allaha şükür herşeyim var maddi anlam da da ıyiyiz. ama biraz borclarmiz var onları ödüyoruz kaynanam da maaşını eşime veriyor. sanırım eşimin dayanağı bu..Canim basta kabul etmeseydin keske birlik oturmayi , ayri oturanlar bike birbirini öldürüyor. Madsi olarak ayri eve cikmayi kaldirabilecek durumdaysaniz evinizi ayirmaya ikna et esini.
şuan anlttiginizi kaynanam yapıyor lafı sokuyor sonra ben sizin için söylüyorum diyor eşimle kahkahalar atıyor. bende odada sinirden ağlamış oluyorum. ben oyle yapmacık yapamıyorum. inanın denedim. ama yapamadım
ilk geldigim de kayın babam ayırcam demişti seni görüyordu kv kavgalarımızı o vefat edince kaldı öyle sonra eşim annem bizimle kalacak deyince malesef bu zamana geldik. 3 senedir. 4 e giricrmCanim basta kabul etmeseydin keske birlik oturmayi , ayri oturanlar bike birbirini öldürüyor. Madsi olarak ayri eve cikmayi kaldirabilecek durumdaysaniz evinizi ayirmaya ikna et esini.
diyosun :)Yaparsın yaparsın..sen kocanla yatıyorsun sizin özeliniz var sen daha güçlüsün ama kullanmıyorsun gücünü...sen bilirsin valla
Madem birlikte oturuyorsunuz kv cocuguna baksin sen de gir ise calis boylelikle onu az gormus olursun daha az sinirini bozar. Paran elinde olunca seni de istedigi gibi yonetemez kendi paramla aliyorum der gecersin.allaha şükür herşeyim var maddi anlam da da ıyiyiz. ama biraz borclarmiz var onları ödüyoruz kaynanam da maaşını eşime veriyor. sanırım eşimin dayanağı bu..
Oglu annesini asla birakmaz o zaman hele de babasi yokken. Senin tek caren bir is buluo ev ortamindan uzaklasmak canim ne kadar az gorursen o kadar iyi. Hayir ona neyse cocugun kiyafetinden ihtiyacindan annesinden babasindan daha mi cok soz sahibi cocuk uzerinde.ilk geldigim de kayın babam ayırcam demişti seni görüyordu kv kavgalarımızı o vefat edince kaldı öyle sonra eşim annem bizimle kalacak deyince malesef bu zamana geldik. 3 senedir. 4 e giricrm
Yakında sende hasta olursunben ezik değilim inanın. şu durumu atmadım sanırım. kaynanam kalp hastası kizlar.. kalp kapağı çürük ve aşırı derece de kanama yaşıyor. bi nevi hasta. o yüzden susuyoruz bazen.
hayır zorda kalmadıkça asla bakmaz ki. bir kere altını bile bezlememistir yardımı olmadi bana ne çocuğum da nede ev işlerinde.Oglu annesini asla birakmaz o zaman hele de babasi yokken. Senin tek caren bir is buluo ev ortamindan uzaklasmak canim ne kadar az gorursen o kadar iyi. Hayir ona neyse cocugun kiyafetinden ihtiyacindan annesinden babasindan daha mi cok soz sahibi cocuk uzerinde.
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum. Durum böyleyse, bu odun adamı boşamak için zaten bir sürü geçerli sebebi varmış. Şu konudaki yaptığı devede kulak o zaman.En büyük sorun kesinlikle kocasında, şık giyindi diye kendisine vuran adamdan nasıl bir hayır gelir ki zaten? Anasının önünde bile dövmüş hakaretler etmiş. Böyle konuları okudukça sinirlerim zıplıyor, Allah herkese hayırlı anne baba başta olmak üzere hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Burada ki durum; anasına bak oğlunu al.
Ayyy hepsi mi ayni olur yaaa Allah yardimcimiz olsun canim hepimizin.hayır zorda kalmadıkça asla bakmaz ki. bir kere altını bile bezlememistir yardımı olmadi bana ne çocuğum da nede ev işlerinde.
