sorun kocam, anlamama yardim edin lutfen

calisiyoruz. Zaman olmuyor maalesef. Bencedeede sorun yok. Sadece unuttuguna inanmiyorum. Söylememe nedenini siz söylersiniz diye umuyorum.
Unutmamıştır, ama sizin yalnız çıkmak isteyeceğinizi tahmin ederek en sona bırakmıştır söylemeyi, eşinizde Ailesi'de iyi insanlarmış Nazikçe uyarın eşinizi zaten oda ailesini sevmediğinizden değil başbaşa gezmek isteğinizi anlayışla karşılayacaktır ..

Ben telden yazıyorum. Hatalarım olduysa kusura bakmayın. Sorunlarimi kimseye anlatamıyorum. Paylasmak öyle iyi geldi ki. Hepinine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
sende sağol tatlım takma kafana dediklerimi uygula tabi beni dinlersen kendine iy bak öpüldün kuzum

Bi sorun yok bunda. gelsinler mi demis, sormus. Hem kabul etmemissiniz.. esinizi anlayabiliyorum. Benim esim de sizin gibi hic istemez ailemden biri bizle biryere gelsin. Bu da bizi yipratti zaten.

Tipik ANA KUZUSU , bir de sen dene bakalım aileni yanına çağırmayı .

walla çok haklısın canım.. insan eşiyle bazen gezmek birşeyler paylaşmak istiyor.. inanki bizde eşimle bi yere gtmek istesek görümceme sölese kıyameti koparıyorum... ben çalışan bi kadınım. eşime hftasonu hadi bi yemeğe çıkalm desem ablasını arar biz şuraya gidicez yemek yicez sizde gelseneze der.. benm başmdan kaynar sular dökülür.. haaa şunu da atlamayayım ben yemek yiyelm dışarda desem param yok der ablasıyla eşi gelmek istediğinde bi anda parası olur... kimin parasıyla kimi yemeğe götrysn die de çemkiririm.. o zamnda ben fgesat olmş olrm onun ailesini sewmiyor olurum.. beni ailesinden soğutan eşim hiiiç tınlamıyor... öle bi kawgamz olmştu bizimde..

sonç itibaryle eşimle gttim sadece...

sen haklısın yani canm her yere cümbür cemaat gtmek zorunda değilsiniz.. eşinle de özel durumların olablr gezmek bşyler paylaşmak olablr...

biraz karşı tarafın anlayşlı olması lazım.. onlarla wakit geçirmek için ewlenmedin sonçta... bu arada bende 4 aylık ewliyim en son ne zamn eşimle gezdiğimizi bile hatrlamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…