- 28 Eylül 2014
- 29
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi denizimsiz
-
sorun kimde. ben 1 yillik evliyim. esimin ailesini cok severim.bugune kadar hicbir sorunum olmadi. kisaca bilgi vermek istedim... pazar gunu esim simit almak icin cikti bende kahvalti hazirladim. neyse dedim alisverise cikalim. olur dedi. utu yaptim ev isi vs. dedim hadi gidelim tamam dedi. ben hazirlanmaya gidince annemlerde gelsin mi diye seslendi. yok dedim basbasa gidelim. bir yildir toplasan uc kez yalniz ciktik. sabah onlarda gidelim dediler dedi. ne zaman dedim. ugradim sabah o zaman konustuk dedi. iyide neden bahsetnedin kac kez cikmayi konustuk neden hic soylemedin dedim. unuttum dedi. bende kizdim. niye gittigini soylemiyorsun. ben gelmesinler demesem onlarin isteginden bahsetmeyeceksin diye. simdi esimin bu davranisi ne gosteriyor. ne anlamaliyim.
Klasik türk erkeği.
Sözüm meclisten dışarı bu tipler yontulmuyor:
SEVGİLER::)
ya deseki ugradim selamlari var cikalim diyorlar... itiraz etmem olur derim. simdi bu unutulacak bir seymi. tamam gelsinler desem hic bahsetmeyecek bile amaci ne.... gercekten unuttu mu...Klasik türk erkeği.
Sözüm meclisten dışarı bu tipler yontulmuyor:
SEVGİLER::)
Çok sekersin. Ama çok iyi insanlar. Sorun etmiyorum ben. Tek sorun eşim.Aaayy sürekli konvoy halinde gezilir mi ya ?. Bence bi an once tavrını koy . 1 yılda 3 çok az
ahaha sonra biri bigun senn de derdini operse kim verecek bunun hesabiniŞu siteye derdini öpeyim butonu koysunlar Allah aşkına...
ahaha sonra biri bigun senn de derdini operse kim verecek bunun hesabini
calisiyoruz. Zaman olmuyor maalesef. Bencedeede sorun yok. Sadece unuttuguna inanmiyorum. Söylememe nedenini siz söylersiniz diye umuyorum.Bir sorun yok gibi..
Esinle az cikmanizin sebebi ailesi mi sizlerin isi mi?
Galiba haklısınız. Buda beni üzüyor. Hesaplar olmasa ne güzel olur hayat.eşinizin son dk ya kadar dilinin ucuna gelmiştir diyememiştir.gider ayak demiş. ilk baş size soruyor siz onay verirseniz sorun yok.istemeyince talebin onlardan geldiğini söyleyerek kabul etmeye mecbur bırakmaya çalışmış.çok uyanık adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?