• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kaynım...ne yapayım ben :(

çok daralıyor um hanımlar ev aldığıma bile sevşnemedim. bana mı güvendi de versi bütün eşyası nı vermeseydi....
kesinlikle kabul etmiyor eşim bizle oturmak zorunda kalırsa kabul ederim diyor. ama ben istemiyorum desem asabi oluyor iyice.
belkide aldıkları evde oturur lar bilmiyorum

ya cidden yukarıda da yazdım

bekar adama bir kanepe yeter ne eşyası derdinde bu kadar

ya milletin başkasının evinde yaşama hevesine anlam veremiyorum yani bir iki tane burs alan öğrenci iki kişi birleşip ev kiralayıp sıfırdan düzüyorlar
ilk atamaya gittiğimiz de nasıl deli gibi ev arayıp parasız halimizle borç harç evi tutuyoruz kockoca adam bunu yapamıyor öyle mi

Esin muhafazakâr biri mi?

Eger öyle ise dini yönden falan bahsetsen uygun olmaz vs.desen.

Belkide üzüldüğünüz gibi olaylar gelişmiyecek , allah herkesin kalbini yoklar , kaynında rahat etmeyecek olaylar daha erken çözüme kavuşacak ,

Off..kocaman adam oara kazanmiyor mu,tutsun bi ev annesinide alsin yanina istiyorsa.Ev ev ustune olur mu boyle.Ayrica insam evinde pijama giyer,gecelik giyer.Ne bileyim bana hic mantikli gelmedi

Ya ben bu ailemdir atamam muhabbetini hiç anlayamıyorum.Kimse kimseden ailesini atmasını,küsmesini beklemiyor ki zaten.Atamam nedir yahu? Koskoca adam zaten bu,sizin eviniz de ne işi var? Kendine bir ev tutup oturduğu zaman kocan onu atmış mı oluyor,ya da kardeşlik bağlarını mı kopartmış oluyor.Ne kadar anlamsız,saçma bir düşüncedir bu ya.Yerinde olsam asla kabul etmem,tutsun bir ev otursun.Misafirim olarak gelebilir yer,içer,oturur ama yatmaya gelince evli evine köylü köyüne bu kadar! Olması gereken budur.Konuş eşinle istemediğini söyle.Zaten tesettürlü bir bayanmışsın,kendi evinde sürekli kapalı mı gezeceksin? Eşinin hiç saygısı yok mu yahu,hiç mi düşünmüyor seni? Gerçekten çok sinirlendim çok! Ayıp denen bir şey var.Kaynında hiç mi demiyor yahu kardeşim senin eşin var,yok ben rahatsızlık vermek istemem,bir ev tutayım kendime.Ailecek düşüncesizlik diz boyu.

Esine soyle olmadi 7 sulalesini getirsin eve.maksimum bi sure belirleyebilirsin mesela 2 ay de.olur mu canim bunun dusu var wc si var regli gunleri var zirti var pirti var.benim kaynima yalvarioz nerdeyse gel diye cocuk gelmiyo rahatsizlik vermemek icin.bu nasil is anlamadim

Yorumları okuyamadım ama konuyu okurken benim sinirim bozuldu öyle şeymi olur yaa küçük çocuk mu bu kocaman adam gitsin tutsun bi oda daha başka gelecek varmıymış :KK20:

şu anda inanın ağlıyor um.bizi evine kabul etmediği gece gece geliyor aklıma. ...
vicdansız mıyım bilmem ama unutamıyorum
belkide geçip otururlar aldıkları evde. yani inşallah. ..çok fazla dşretip eşimle kavga etmekiistemiyorum. Dünya zaten kaynımın etrafımda dönüyor bütün aile ona destek çi.başta valide hanım. birlikte oturacaklar işte

çok daralıyor um hanımlar ev aldığıma bile sevşnemedim. bana mı güvendi de versi bütün eşyası nı vermeseydi....
kesinlikle kabul etmiyor eşim bizle oturmak zorunda kalırsa kabul ederim diyor. ama ben istemiyorum desem asabi oluyor iyice.
belkide aldıkları evde oturur lar bilmiyorum

Esin sacma bir tavra girmis. Belki kayninin sizinle oturmak gibi bir niyeti bile yoktur.
Senin koca supermencilik oynamak istiyor sanirim.

olması gereken tek sey kayınvalıdenızle kaynınızın ayrı eve cıkması
ev ustune ev olmaz
olan sızın yuvanıza olur cok net

