sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

Saklarim yeni elbiseleri bi dügune gezmeye giderken en eskileri giydiririm .Al iste bunlar var derim
Ama kadin hakliysa israfa gerek yok

23 yaşındasın, senin yaşında tanıdığım gençler dağları yıkar yine ezik durmaz. Baya eziliyorsun anlaşılan ve bunu kanıksamışsın. Üzüldüm ne yazayım..

rabbim kolaylik versin belkide cok yumsak yuzlusunuz benim kaynanam oyle dese getir bakicam. derim ben bilmiyormuyum diye biraz sert durun ve yapmak istemiyosaniz yapmiyin yuz vermeyin

Benim bdv konularından öğrendiğim; calisan olsun ya da olmasin, kendini savunamayanlar eziliyor, eziyorlar. Dişli olan kadınlar ise ev hanımı olsalar bile ezilmiyorlar.
bu yuzden kizi olanlar lutfen kizlarinizi itaatkar hizmetkar, fedakar falan yetistirmeyin,susturmayin hakkini savunsun hayir diyebilsin, mantikli olmayi ve gercek sevgiyi ogretin ki sacma sapan insanlarda sevgi aramasin, ayaklarinin uzerinde durmayi ogretin, erkek cocuklarinizdan daha geri plana itmeyin, kiz cocuklari gelecegimizdir.

Kv maaşını eve veriyosa yada katkı sağlıyosa dili uzar.buna imkan verende sizsiniz o zaman. Eşini bu sebepten dolayı boşicaksanız hiç durmayın .ama burdaki yazılanları okuyun.sorunlari bi görün.sonra karar verin.dün öyle kötü oldumki . Bi arkadaşımız hamile haliyle eşinden dayak yemiş saćlarından sürüklenmis.kendime gelemedim.anne önemli evet. Ama orta yolu bulmak sizin elinizde. Yaşınızın verdiği dinç bedenle aklınızı yorun biraz.kesip atmayın

Rabbim kimseye cekemeyecegi yuku vermezmis. Buyuk konusmamak gerekir elbette ama, kocalariniz boyle olunca soğumuyormusunuz odan?

Birlikte yaşamak burda en büyük sorun.

Ben olsam birlikte yaşamayı asla kabul etmezdim bu devirde hala bu nasıl iş, kocası ölen herkes çocuklarının evine mi yerleşiyor sanıyorsunuz tek evlat olsa bir şekilde anlarım ama böyle asla anlaşılacak tarafı yok önce kendiniz konuşun olmadı aileniz babanız girsin işin içine bu kaynana bilmem ne birlik yaşama olayı son bulsun çareler aransın sırayla kalsin çocuklarında gerekiyorsa tek kişiye yük bindirmek neden..

Sizin durumunuzda benden istediklerinde o kıyafetleri asla ama asla getirip döküp saçmalarına izin vermezdim ben annesiyim küçüldü kıyafetleri kızımin der konuyu kapatırdım sanırım baştan sizi ezmeye alışmış bunlar yaşınız daha genç bu gidişata bir dur deyin ağlayıp kendinizi boşuna üzmeyin size bişey olsa evladıniz kalır ortada kan bağınız olmayan kişilerin size acımasini beklemeyin kimse kimsenin umrunda değil bu dünyada.

teşekkür ederim yorumunuz için

arkadaşınıza çok üzüldüm

kizlar dün olanları anlatayım. eş kişisi geldi işten, mutlaktaydım geldi yanima böyle el şakaları yapmaya çalıştı kesinlikle dedim benden uzak dur dün ki o saçmalıklardan sonra yüzünü bile görmek istemiyorum. dune kadar dağ gibi bilirdim seni arkamda. ama sen toz-toprak gibiymissin meğer. sana acıyorum dedim. kizlar zoooorrrr tuttum ağlamamak için çenem titredi ellerim titredi ama ağlamadım hiç cvp vermedi gece yanıma gelmiş ben uyurken yastığı mi aldım kızımla beraber uyumaya gittim. sabahda yola vurmadım kahvaltı vs hiç bir şeye eli mi sürmedim .öylece gitti. bu sefer çok sogudum senden dedim seni çok yanlış tanımışım sen annen için beni çiğnedin dedin. diyecek birşeyim yok. dedim kapattım olay boyle oldu

kv de dün oturuyordu odada birşey oldu konuşmaya çalıştı falan. hiç yakıştı mi dedim koskoca kadınsın. 2 tane elbiseye sebep huzursuz ettin evimizi dedim . sonra çıktım gittim yanından kizlar tek kelime edemedi. icim soğudu vallahi

Eşin ne dedi, sustu mu sadece?

Kahvaltı hazırlamayınca kv niz çene yapmadı mı?

Bunları diyebildiniz mi gerçekten? Sonra hiç bişey demedi mi size? Çocuk elbiselerine karışan bir kaynana için beklemedik bir davranış olmuş bu inşallah oğlunu dolduruşa getirip kavgaya sebep olmaz bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…