- 16 Haziran 2011
- 15.888
- 69.034
- 798
Şüphem şu şekilde yok çapkınlık yapmak için birşeyler vaad edersin gezersin tozarsın para harcamak zorunda kredi kartı harcaması belli maaş belli ödedikleri belli anormal bir harcama yok
Başka hesap açması zor degilkiBütün sosyal medya hesaplarını ortak kullanıyoruz öyle bir şey yapsa illa görürdüm
Bahsettiğiniz süre ne kadar? 3 ay mı 1 yıl mı? Eşiniz yemek ve temizlik konularında nasıl? Çocuğu ile ve sizle sık telefon görüşmesi yapıyor mu? Görüntülü arama vs?
Peki bu ayrılık ne zamandan beri var?
1 yılı bulacak gibi bacım
Kuzum şimdiye dek ayrı kaldığınız süre ve ne kadar süre daha ayrı kalmayı planladığınıza dair sorulara cevap vermiyorsun. Anladığım bu sürenin uzun olduğu. İş değiştirme imkanınız varsa iş bulun bir araya gelin. Kendi evinizde kalın annenlerde değil. Devletin bağımsız anaokulları var 3 yaştan itibaren alıyor. Çocuğu tam gün kreşe verin çok daha uygun oluyor özele göre.
2 yıl oldu bu şekilde devam ediyoruz ve yaklaşık 8 yıl daha ödememiz var işten çıkıp başka bir yere girmek istesem 2 yıllık tazminatım yanmış olacak
Annem gelip bakamaz babam izin vermez hatta ben hariç evde baktığı 6 çoçuğu daha var
Su durumda düşünmeniz gereken şey 2 yıllık tazminat değil. Evliliğiniz elden gidiyor. Bakın babaniz anneninize izin vermiyor gelip çocuğunuza sizde bakması için. Babanıza bile ters gelmiş bu durum. ama aileniz nasıl size nasihat vermiyor onu da anlamış değilim. Kızım senin evin Barkın kocan var bu şekilde doğru değil. Bunun oluru neyse yapalım demiyorlar. Eşiniz bunun için size boşanma davası açsa hakim direkt haklı bulur bosar. Çünkü evlilik birliği diye birşey yok. Kocanız iyi insanda bu durumu kullanmıyor. Sizi de anlıyorum bu devirde borç ödemek zor. Ama illaki başka çaresi vardır. Ben olsam o 3 ,5 saati göze alır her akşam evime giderim. Biraz sıkacaksiniz kendinizi o yolu tepeceksinizEvet aynen öyle telefonla konuşmaya çalışıyoruz malesef baba seni özledim deyince zaten adamın sesi titriyor doğru söylüyorsunuz kendisine ait bir alanı olmuyor ev kalabalık olduğu için ve haklısınız bu durum başımıza daha büyük sorun açmadan çözmem lazım
Bende sizin gibi dusunuyordum ama o is paraya bakmiyor. Cebinde 10tl parasi olmayan, yasli, ustelik hasta ve hastalığından dolayi ölümü beklenen akrabamizin metresi var.
2 yıllık tazminat az para değil ki 26 bin tl yapıyor elden aldığımız borçun yarısı yapıyor o kadar sıkıntısını derdini çekip emek verdim
Zaten burası memleketimiz burası gaziantep burda doğup burda büyüdük ikimizde burda öyle ben evlenmem diyemezsin itiraz edemezsin 18 yaşımda evlendirmeye alışılır biran önce yuvasını bulsun derler anlatılacak okadar şey onca adetler var ki neyse
Valla uzaktan uzağa aşık olmakta becerilemeyecek bir şey yok. Başka birine aşık bence, o yüzden dertleniyor. Erkekler böyle acı çekiyorlar, belirtiler bunu gösteriyor.
Yahu huzur olsunda bı çekyat bı masa iki sandalye olsun. Eşyalı kiraya vermek çok mantıklı. Eşyayi da düşünmeyin bir Allah aşkına. Bı tas yemeğin olsun ekmeği bölüp yiyin ama huzur olsun. Adam nerdeyse intiharın eşiğine gelmiş farkında değilmisiniz. Adam sizin ve annenizin plansız işine kurban gitmiş zaten. Birde böyle ayrı gayrı ne kadar devam eder. Yada en basitinden paşa paşa git gel yol süresini çekeceksiniz. Sabah annenize bırakıp akşam çıkışta alacaksınız. Hicbisey yapamıyorsaniz en azından bunu deneyin. Çok çok uykudan feragat etmiş olursunuzTam anlıyorum haklısınız da ama bir yerden borç bitsin diye uğraşıp diyer yandan eşyalar çöp oldu deyip bu seferde eşya için borça girmiş olmazmıyım
Herkes de bunu demiş, ayol adamın karısı yok yanında karısı. Karısı yok, çocuğu yok, haftanın 6 günü boş eve giriyor adam, ne birlikteligi.Bir erkek birlikte olduğu karısı için ağlamaz. Arabesk dinleyip ağlamak tam aşk belirtisi.
Değil lol"Erkek" kelimesini niye sansürlediniz ?
Doğru olan , cinsiyetleri değil de ; her zaman hakkı ve haklıyı savunmak değil mi.
Oğlunuz ya da erkek kardeşiniz için de dersiniz bunu artık başlarına bir iş geldiğinde.Değil lol
Offf ben bunu nasıl düşünemedim korku ve pişmanlık içindeyim... Hanımefendi Allah aşkına ya.Oğlunuz ya da erkek kardeşiniz için de dersiniz bunu artık başlarına bir iş geldiğinde.
Tabi canım, onlara bişey olunca panter kesilirsiniz, ellerin canı cehenneme.Offf ben bunu nasıl düşünemedim korku ve pişmanlık içindeyim... Hanımefendi Allah aşkına ya.
Peki bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?Tabi canım, onlara bişey olunca panter kesilirsiniz, ellerin canı cehenneme.
Canım öyle istedi.Peki bu sizi neden bu kadar ilgilendiriyor?
Benim de canım e*kek yazmak istedi. Dağılabiliriz.Canım öyle istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?