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah bana da nasip Etsin :)
Rabbim ol desin yeterki olmayacak hiç birşey yok canım.. hemde ikiz çok şükür... pko muş bilmem ne hepsi boş.. OL emrine ne karşı koyabilirki..
Aynen öyle ol dedikten sonra rabbim biz ne desek boş dediğin gibi
İnşallah canım evet yumurta çok olduğu için bizde şansımız daha yüksek oluyormuş ama ertelenmesinden tedirginim ben ertelenmesin hemen olsun istiyorum :)

Merhaba Kizlar, bu PKO banada söyledi doktor, ben yurtdisinda yasiyorum, burdaki doktorlarim böyle bisey söylememisti, birkez de TR de gittigimde Muayne oldum, ordaki doktor bana direk PKO var sende dedi, birkac belirti saydi, iste kilo almak, yagli cilt, sac dökülmesi, yüzde tüylenme felan ve hepside gercekten var bende, birtek adet düzensizligi haricinde, benim adetim 33-34 günde bir olur, cahillik ya hemen inandim ona inofolic verdi kullandim,, sonra aradan 1 yil gecti, ben tüpbebek tedavisine basladim, benden adetimin 2-4 günleri arasinda Hormont esti ve AMH testi istediler, ve PKO da olan hicbir hormonbozuklugu cikmadi, bütün degerlerim iyiymis, ve yasadigim ülkedeki Doktor sende asla PKO yok dedi, hormon testi de bunu kanitladi,, sadece Muayneye inanmayin, hormon testi ve amh yaptirin, sadece FSH ve LH degerleride önemli degil ayni anda testosteron ve AMH cok yüksek cikarsa ozaman pko dan süpelenin gercekten

Bende pkoluyum. Ama adetim düzenlidir öyle tüylenmem filan da yoktur. Pkolularda çok yumurta oluşur 30 40 olan bile var ama benim 10 15 yumurtam gelişiyor. Yani pko demek için rahîm içindeki yumurta görünümüne bakıyolar çalışma güçlerine kalitelerine bakıyorlar. Bunu kendine problem etme tedavine bak. Pozitif olmaya çalış. Önemli olan bir sperm bir yumurta. Rabbim ol diyecek olacak

Bende o etkiler yok canım pkolu olmandan dolayı galiba inşallah olur bebeşin endişe etme

Teşekkür ederim inşallah. Ben şimdi kontrol den geldim çok fazla yumurtam olmuş Çarşamba tekrar kontrol sonra yumurta toplama yapacak ama transfer yapamayacak önümüzdeki aya kalmış olacak adet döneminden hemen sonra mı yapıyorlar transferi yoksa belli bir günü var mı biliyor musunuz
Bende o etkiler yok canım pkolu olmandan dolayı galiba inşallah olur bebeşin endişe etme
İnşallah Allah hepimize yardım etsin

Canım yumoşlarının çok olmasına sevindim. fakat ilk adette olma ihtimali şöyle yok diyeyim sana çünkü Yumurta toplamadan hemen sonra 5 ile 10 gün içinde hemen adet olunuluyor. Ondan sonrakinde yani ikinci adette genelde transfer.

teşekkür ederim canım Yani bu ay ben 28 inde adet olcam zaten ağustos 3 gibi bitecek. Sonrasında bi adet daha mı olcam

teşekkür ederim canım Yani bu ay ben 28 inde adet olcam zaten ağustos 3 gibi bitecek. Sonrasında bi adet daha mı olcam
Yumurta toplaman hangi gün gibi olucak o güne bir 5-6 gün ekle adeti o zaman olacaksındır. Bence 28 ine kalmaz çünkü evet ondan sonraki adet çok yüksek ihtimal transfer için. İlk transfer iptal olabilir demiştim haklı çıktım çünkü

Ama benim adet günüm o zaman değil ki yani şöyle bu ay adetim haziran 30 da oldu 1 temmuzda ben iğnelere başladım bu hafta sonu yumurtalar toplanacak 5 gün sonrası benim adet günüm olmuyor ki benim adet günüm 28 temmuz

Belki normal şekilde planlar için öyledir de benimkiler çok olduğundan Pko olduğundan yumurta toplama erken olcak olabilir mi çünkü toplamadan sonra 15 gün falan kalıyor adetime

Adet günü önemli olmuyor canım operasyon sonrası hemen adet oluyorsun. Sanırım yumurtalar toplandığı için fizyolojik olarak olabilir

Adet günü önemli olmuyor canım operasyon sonrası hemen adet oluyorsun. Sanırım yumurtalar toplandığı için fizyolojik olarak olabilir
Hmm şimdi anladım :) peki tekrar düzene giriyor mu o zaman diğer adete kaldığında o adet bitiminde hemen mi oluyor yoksa adet bitiminden 10 15 gün sonra mı

Hmm şimdi anladım :) peki tekrar düzene giriyor mu o zaman diğer adete kaldığında o adet bitiminde hemen mi oluyor yoksa adet bitiminden 10 15 gün sonra mı
Diğer adetim benim düzenli olmuştu 29 günde olmuştum :) operasyondan sonraki farklı olmuştu sizinde dediğiniz gibi erken sadece :)) şöyle düşünün çokta geç değil ortalama birbuçuk ay bekleyeceksiniz trasnfer için. Dondurulmuş embriyolarınızda umarım çok olur gönülden pozitifi görmeniz için dua edeceğim

Çok teşekkür ederim inşallah çok sağolun ama şunu anlamadım hala sizi de sıktım kusura bakmayın diğer ay ikinci adet olduğumda hemen bitiminde mi yapıyorlar transferi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…