Birakin kaynimi kendi abimle kalamam yillarca. Bir aile yasantimiz var sonuçta, geceden gceye gelse bile ayni evde kalinmaz. Koskoca adam sagligi yerinde baksin basinin caresine.

kaynım bişey yapmadı. sadece anlaşmalı boşanmak ve karısından kurtulmak içşn ne isterse verdi.20 bin tl ve bütün eşyalar

Belki de gelmeyecek bilmiyorum. ama gelecek olsa eşim kabul edecek. bunu öğrenmiş oldum bugun.
Eşim güya muhafazakar biri.ama kardeşi söz konusu olduğu zaman ben umurunda değilim

merhaba hanımlar. sorun şu ki kaynımla eltim boşanıyor.
eşimin anne babası ayrıldı mahkeme leri var.2 senedir valide bende kalıyor oğluma bakıyor ben çalışıyorum.
yeni de ev aldık. bugun temizlik yapıyordum eşimle konu birden açıldı, k ğedrim evlenecek miş ( aday var )
eee kaynımla k.valide birlikte ev alacak kiraya verecekler.çünkü hiç eşyaları yok ( herşeyi eltime bıraktı kaynım )

eee 1 2 seneliğine kaynım da bize yerleşecek.tabi ki istemedim.
eşimde kardesim i atamam sokakta mı kalsın diyor .yaşı 31...
dedim annenle kirada otursun şar herkes ev almak zorunda değiller.
çocuğu napacaksın diyor. sen çok değiştin vicdansız oldun diyor.

aslında kaynım ı severim. fakat 2 sene önce bir gece zor durumda kaldık ve gidecek yerimiz yoktu .eltim bizi istemiyor diye bikaç gecelik o da,) evine götürmedi dayısına bıraktı bizi...dayısı da valideme seni öz oğlun evine kabul etmedi vs vs çok söylendi valideme ) ertesi gün ztn ev bulup taşındık ama o gece çok kötü hissettik
işte bunları unutamam ben...
eşim de o benim kardeşim atamam sende atamassın aileni diyor. 2 sene öncesi ni hatırlatıyor um o bize öyle davrandı diye bende aynısı nı yapamam diyor.sabah gidip gece gelecek sana ne zararı olur diyor.
beni çok üzdü.tabiki atmasını istemem fakat
aynı evde zor olacak.zaten validemi kabul etmediler ben kabul ettim annesidir dedim Allah için çok faydalı bana validem.
kaynım eski eşine yüklü miktar para ve eşyaları verdiği için zor durumda.
k validem de eşinden ve babasından kalan bütün parasını oğluna veriyor ev alması için.daha ileride onunla oturacak hayali öyle parada da değilim ama düşğnğnce çok bunalıyorum. eşimin hatırına sabredeyim diyorum. Çünkü eşim kararlı bizde oturmasına.çok fazla aile sevgisi var mübarek adamın.normalde kaynımı severim.hep gelir yemek yer biz götürür ederiz ama sonuçta o da genç biri aynı evşn içinde çok zor olacak.tesettürlü biriyim sürekli dikkatli olmam gerekecek
kısacası binbir emekle ev sahibi olduk ama ben o evde hiççç rahat edemiycem :KK43:düşündükçe daralıyor um...
ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım...
Zor bir durum. Aynı ortamda olmanız çok sakıncalı. Siz de kız kardeşiniz aynı durumda olsa aynı evde kalamazsınız bu yönden yaklaşın. Caiz değil. Sizin muhabbetinizden daha değerli değil kiraya yada eşyaya verilecek para. Bu kısa zaman sonra mutlaka sıkıntı olur. Sakin bir şekilde konuşun eşinizle olmadı araya birini koyun.

Belki de gelmeyecek bilmiyorum. ama gelecek olsa eşim kabul edecek. bunu öğrenmiş oldum bugun.
Eşim güya muhafazakar biri.ama kardeşi söz konusu olduğu zaman ben umurunda değilim

Sorunlu olan gerçekten eşin, başlık olmamis. Esi istemedi diye sizi bir gun evinde misafir etmemis kardeşi, yani esini yok saymamis.
Senin ki sana sormuyor bile. Kardeşlik böyle bisey degil yaa..

tesettürlü genç bir hanımın olduğu eve başka bir erkek nasıl yaşamaya gelir?aile maile anlamam ben baba ya da koca ya da oğul değilse diğer herkes namahrem sınıfına girer, koca adam da utanmıyor mu ne kadar yüzsüz oldu insanlar ya. kiraya vermesinler evi geçip kendileri otursunlar bak o adam gitmez sizden söyleyeyim sana.

Back
X