Bence adam bunalıma girmis, parasızlık, yalnız kalma psikolojisini bozmuş. Çocuğundan ayrı kalmak da tuzu biberi olmuş. Dinlediği şarkılar, ölsem de kurtulsam tadında.
Bu çok mantıklı. En azından borcu bitince de ev sana kalır. Ve aile bağınız daha fazla zarar görmez. Cocuga üzüldüm en en çok. Geri dönülmez hasarlar bırakır onda bu durum. Ev alma konusuna bisey diyemiyorum. Şimdiden sonra satsan da alamayabilirsin. O kadar cile cekilmis sonuc itibari ile ama arkadasin yazdığı çok mantıklı. K.valideni de çağır biraz O baksın siz yokken.Aldığınız evi kiraya verin, aldığınız kira parasıyla annenize yakın ev tutun. Birlikte yaşayın bu şekilde evlilik olmaz.
kusura bakma o zaman evlenmeseymis boyle evlilik mi olur haftanin 6 gunu annendesin. hani koca???Çalışıyor tek başına yetişmiyor bi asgari ücretle nereye kadar yetişsin ki
bu kadar zor durumda kalacaktiniz ev almasaydiniz simdilik o cocuga yazik bu sekilde. sizinkide evlilikten cikmis zaten. kirada olup bi aile olurdunuz en azindan. ev aliyosun huzur yokBenim maaş evin kredisine gidiyor bacım ev alırken sağdan soldan elden aldığımız borçlara gidiyor
bundan guc olmazdi heraldeİlerde almak daha güçleşir diye ne yaparsak şimdi yaparız dedik girdik bu işin içine
kizim aile yok aileeeee 50 bin olsa kac yazar tazminatin... esin yaninda yok. perisan olmussunuz uzuldum esine cocuga. sende saf kalpli gibi duruyorsun evin olmasin kiraci ol esin cocugun yaninda olsun kimse akil vermiyormu sana aileden.2 yıllık tazminat az para değil ki 26 bin tl yapıyor elden aldığımız borçun yarısı yapıyor o kadar sıkıntısını derdini çekip emek verdim
En düşük kiraya 2500 TL diyorlar daha oda yetmezmiş gibi memur şartı koyuyor yetmedi 3 aylık depozit 2 aylık peşin evin toplanması taşınması eşyaların zarar görmesi 1 yıl sonra geri toplan taşın eşyalarım çöp olacakBu çok mantıklı. En azından borcu bitince de ev sana kalır. Ve aile bağınız daha fazla zarar görmez. Cocuga üzüldüm en en çok. Geri dönülmez hasarlar bırakır onda bu durum. Ev alma konusuna bisey diyemiyorum. Şimdiden sonra satsan da alamayabilirsin. O kadar cile cekilmis sonuc itibari ile ama arkadasin yazdığı çok mantıklı. K.valideni de çağır biraz O baksın siz yokken.
Annemin gazına gelip bu işe girdik bizkizim aile yok aileeeee 50 bin olsa kac yazar tazminatin... esin yaninda yok. perisan olmussunuz uzuldum esine cocuga. sende saf kalpli gibi duruyorsun evin olmasin kiraci ol esin cocugun yaninda olsun kimse akil vermiyormu sana aileden.
annenizin sucu degil bu siz hesap kitap yapamiyormusunuz biz bu krediyi cekip ev alsak su sartlarda odeme yapacagiz diye dusunemiyor musunuzAnnemin gazına gelip bu işe girdik biz
Adam karşı çıktı bu duruma önünü arkasını düşünmeden hesaplamadan bu işe girmeyelim bunun hastalığı var işsiz kalması var dedi ama sanki okadar kör sağır olmuşum ki dinlemedim annem bir yerden ben bir yerden derken sonuç bu hale geldiannenizin sucu degil bu siz hesap kitap yapamiyormusunuz biz bu krediyi cekip ev alsak su sartlarda odeme yapacagiz diye dusunemiyor musunuz
Eşyaları mahf olur ozamanYorumların tavsiyelerin hepsini okudum, keşkeler çok ama şu an gereksiz. Diğer arkadaşların kiraya verip kiraya çıkın önerisi çok mantıklı ama onu da göze alamıyorsunuz. Ben biraz marjinal bir çözüm onericem, evi eşyalı kiraya verin, eşiniz çalıştığı yerde veya bekar arkadaşlarının yanında barinsin mümkünse, iki asgari ücret+ev kirası ile ödemeyi hızlandırın , zaten gorusemiyorsunuz bari 5 -6 yıl içinde borcunuz bitsin.
Peki mahvolan evliliğiniz?Eşyaları mahf olur ozaman
Amin inşallah tez zamanda biterde şu borç illeti evime yuvama kavuşurumYaşadığınız sorunlar gerçekten çok zor ve sizin adınıza çok üzüldüm. Ama annenize de kızmayın. Gerçekten bu dönemde kirada oturmak çok zor. Arkadaşlarım gelirleri gayet yüksek olan çift maaşlı kişiler ama şuan en büyük dertleri ev alamamak ve ödedikleri yüksek kiralar. Anneniz de siz o sıkıntıları çekmeyin diye ev konusunda ısrarcı olmuş. Rabbim borçlarınızı ödeme kolaylığı nasib etsin.
Annenizin finans ve yatırım uzmanlığına hayran kaldım zaten... Ben bu arsayı kaçırma, kılçiksiz yatırım diye boğazıma çöken expertiz kuzenime bile de get len sen mi odiycen borcunu diyip geri duruyorum çünkü ödüm kopuyor artık gidişattanAnnemin gazına gelip bu işe girdik biz
bu cansu beni delirtti esyalar mahvolur diyo ya evlilik diyo bunun adinada. cocuk la perisan olmuslar kocayi goren yok esyalar mahvolur diyor dahaa cok saf gibi geldi bana kendisi saf kalpli.Yorumların tavsiyelerin hepsini okudum, keşkeler çok ama şu an gereksiz. Diğer arkadaşların kiraya verip kiraya çıkın önerisi çok mantıklı ama onu da göze alamıyorsunuz. Ben biraz marjinal bir çözüm onericem, evi eşyalı kiraya verin, eşiniz çalıştığı yerde veya bekar arkadaşlarının yanında barinsin mümkünse, iki asgari ücret+ev kirası ile ödemeyi hızlandırın , zaten gorusemiyorsunuz bari 5 -6 yıl içinde borcunuz bitsin.
Tatlım, bu ekonomik gidiş , bu gelir ve bu dahiyane! düzenle zaten evi iki seneye bankadan haraç mezat icrayla satmak zorunda kalacaksınız, o zaman eşyaları nereye koymayı düşünüyorsun?Eşyaları mahf olur ozaman
Tam anlıyorum haklısınız da ama bir yerden borç bitsin diye uğraşıp diyer yandan eşyalar çöp oldu deyip bu seferde eşya için borça girmiş olmazmıyımbu cansu beni delirtti esyalar mahvolur diyo ya evlilik diyo bunun adinada. cocuk la perisan olmuslar kocayi goren yok esyalar mahvolur diyor dahaa cok saf gibi geldi bana kendisi saf kalpli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?