SORUN KİMDE?

Dilberimmm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
239
240
23
30
Merhaba arkadaslar eşimle yılbası uemehını hazırladık yedik içtik hersey guzel gıdıyor. Esim alkol aldı. Mutlu mesut vakit gecırdık. En alkım alamadım emzırıyordum. Bebegımi uyuttum.22.30 gıbı salona gectım TV izlerken uyuyakaldı alkol aldıgı içinsaat 1.e kadar yalnız kaldım kendi kendime dizi izledim halıyle sinirlenip yattım. Beyefendi az ince kalktı triplie tripli tuvalete girdi kystu gıbı oldu ıyımısın hayatım dedım iyiyim defi. Yataga gel edim ses yok. Sonrasında salona gidip cagırdım. Yok gelmucem falan filan dedi. Bıraz ısrar ettim ama halen daha tripli iyi sen bilirsin dedım odama gectım. Bu cok saçma degılmı ne yapmalıyım neyin tripi

Merhaba arkadaslar eşimle yılbası uemehını hazırladık yedik içtik hersey guzel gıdıyor. Esim alkol aldı. Mutlu mesut vakit gecırdık. En alkım alamadım emzırıyordum. Bebegımi uyuttum.22.30 gıbı salona gectım TV izlerken uyuyakaldı alkol aldıgı içinsaat 1.e kadar yalnız kaldım kendi kendime dizi izledim halıyle sinirlenip yattım. Beyefendi az ince kalktı triplie tripli tuvalete girdi kystu gıbı oldu ıyımısın hayatım dedım iyiyim defi. Yataga gel edim ses yok. Sonrasında salona gidip cagırdım. Yok gelmucem falan filan dedi. Bıraz ısrar ettim ama halen daha tripli iyi sen bilirsin dedım odama gectım. Bu cok saçma degılmı ne yapmalıyım neyin tripi
Yarın barışırsınız. Rutin tartışmalar.

O sana beni neden kaldırmadın diye trip mi atıyor ? Sende ona uyuyakaldın diye trip at derdim de demem 😅 üç günlük dünya triple ömür geçmez yarına geçer gider zaten

Kendi içinde bir şeyler yaşamış sizinle de paylaşmamış acısını çıkartıyor anlaşılan. Yani onun özür dileyip biraz fazla kaçırmışım kusura bakma diyeceğine o trip atıyor ilginç :D Neyse yine de boşverin yeni yıla tartışarak girmeyin

Beraber eğlenip güzelce vakit geçirmişsiniz. İlla 12.00’a kadar sürecek değil ya 🤷🏻‍♀️ Sizin tribiniz mantıksız geldi, eşinizin neye trip attığını hiç anlamadım zaten. Unutun gitsin:KK50:
Ah zaten unutuyorum mecbur ama neden tanı moral bozukluğu

Kendi içinde bir şeyler yaşamış sizinle de paylaşmamış acısını çıkartıyor anlaşılan. Yani onun özür dileyip biraz fazla kaçırmışım kusura bakma diyeceğine o trip atıyor ilginç :D Neyse yine de boşverin yeni yıla tartışarak girmeyin
Ay ıcerde bırsey ler izliyor iyice gızık ediyor. Zaten ben gidip çağırdım gelseymıs

E gidip sorun neyin tribindesin diye.
Yani hemen de dert edinmemek lazım, anlık gelişen saçmalıklar işte. Hee deyip geçin.

Valla bende bir kaç bira içtim gecenin devamı yok çünkü uyumuşum. 12de gelip öptüğünü hatırlıyorum eşimin djfjfkfk

Herşeyi üstünüze alınmayın bence. Misal bunu biz yaşamış olsak eşim kendisine çok kızardı, tribi de kendi kendine olurdu.

Back
X