sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

'ayyy, oğlun söyledi ben mi söyledim!, siz aranızda konuşun, bana yansıtmayın, ben kendime kahve yapacağım' diyip mutafağa giderdim.
ana oğul ne halleri varsa görsünler.

Hic kaale alma. Birak asik kessin. Sende sakin alttan almaya kalkma. Sende asik kes. Umursama.kudursun kudurunca patlicak zaten. Sinir oluyorun boyle insanlara
bir tane bardak kaldırmadan insan benim kaynanam. bir ker3 bana yardım etmedi sadece tv karşısında oturuyor çay koyuyorum kaymayan suyu bile kapatıyor demlemiyor bile. sofra bezlerini sirkeliyor ya yemin ederim katlamadan yerlere atıyor bir tane isime yardım etmedi bu zamana kadar. çok doluyum kizlar çok. şuan sofrası yerde öylece oturuyor kenarda.

Huzurunuzu kaynanan değil eşin bozmuş. Annesi söylenmeye başladığında "anne sen karışma çocuğumuza ne alacağımıza biz karar veririz" deseydi, o kaynana bir daha konuşmaya cesaret bulamazdı.
Hem ortaya laf atıp hem de hemen dönmüş eşiniz.

eşim hep böyle zaten çok yoruldum cok

Kuzum Allah aşkına bunları neden çekiyorsun? Eski konularını da okudum ve başta kocan olmak üzere o aileden sana hayır gelmez. Şiddet, aşağılama ve densiz bir kayınvalide ile hayatını mahvetme artık. Baban da arkanda olduğuna göre önce güzel bir sinir patlaması yaşa, sana yapılan kötülükleri tek tek kus suratlarına sonra da çek git. Yaşın çok genç, senden daha kötü durumda olan kadınlar çetin mücadeleler verip kendilerini kurtardıysa sen de yaparsın. İnan bana hayat dayakçı ve sorunlu annesini çekemeyecek kadar güzel ve kısa.

En büyük sorun kesinlikle kocasında, şık giyindi diye kendisine vuran adamdan nasıl bir hayır gelir ki zaten? Anasının önünde bile dövmüş hakaretler etmiş. Böyle konuları okudukça sinirlerim zıplıyor, Allah herkese hayırlı anne baba başta olmak üzere hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin. Burada ki durum; anasına bak oğlunu al.

Dursun kaldirma. Biraz burnunu surt.gec bile kalmissin. Ama iste sorun esin etkileniyor.esin de gelip sana "niye anneme yardim etmiyosun falan dicek bu kadin da doldurursa kocani yazik ne diyecegimi bilmiyorum. Burda da herkese sunu yap bunu yap demek kolay ama aslinda isin ici zor.ben yine de mutsuz olunan yerde durma taraftari degilim .gozden de cikardiysam canina okuyup cikar inceldigi yerden kopsun kafasindayim. Yani kotuluk goruyosam

Ne yapsam diye akil istiyorsun, bu kadar aglamanin ustune "kahvaltisini hazırlayıp şöyle mi davransam?" diyorsun.. Ne kahvaltisi acaba? Hazirlamazsan eşinle bi kez daha papaz olursun çünkü, degil mi? Gördüğün üzere, problem kayinvalideden once eşin.. O meydan vermese kadin bu kadar at koşturamaz.. O nedenle, kaynanayi birakip eşinle halledeceksin, artik hangi dilden anlar bilemiyorum.. Bosanmayacaksan da boşanma blöfüne girme, elinde patlayabilir..

Eşyaları getirip göstermek ne ya? Çocuk gibi o onay vermeden karar alınamayacak mı? Her şeye susup sadece ağlayınca böyle oluyor. Az sesinizi çıkarın. Kaçış yok, aynı evdesiniz. En azından söz sahibinin siz olduğunuzu gösterin.

Sıkı bir cinnet geçirip ortalığı ayağa kaldırırım benim kızıma alacağım elbiseye kimse karışamaz ne ağlarım ne üzülürüm avazım çıktığı kadar bağırır o elbiseyi alırım kızıma o kaynanayı ne uyuturum ne kahvaltı hazırlarım aldığı nefesi boğazına tıkarım oturacaksa edebiyle o ev benim evim bu arada 17yıldır evliyim ve kayınvalide ile oturuyorum ama kurallar dahilinde çocuklarım söz konusu ise önüme geleni ezer geçerim hele kv vız gelir

ahah delirince öyle delircen işte. hayran kaldım arkadaşınıza tam bir iş bitiriciymiş <3

maşallah size :)))

Bende bi defa kayinvalimdeyken esim aradi ogluma surprizim var dedi bende sevincimi kayinvalidemle paylastim kayinvalidemin cevabi o da hep ogluna aliyor tabi cocuguna alacak baska kime alacak deyip kestim sesini sizde haddini bildirin bence.yoksa tepenize cikiyorlar

Nasıl hoşuma gitti bu yazıyı okumak
Benim kafadan birilerini görünce seviniyorum, normali budur bu olayların. Farklı davrananlar kendilerinde arasın da bulsunlar anormalliklerini.Benim hayatım,benim çocugum, benim kararım diyerek yaşamak lazım.

Ağlamaya gerek yoktu bu konu için.. Çatır çatır ne geliyosa ağzına söyleyeceksin. Eşinide böyle olmana alıştırsaydın da sen yerine o kalsaydı anasıyla senin aranda..

Bir KK anasözü derki " bir cinnet herşeyi çözer"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…