- Konu Sahibi Pembelii11
Sizle vakit geçirmek istemiyor. İstese imkan yaratır. Kaçıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendine bile zaman ayırmayan birisinden, sana zaman ayırmasını isteyerek çok şey istiyorsun bence...Evet. Hafta sonu da ayriyeten işler yapıyor
Ben mutlu olurum. Ama bir yerlere gitmeme izin vermiyor. Bi anneme gidiyorum bir hafta kalmaya o da eşim iş sebebiyle şehir dışına gidince. Annem geliyor 1 hafta kalıyor. Ben bi arkadaşıma gideyim diyorum sonra gidersin diyor cocuk hasta oluyor diyor. Ben çalışayım diyorum sen gezeyim diyorsun diyor. Parka gidelim diyorum çocukla sicak diyor şimdi para yok diyor cocuk hassas hasta olacak diyor ayda yılda bir arkadaşıma gidiyorum öyle her istediğimde her yere gidemiyorum
Gezmeye gitmiyorum diye tepki gösteriyorsa muhtemelen suçlayıcı konuşuyorsunuz ya da kendisi suçluluk hissediyor.Vakit ayırmasın istediğimde hep sorun çıkıyor. Birseyler oluyor ama nasıl oluyor biliyor musun diyor para kazanmak için gidiyorum gezmeye gitmiyorum bende diyor. Ama gitmese gitmez bence köyü çok seviyor o yüzden de gidiyor
Bence dışarı çıkmamak için siz eşinizin size hayır demesini bahane ediyorsunuz. Senin yüzünden gidemedim, sen istemedin yapamadım vs vs. Öncelikle onun farkına varın. Yani sizde kendi sorumluluklarının mesuliyetini karşı tarafa atan bir insan profili gördüm, bu şekilde ömrünüz boyunca mutsuz olursunuz. Sorunlarınızın sorumluluğunu almayı öğreninBen mutlu olurum. Ama bir yerlere gitmeme izin vermiyor. Bi anneme gidiyorum bir hafta kalmaya o da eşim iş sebebiyle şehir dışına gidince. Annem geliyor 1 hafta kalıyor. Ben bi arkadaşıma gideyim diyorum sonra gidersin diyor cocuk hasta oluyor diyor. Ben çalışayım diyorum sen gezeyim diyorsun diyor. Parka gidelim diyorum çocukla sicak diyor şimdi para yok diyor cocuk hassas hasta olacak diyor ayda yılda bir arkadaşıma gidiyorum öyle her istediğimde her yere gidemiyorum
Eee sizde onunla beraber gitseniz işiniz yoksa?Arkadaşlar kırıcı yorum yapacaklar lütfen yapmasin. Eşim sabah işe gidiyor 17.00de işten geliyor. Yemek yiyoruz köye gidiyor 21.00 22.00 gibi geri geliyor vsss aynı bu sistem hergun devam ediyor. Ayda yılda bir bi yere gideriz o da çok nadir eşime söyleyince bugün köye gitme evde otur bizimle çay kahve içelim diyo çok yorgunum zaten köye mecburen gidiyorum hayvanlara bakicam o bu şu vs... evde duracak olsam uyurum zaten diyor. Ben ne zaman evde kal bugün yada bir yere pikniğe vay icmee vss gidelim desem tartışma çıkıyor. Sorun bende mi sizce?
Bu konunun neyine kırıcı yorum yapılacak anlamadım ki.tabii ki haksız değilsin.Arkadaşlar kırıcı yorum yapacaklar lütfen yapmasin. Eşim sabah işe gidiyor 17.00de işten geliyor. Yemek yiyoruz köye gidiyor 21.00 22.00 gibi geri geliyor vsss aynı bu sistem hergun devam ediyor. Ayda yılda bir bi yere gideriz o da çok nadir eşime söyleyince bugün köye gitme evde otur bizimle çay kahve içelim diyo çok yorgunum zaten köye mecburen gidiyorum hayvanlara bakicam o bu şu vs... evde duracak olsam uyurum zaten diyor. Ben ne zaman evde kal bugün yada bir yere pikniğe vay icmee vss gidelim desem tartışma çıkıyor. Sorun bende mi sizce?
Gitme bugün diyor mesela gidicem diyip basıp gideyim mi? Sonrasında ne gitmenin tadı kalır nede sorun aşılırBence dışarı çıkmamak için siz eşinizin size hayır demesini bahane ediyorsunuz. Senin yüzünden gidemedim, sen istemedin yapamadım vs vs. Öncelikle onun farkına varın. Yani sizde kendi sorumluluklarının mesuliyetini karşı tarafa atan bir insan profili gördüm, bu şekilde ömrünüz boyunca mutsuz olursunuz. Sorunlarınızın sorumluluğunu almayı öğrenin
Basıp gidin kavga edin gibi bir tavır değil benim dediğim. Hem sizinle gezmiyor hem sizi bırakmıyor oturup bunu konuşacaksınız. Baktınız ki olmuyor evet en sonunda gideceksiniz, ölene kadar evde oturamazsınız. Tüm hayatınızı eşinizin söylediklerine göre şekillendiremezsiniz malesef.Gitme bugün diyor mesela gidicem diyip basıp gideyim mi? Sonrasında ne gitmenin tadı kalır nede sorun aşılır