Sorun hem eşimde hem bende

Arkadaşlar merhaba bugün opu oldum toplam 19 yumurta toplanmış yarın haber vereceklermiş durumla ilgili şimdi sıvı kısıtlaması ve günde 6 yumurtayla diyete başladım :)

Arkadaşlar merhaba bugün opu oldum toplam 19 yumurta toplanmış yarın haber vereceklermiş durumla ilgili şimdi sıvı kısıtlaması ve günde 6 yumurtayla diyete başladım :)

İnşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler. Sıvı kısıtlaması ne için? Ben ilk defa duyuyorum.

İnşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler. Sıvı kısıtlaması ne için? Ben ilk defa duyuyorum.
inşallah canım Pko olduğumdan sanırım ohss olmamam içinmiş tuz ve su yasak enerji içeceği varya mavi su sarı su gibi onlardan içiyorum ve günde 6 tane bıldırcın yumurtası yiyorum

inşallah canım Pko olduğumdan sanırım ohss olmamam içinmiş tuz ve su yasak enerji içeceği varya mavi su sarı su gibi onlardan içiyorum ve günde 6 tane bıldırcın yumurtası yiyorum

İlk defa duydum dediğim gibi. Bende de pko var ama bana böyle bir şey söylenmemişti. İnşallah hayırlı sonuç alırsın.

İlk defa duydum dediğim gibi. Bende de pko var ama bana böyle bir şey söylenmemişti. İnşallah hayırlı sonuç alırsın.
İnşallah çok teşekkür ederim. Bende aynı merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan duymuştum. Vücudum su topladığı için istediler belki sizde çok sıvı toplanmamıştır ondan istememişlerdir

Olabilir. Ben opudan sonra hiçbir problem yaşamamıştım.

Benimde yumurtalarım Salı günü toplandı dün gittim iki tane serum verdiler yarında aynı şekilde serum verecekler diyet için bişey demedi bende de pko var ohss olmamam için veriyorlarmış serumları

Benimde yumurtalarım Salı günü toplandı dün gittim iki tane serum verdiler yarında aynı şekilde serum verecekler diyet için bişey demedi bende de pko var ohss olmamam için veriyorlarmış serumları
Herkesin yöntemi farklı sanırım bana da serum demediler. 5 gün daha iğne vuruncam tuz ve su yasak sonra kontrol

Sizinle konuşmuştuk ilk başlangıç sürecinizde günler geçmiş transfer zamanınız gelmiş bile umarım pozitifi görürsünüz
EVet hatırlıyorum bende inşallah tek duam o Oldukça stresliyim bir an önce stresi bırakmam lazım sanırım teşekkğr ederim güzel dilekleriniz için

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Profilinize giremediğim için yorumlarınızıda okuyamadım o yüzden. Umarım pozitifi almışsınızdır.

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba? Profilinize giremediğim için yorumlarınızıda okuyamadım o yüzden. Umarım pozitifi almışsınızdır.
Sonucum negatif maalesef toparlanmaya çalışıyorum ilaçları bıraktım doktor regl ikinci günü gel dedi bgn oldum yarın tekrar gidicem dondurulmuşlara mı yoksa sıfırdan Mı başlayacağız yarın karar bu verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…