- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
bir tane bardak kaldırmadan insan benim kaynanam. bir ker3 bana yardım etmedi sadece tv karşısında oturuyor çay koyuyorum kaymayan suyu bile kapatıyor demlemiyor bile. sofra bezlerini sirkeliyor ya yemin ederim katlamadan yerlere atıyor bir tane isime yardım etmedi bu zamana kadar. çok doluyum kizlar çok. şuan sofrası yerde öylece oturuyor kenarda.Hic kaale alma. Birak asik kessin. Sende sakin alttan almaya kalkma. Sende asik kes. Umursama.kudursun kudurunca patlicak zaten. Sinir oluyorun boyle insanlara
dengesiz ben mi oluyorum acaba?Ben deliriyorum boyle konulara ya Ona ne cocuga iki kiyafet alacak paramiz var sukur de gec , oturup bide kanitlatma ihtiyaci duyuyor ne dengesiz insanlar var
aynen yaDeseydin ya delirdinizmi konuyu siz actiniz diye hersey bir cinnete bakar bazen hakediyorlar
eşim hep böyle zaten çok yoruldum cokHuzurunuzu kaynanan değil eşin bozmuş. Annesi söylenmeye başladığında "anne sen karışma çocuğumuza ne alacağımıza biz karar veririz" deseydi, o kaynana bir daha konuşmaya cesaret bulamazdı.
Hem ortaya laf atıp hem de hemen dönmüş eşiniz.
Ay evet farkettim . Kusura bakmayinyanlış alıntı yaptınız konu sahibi ben değilim
En büyük sorun kesinlikle kocasında, şık giyindi diye kendisine vuran adamdan nasıl bir hayır gelir ki zaten? Anasının önünde bile dövmüş hakaretler etmiş. Böyle konuları okudukça sinirlerim zıplıyor, Allah herkese hayırlı anne baba başta olmak üzere hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Burada ki durum; anasına bak oğlunu al.Kıyafet konusunu açan sensin, bu çocuğun kıyafetlerinin küçülebileceğini biliyorsun demek ki, neden annen iki laf etti diye döneklik ettin diye sorun kendisine... Yani eşiniz tam ıslak odunla dövülesi bir tip vallahi. Allah sabır versin size.
bir tane bardak kaldırmadan insan benim kaynanam. bir ker3 bana yardım etmedi sadece tv karşısında oturuyor çay koyuyorum kaymayan suyu bile kapatıyor demlemiyor bile. sofra bezlerini sirkeliyor ya yemin ederim katlamadan yerlere atıyor bir tane isime yardım etmedi bu zamana kadar. çok doluyum kizlar çok. şuan sofrası yerde öylece oturuyor kenarda.
Konudaki en mantıklı mesajın bu.bazen diyorum çocuğumu alip gideyim bosanayim calisir aileme bakarım diye. ama bir yandan da duraklıyorum
Baska sorunlar varmi bilemem ama bu sevepten koca bosanmaz..
Tatli bir dille soyleyin, anne ihtiyacim var vs diye.
Baktiniz olmuyo, delirin, cidden delirin.
Bi arkadasimyasaban olay uzerine, kalkip mutfak perdesini atese vermis. Kv o gun bugundur gik demez ona :)
maşallah size :)))Sıkı bir cinnet geçirip ortalığı ayağa kaldırırım benim kızıma alacağım elbiseye kimse karışamaz ne ağlarım ne üzülürüm avazım çıktığı kadar bağırır o elbiseyi alırım kızıma o kaynanayı ne uyuturum ne kahvaltı hazırlarım aldığı nefesi boğazına tıkarım oturacaksa edebiyle o ev benim evim bu arada 17yıldır evliyim ve kayınvalide ile oturuyorum ama kurallar dahilinde çocuklarım söz konusu ise önüme geleni ezer geçerim hele kv vız gelir
Şaka mısınız siz?kaynanam şuan uyuyor. önüne kahvaltı serip yanından uzaklaşmak istiyorum.
Sıkı bir cinnet geçirip ortalığı ayağa kaldırırım benim kızıma alacağım elbiseye kimse karışamaz ne ağlarım ne üzülürüm avazım çıktığı kadar bağırır o elbiseyi alırım kızıma o kaynanayı ne uyuturum ne kahvaltı hazırlarım aldığı nefesi boğazına tıkarım oturacaksa edebiyle o ev benim evim bu arada 17yıldır evliyim ve kayınvalide ile oturuyorum ama kurallar dahilinde çocuklarım söz konusu ise önüme geleni ezer geçerim hele kv vız gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?