- 10 Nisan 2018
- 1.337
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
-
Yok estafurullah ben hiç trasnfer olmadım fakat burda okuduklarıma göre adet olunca adetin ikinci ya da üçüncü günü birkaç ilaç veriyormuş doktor Rahmi hazırlıyormuş rahimde ilaçlara başlayınca 1 hafta yada 10 gün gibi hazır Oluyormuş. Trasnfer kısmı kolay kısımmış ama öyle yazmışlar hep.Çok teşekkür ederim inşallah çok sağolun ama şunu anlamadım hala sizi de sıktım kusura bakmayın diğer ay ikinci adet olduğumda hemen bitiminde mi yapıyorlar transferi
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için çok sağolunYok estafurullah ben hiç trasnfer olmadım fakat burda okuduklarıma göre adet olunca adetin ikinci ya da üçüncü günü birkaç ilaç veriyormuş doktor Rahmi hazırlıyormuş rahimde ilaçlara başlayınca 1 hafta yada 10 gün gibi hazır Oluyormuş. Trasnfer kısmı kolay kısımmış ama öyle yazmışlar hep.
Evet doktorum da öyle söyledi sadece zamana ihtiyacımız olacak transferi hemen yapamıcaz dedi ama başarı oranımız oldukça yüksek olacak dedi öyleymiş allahım hayırlısını versin isteyen herkese nasip etsinAslında bir çok doktor pko hastaları şanslı buluyor. Çünkü pko hastaları normal insanlardan daha fazla yumurtlar fark ise yumurtalar gelişmez. Ama bunu dışarda bir şekilde geliştirebilirler. Aynı durum kuzenimde var yıllardır uğraştı sonra ilaç yardımıyla yumurtaları geliştirp çatlatma iğnesi vurundu şuanda hamile. Bence korkma canım yumurtlamıyor değilsin sonuçta
Bizimkini yumurta almadan 4 5 gün sonra yapcaklarmis bugün bende gitmiştim kontrole kişiye göre tedavi uyguluyo olabilirler belkiTeşekkür ederim inşallah. Ben şimdi kontrol den geldim çok fazla yumurtam olmuş Çarşamba tekrar kontrol sonra yumurta toplama yapacak ama transfer yapamayacak önümüzdeki aya kalmış olacak adet döneminden hemen sonra mı yapıyorlar transferi yoksa belli bir günü var mı biliyor musunuz
İnşallah Allah hepimize yardım etsin
Evet e2 hormonum çok yüksekmiş öyle söyledi doktor bu değerle yapamam ohss olursun dedi riske atamam dediBizimkini yumurta almadan 4 5 gün sonra yapcaklarmis bugün bende gitmiştim kontrole kişiye göre tedavi uyguluyo olabilirler belki
Benimde bugün baktılar e2 ye olsun canım geç olsunda güç olmasınEvet e2 hormonum çok yüksekmiş öyle söyledi doktor bu değerle yapamam ohss olursun dedi riske atamam dedi
Senin kaç çıktı canım benim 2295 çıktı e2 2 günü sonra 5000 görürsün dedi doktorumBenimde bugün baktılar e2 ye olsun canım geç olsunda güç olmasın
Valla bilgi vermedi kan sonuçlarıyla ilgili sadece muayene ettiSenin kaç çıktı canım benim 2295 çıktı e2 2 günü sonra 5000 görürsün dedi doktorum
Bana da söylemedi sadece 5000 görürsün dedi bende internet üzerinden ulaştım sonuçlarıma ordan biliyorum :) her 200 bir yumurtalık demekmişValla bilgi vermedi kan sonuçlarıyla ilgili sadece muayene etti
Öyle tabi zaman alıyor ama en çok başarı tüp bebek de pko da oluyormuş Doktorum öyle söyledi en azından bu bizler için iyi bir moral :) benim de arkadaşım vardı pko ilk iki ay gelişmedi yumoşları 6 ayın sonunda gelişti sabretti bekledi kabak çekirdeği çok yemiş o ay öyle söyledi bilginiz olsun bizde yiyelimPkolu yum ama şuan tam 30 yumosum var ya en azından hastaligimizin bir cozumu var sıkıntı Edip hormonlarının tawan etmeyin. Ben beş senedir uğraşıyorum denemediğim birşey kalmadı en sonunda bunuda deniyeyim dedim ve tüp bebek sürecim on gün dur dewam.ediyor stres sıkıntı sigara yok kizlar rahat olun
Ben sigarayı icmezdim.resmen yiyordum bu ay bıraktım ara ara biri içince bir iki nefes alıyordum okdr. Yumurtaların iyi kalitede olsun diye doktorum şaşırdı bugün çok erken büyüyor lar dedi. Perşembe opu olcam.insallahÖyle tabi zaman alıyor ama en çok başarı tüp bebek de pko da oluyormuş Doktorum öyle söyledi en azından bu bizler için iyi bir moral :) benim de arkadaşım vardı pko ilk iki ay gelişmedi yumoşları 6 ayın sonunda gelişti sabretti bekledi kabak çekirdeği çok yemiş o ay öyle söyledi bilginiz olsun bizde yiyelim
Kaç embriyo konuldu pekiYumurta konusunda endişe etmeyin. 30 tane yumurtam toplanmıştı benim de ve 25’i gayet sağlıklıydı. 13 tane embriyo oluşmuştu ve transferden geriye kalan 11 tanesi bekliyor şu anda
Valla bende içiyorum günde 4 5 tane içmesem daha iyi aslında kalitesi neye göre belirleniyor yani hangi yumurtaya kaliteli deniliyor benim puan 15 e yakın yumurtam var 17 m 13 m 14 m gibiBen sigarayı icmezdim.resmen yiyordum bu ay bıraktım ara ara biri içince bir iki nefes alıyordum okdr. Yumurtaların iyi kalitede olsun diye doktorum şaşırdı bugün çok erken büyüyor lar dedi. Perşembe opu olcam.insallah
Kaç embriyo konuldu peki
Ayy Rabbim kucağına sağ salim sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı alırken sana sukretmeyi nasip etsin. Kuzum. Çok tatlı olur onlar bnde üç embriyo istyrm bakım doktorum u ikna edebilecek miyim2 tane transfer edilmişti. İkizlerime hamileyim
Üçüncü güne kalan bütün embriyo kar kalitelidirtabi bunun yanında tutmasıda önemli biz pkolularda yumurta çok ama kalite olmadığı için tutmuyor ama bu tüp bebek te çok önemli dgl bnce çünkü çok yumurta var bize lazım.iki üç gerisi boş ta çıksa prblm dhlValla bende içiyorum günde 4 5 tane içmesem daha iyi aslında kalitesi neye göre belirleniyor yani hangi yumurtaya kaliteli deniliyor benim puan 15 e yakın yumurtam var 17 m 13 m 14 m gibi
Ayy Rabbim kucağına sağ salim sağlıklı sıhhatli bir şekilde almayı alırken sana sukretmeyi nasip etsin. Kuzum. Çok tatlı olur onlar bnde üç embriyo istyrm bakım doktorum u ikna edebilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?