• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kaynım...ne yapayım ben :(

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba hanımlar. sorun şu ki kaynımla eltim boşanıyor.
eşimin anne babası ayrıldı mahkeme leri var.2 senedir valide bende kalıyor oğluma bakıyor ben çalışıyorum.
yeni de ev aldık. bugun temizlik yapıyordum eşimle konu birden açıldı, k ğedrim evlenecek miş ( aday var )
eee kaynımla k.valide birlikte ev alacak kiraya verecekler.çünkü hiç eşyaları yok ( herşeyi eltime bıraktı kaynım )

eee 1 2 seneliğine kaynım da bize yerleşecek.tabi ki istemedim.
eşimde kardesim i atamam sokakta mı kalsın diyor .yaşı 31...
dedim annenle kirada otursun şar herkes ev almak zorunda değiller.
çocuğu napacaksın diyor. sen çok değiştin vicdansız oldun diyor.

aslında kaynım ı severim. fakat 2 sene önce bir gece zor durumda kaldık ve gidecek yerimiz yoktu .eltim bizi istemiyor diye bikaç gecelik o da,) evine götürmedi dayısına bıraktı bizi...dayısı da valideme seni öz oğlun evine kabul etmedi vs vs çok söylendi valideme ) ertesi gün ztn ev bulup taşındık ama o gece çok kötü hissettik
işte bunları unutamam ben...
eşim de o benim kardeşim atamam sende atamassın aileni diyor. 2 sene öncesi ni hatırlatıyor um o bize öyle davrandı diye bende aynısı nı yapamam diyor.sabah gidip gece gelecek sana ne zararı olur diyor.
beni çok üzdü.tabiki atmasını istemem fakat
aynı evde zor olacak.zaten validemi kabul etmediler ben kabul ettim annesidir dedim Allah için çok faydalı bana validem.
kaynım eski eşine yüklü miktar para ve eşyaları verdiği için zor durumda.
k validem de eşinden ve babasından kalan bütün parasını oğluna veriyor ev alması için.daha ileride onunla oturacak hayali öyle parada da değilim ama düşğnğnce çok bunalıyorum. eşimin hatırına sabredeyim diyorum. Çünkü eşim kararlı bizde oturmasına.çok fazla aile sevgisi var mübarek adamın.normalde kaynımı severim.hep gelir yemek yer biz götürür ederiz ama sonuçta o da genç biri aynı evşn içinde çok zor olacak.tesettürlü biriyim sürekli dikkatli olmam gerekecek
kısacası binbir emekle ev sahibi olduk ama ben o evde hiççç rahat edemiycem :(düşündükçe daralıyor um...
ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım...

Allah YARDIMCINIZ olsun gerçekten çok zor bir durum. İnsan öyle dönemlerde evinde misafir gibi oluyor otururken yatarken kırk kere dusunuyor. Keşke size yakın bir yerden ev kiralasalar kayinvalidenle ikisi hem size yardımları dokunur hem de kendi düzenlerini kurmuş olurlar.

Haklisinz ben bile daraldim.ayni evde iki yabanci zor olsa gerek evli bir cift icin
Bence diretin bugun esinizin gonlu olsun diye tamam derseniz o süreçte cok yipranir geri dönüşümü zor durumlara girersiniz.tavrınızi net bi şekilde bilsin esiniz.

Allah YARDIMCINIZ olsun gerçekten çok zor bir durum. İnsan öyle dönemlerde evinde misafir gibi oluyor otururken yatarken kırk kere dusunuyor. Keşke size yakın bir yerden ev kiralasalar kayinvalidenle ikisi hem size yardımları dokunur hem de kendi düzenlerini kurmuş olurlar.
aminnn aminn....kira değil de almayı düşünüyorlar. ama işte eşyaya kalmıyor paralar ı....bakalım hayırlısı

[QUOTEasta, post: 43100762, member: 622077"]Kaç yasindasiniz? Bence doğru değil aynı evde yaşamak.[/QUOTE]
30....istemiyorum zaten. ama düzen kurana kadar diyor

kesinlikle kabul etmeyin kayınvalide aynı evde olur hatta karekteri düzgünse çokta faydası olur ama yetişkin erkekle aynı evde yaşanmaz.Tesetturlu olsanız bıle kendı evınızde ıstedığınız kıyafette gezebılmelısınız ayağınızı uzatıp tv ızleyebılmelısınız banyodan bornozla çıkıp dığer odalara gecebılmelısınız en basitinden hem çalışın eve katkıda bulunun hem de hizmetçi olun koskoca adama pessss

Töbe töbee çocuk dediği kocaman adam sizin mahreminiz zaten kayınvalidenle birlikte zedelenmiştir azda olsa hadi o kadın bide anlaşıyosanız sorun değil de koca adamla aynı evde yaşamak çok saçma çalışıyosa kiraya çıksın ister yanlız ister annesini alsın otursun.

Dusuncesiz insanlar ama sanirim oda hazir evde kalip para biriktiririm diyordur. Ama cok yanlis gayet uygunsuz. Hani 1 hafta 1 ay olurda bunun sonu nerede bitecek? Ne zaman gidecekler..kendi evinde siginti gibi o ne oyle

ben net olacağım beni karısı istemediği için bir gece evde yatıya koymayan adamı bir sene evimin içine koyamam
sen de net ol
bir de anlamıyorum niye herkes ev almak zorunda çıksın biraz kiraya ordan annesini alır mı almaz mı baksın
kira da oturanların canı yok hem kira ödeyip hem ev için para birktiriyorlar

aminnn aminn....kira değil de almayı düşünüyorlar. ama işte eşyaya kalmıyor paralar ı....bakalım hayırlısı

yani bu gerekçe ile kayın ile 3 yıl yaşanmaz

alacağı evi ucuz alsın

eşya dediği nedir ayrıca gelin evi mi düzecek

anasına oğluna birer yatak bir kanepe olsun da iki olsun

bir de beyaz eşya hadi sıkılmasınlar bir de tv bunları topla çarp böl 10000 tl eder yani en fazla

ev alabilecek adam da bunları alsın alamıyorsa da ev almaktan vazgeçip kirda otursun

çocuğa da kv gelip bakar olmazsa kreşe gider olur da olur bir şeyler

eşine sor açıkça kardeşin dul adam olacak biz nasıl birlikte olup gidip banyo yapacağız diye ses pekala da gider komşununki geliyor aynı evin içinde mi anlaşılmayacak

çok daralıyor um hanımlar ev aldığıma bile sevşnemedim. bana mı güvendi de versi bütün eşyası nı vermeseydi....
kesinlikle kabul etmiyor eşim bizle oturmak zorunda kalırsa kabul ederim diyor. ama ben istemiyorum desem asabi oluyor iyice.
belkide aldıkları evde oturur lar bilmiyorum

Gerçekten şaçma 30 küsür yasında adam basının çaresine mi bakamıyor

Mahremiyet açısından da hiç doğru değil kabul etmemeniz sizi kötü biri yapmaz. Ustelik belli bi sure yok 1 hafta 1 ay gibi. Ucu açık bi sure birlikte oturmayı kabul etmezdim sanırım. Bütçelerine uygun bi şekilde kiraya cikabilirler

Ne yapabilirsiniz ki.

Eşiniz zaten vermiş kararı.

Keşke sizinde fikrinizi alarak en azından gönlünüzü alarak verilseydi bu karar.

Back
X