Sorun kocam

Ne geldiyse başıma annemin bu cehaleti yüzünden geldi şimdi daha iyi anlıyorum adam önünü arkasını hesaplamadan bu işe girmeyelim bunun hastalığı var işsiz kalması var banka gözümüzün yaşına bakmaz elimizden alır ödenen onca para boşa gittiği gibi borçun altından da kalkamayız demişti kulağım sağır gibi hiç dinlemedik adamı ah akılsız başım ah

Sürekli fiyatlar artıyor kira desen ateş pahası birde annemin gazı derken öyle dümdüz bu işe bulaştık kaldık
Aslında 2 sene önce kredi ile ev aldıysanız mantıklı bir iş olmuş. Bu hayatta geçim zor evet ama işinizi eşinizi evinizi bir şekilde bir tutmanın yolunu bulacaktınız. Sorun burada. Eşin eğer sizin için üzülmüşse sahip çıkın adama. Yalnız hissettirmeyin. Kayınvalide gelsin kışın birlikte otursunlar bari. Çocuğu da iki haftada bir de olsa 3-4 gün eşinize bırakmış olursunuz. Allah bilir kayınvalide çocuğu çok çok az görüyordur. Telefon da kullanamıyordur. Kayınvalide gelmese de eşinize yanında olduğunuzu hissettirin. Çocuğun daha çok videosunu fotoğrafını gönderin. Her gün görüntülü görüştürün. Bir konuya bu kadar çok yazmak istemezdim ama nedense inanılmaz üzüldüm.

Antepli misin? Tam gün anaokulları vardı ben oğlumu verirdim. Araştırsana belki uyan olur.7.30-17.30 arasıydı 2 yıl önce. Fiyatı da o zaman 450 liraydı

Allah korusun hasta filan olabilir mi?
Çocuğuna bakıp ağlaması, dinlediği şarkılar filan bana bunu düşündürdü

Evet kaynanam en son şeker bayramında gördü ondan beridir daha görüşemedik bunu yapıyorum whatsapp üzerinden görüşüyoruz bu sefer baba gel deyince adamın bir anda sesi titriyor bu sefer ikimiz kötü oluyoruz

Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Haftanın 6 günü annenlerde kalıyomuşsun. Nerden biliyosun eşinin işinden evine evinden işine gittiğini? Belki yalan söylüyor belki eve kadın getiriyor sen yokken. Ki gayette müsait bir ortam. Bende arkadaşlar gibi düşünüyorum büyük ihtimalle aşk acısı çekiyor

Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Yahu adamın gözünü sözünü nerde görüyosun bi de doğal olarak demişsin.6 gün annende kalmalı evlilik mi olur?

2 yıllık tazminat az para değil ki 26 bin tl yapıyor elden aldığımız borçun yarısı yapıyor o kadar sıkıntısını derdini çekip emek verdim
o zaman boşa adamı. 26 bin 2 yillik emegin, cocugun kalabalik ailede babasiz buyumesinden, eşinin evlat hasretiyle evli ama bekar gibi yasamasindan degerli mi. ne emmeye.. lafi geliyor aklima.

Bence adam bunalıma girmis, parasızlık, yalnız kalma psikolojisini bozmuş. Çocuğundan ayrı kalmak da tuzu biberi olmuş. Dinlediği şarkılar, ölsem de kurtulsam tadında.

Hepsi özlem hasretle ilgili rahmetli babası onun için bile dinlemiş şarkı 1 hafta izin isteyip adamla ilgilenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…