Valla burayi okuyan bekar kizlara ithafen yaziyorum boyle adamlarla nolur evlenmeyin. Aşıgım ölüyom diye kendi isteklerinizden kapasitenizden vazgecmeyin. Sana da diyecegim guzel kardesim artik evlenmissin cocugun var boyle kabullenip oturacaksin artik yapacak bisey kalmiyorbende çok isterdim çalışmak kuaför hayalim vardı. ismek hemen karşı binamız.ama gidemedim. açıktan okuyordum sonra eşim biraktirdi. ehliyeti mi kazandım eşim almadı oylece yandi. ohhhooooo neler neler :)
hastalandım zaten stresten basimda küçük küçük bezeler çıktı göğsümden kan geldi cuma günü gidicem koltuk altıma kadar ağrı oluyor. çok düşünüyorum basim çok ağrıyor inanır mısınız vallahi gözlerim kan canagi oluyor her gün p*rol ağrı kesici içiyorum.Yakında sende hasta olursun
biz görücü usulü evlendik ilk zamanlar asla böyle değildi. çok değişti sonradan. babasının vefatından sonra boyle oldu. anneci olduValla burayi okuyan bekar kizlara ithafen yaziyorum boyle adamlarla nolur evlenmeyin. Aşıgım ölüyom diye kendi isteklerinizden kapasitenizden vazgecmeyin. Sana da diyecegim guzel kardesim artik evlenmissin cocugun var boyle kabullenip oturacaksin artik yapacak bisey kalmiyor
bende burdan sesleniyorum. lütfen sakın oturmayın oturmayanlar nolur şükür etsinler hergün. akşama kadar asik süratli biri gezmiyor evde. şükür edin yaaHiçBir aşk, kayınvalide ile oturmayı kabul edecek kadar büyük olamaz. Birlikte oturmayı düşünenlere ibret olsun.
Yapacak birşey yok. Eşiniz annesinin eteğinin altında yaşamaya devam ettiği sürece bu böyle gider..
Ay bunu yeni gördüm. Valla çok üzüldüm halinize. Annesi yüzünden olamaz bu vahşet, kocanız adam değil. Şiddet, hakaret yenilir yutulur şeyler değil. Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Neden peki? Neden bunca şeye rağmen, hala hizmet etme derdindesiniz? Çekin elinizi ayağınızı her işten. Çocuğunuzla ve kendinizle ilgilenin sadece. Ne kadar kıymet verirlerse, saygı gösterirlerse, o kadar saygı ve kıymet göreceklerini bilsinler. Bir annenin şiddet görmesi, çocuğu için de ne büyük yıkım biliyor musunuz? Baş kaldırın bu vahşiliğe. Darp raporu alın, tehdit edin gerekirse.annesi yüzünden şiddet de gördüm dayak da gördüm hakarette gördüm inanın. en ufak sorunum şuan da bu yani
zaten bir daha öyle olursa gideceğim bu evden. bi ilk değildi ki zaten. kaynanam yüzünden cooookkkk kötü zamanlar yaşadım ben. sadece o günü bekliyorumAy bunu yeni gördüm. Valla çok üzüldüm halinize. Annesi yüzünden olamaz bu vahşet, kocanız adam değil. Şiddet, hakaret yenilir yutulur şeyler değil. Çok ezdirmişsiniz kendinizi. Neden peki? Neden bunca şeye rağmen, hala hizmet etme derdindesiniz? Çekin elinizi ayağınızı her işten. Çocuğunuzla ve kendinizle ilgilenin sadece. Ne kadar kıymet verirlerse, saygı gösterirlerse, o kadar saygı ve kıymet göreceklerini bilsinler. Bir annenin şiddet görmesi, çocuğu için de ne büyük yıkım biliyor musunuz? Baş kaldırın bu vahşiliğe. Darp raporu alın, tehdit edin gerekirse.
Bunu düşündüğünüze göre demek ki gitmek, yeni bir hayat kurmak gibi bir şansınız olduğunun farkındasınız. Aileniz hayatta mı, sizi destekleyen birileri var mı? Güçlü olun, hem kendiniz hem çocuğunuz için. Anlattıklarınıza bakıyorum, ne kocanız insan gibi davranıyor, ne hiçbir konuda yardım ediyor, ne sevgi gösteriyor, annesi zaten onun kadar beter. Bu evde sizi ne tutabilir ki? Çocuğum için katlanıyorum diyecekseniz, bu kadar sevgisiz, soğuk, saygısız bir ortamdan ancak çocuk için kaçılır. Bir de profildeki yaşınız doğruysa genceciksiniz, değmez önünüzde uzanan koca bir hayatı böyle iki psikopat yüzünden zehir etmeye. İnşallah kendinizi kurtarırsınız, çocuğunuzla çok daha güzel, huzurlu bir hayata sahip olursunuz.zaten bir daha öyle olursa gideceğim bu evden. bi ilk değildi ki zaten. kaynanam yüzünden cooookkkk kötü zamanlar yaşadım ben. sadece o günü bekliyorum
rabbim bizi bunlarla mi sınıyor anlamıyorum kiüzüldüm adınıza kaynanam maaşı eşime veriyor bizimle kaldığı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?