- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
Kırdığınız o terazi bir gün size de lazım olduğunda inşallah görüşürüz.Benim de canım e*kek yazmak istedi. Dağılabiliriz.
Ay ne uzattınız ne uzattınız, ne büyük ilahi anlamlar yüklediniz daha önemli bir işiniz gücünüz yok mu? Tamam hanımefendi en adil sizsiniz ben e*kek düşmanıyım ayh yeterKırdığınız o terazi bir gün size de lazım olduğunda inşallah görüşürüz.
Kendini bilmek de bir meziyet.Ay ne uzattınız ne uzattınız, ne büyük ilahi anlamlar yüklediniz daha önemli bir işiniz gücünüz yok mu? Tamam hanımefendi en adil sizsiniz ben e*kek düşmanıyım ayh yeter
Aynen. Kendimi bilmiyordum bildirdiniz. Yüce insan.Kendini bilmek de bir meziyet.
Ben durumun farkına vardım ama şimdi nedim nasıl edim bilemiyorum herşeyi bırakıp evime geçmek dediğiniz gibi kocamla oğlumla yıpranan bu evliliğimi yoluna koymak istesem bu sefer annem üstüme üstüme gelecek yine lafı sözü bitmeyecek bu sefer adamın kafası atacak kavga kıyamet olacakNiye evlendiniz siz? Evli bir kadın annesiyle mi kocasıyla mı ortak karar almalı? Kadına bak hem evliliğe hem maddi durumlara hem de çocuğun yaşam şekline müdahale ediyor. Kocanızda peygamber sabrı varmış. Bırakın adamı boşayın madem gönlüne göre bir aile kursun. Annenize izahat vermeye mecbur musunuz? Kusura bakmayın söylemek zorundayım ana kız cahilliğin doruklarındasınız. Kocanızın annesi yapsa bunu kıyameti kopartırdınız. Adam evlenmiş çocuğu olmuş ama kayınvalidesi yüzünden yalnızlığa mahkum. İnsan biraz vicdan azabı duyar, ben sebep oldum ev alın diye tutturdum ama ödeyemiyorlar çoluk çocuk perişan oldular der. Bu olmadığı gibi bir de idare etsin ne var diyor. Baba çocuksuz, çocuk babasız karı koca ilişkisi yok bunları görmüyor kadın. 1 sene içinde eşiniz madem öyle boşanalım kalın artık orada ben kendime yeni hayat kurmak istiyorum derse annenizde bulmayın suçu. Koltuk sehpa masa dursun yeter size.
Abla anlatıyorum bu şekilde olmuyor sorun yaşıyorum ne var elalem sanki sorun yaşamıyormu diyor birşey desem hemen şey mi özledin diyorBöyle giderse bu adamın canına tak bak ben sana söyleyeyim ablacım. Annen maalesef sana şu an büyük kötülük ediyor bilmedende olsa
Ne yap et eşinin yanında yaşa öyle ayrı gayrı evlilik olmaz öyle bir hafta izin almakla da bu iş çözülmez
Yuvayı dişi kuş yapar o sensin gereken radikal kararları al yuvanı kurtar
Tekrar ediyorum bu adam bir yıl daha beklemez elinden uçar gider o zaman annen de seni suçlar ben yaptım demez
Eşyada umrumda değil evde artık haklısınız saçlarının bir tek teli kadar değerli değil bu hayatHala esya diyorsunuz oğlunuzun yaşadıkları esininizin tek kalması ne olacak?
Eve döndüğünüzde aynı olacağınızı mi düşünüyorsunuz?
İnşallah ilk zamanlarımızda ki gibi evliliğimize dönecek yine hep beraber olacağızZtn bitmişsiniz ablacim kör müsün
Bu konu sabitlenmiş olmalı ya, nereye varacak çok merak ediyorum
Evet İzinli günümde çoçukla birlikte eve gidiyorum arabesk müzik değilde öyle ağlarken görmek beni endişeye düşürdü daha önce hiç şahit olmadım ağladığınaKeşke sevgili kalsaydınız da bi ton borca harca girmeseydiniz. O zaman haftada 1'den daha fazla görüşürdünüz.
Ben çocuğunuzun babasını ne zaman gördüğünü anlamadım. O da mı haftada 1? Ve bundan ziyade arabesk mi sizi rahatsız etti?
İşe girdiğimden beridir 2 yıl oduKaç yıldır haftanın 6 günü çocuğunuzla annenizin evinde yaşıyorsunuz ?
İşe girdiğimden beridir 2 yıl odu
Konuyu şöyle toparlim abla biz 8 kardeşiz ve en büyükleri benim 2018 de evlendim ev için kredi çekip borçun altına girince 2020 de bende işe girdim 2 yıldır hem kredi ödeyip hemde elden aldığımız borçları bitirmeye çalışıyoruz ve 1 yıl daha çalışırsam bu elden aldığımız borç bitmiş olacak krediyede kira öder gibi ödemeye devam edecektik son zamanlarda bu şekilde sıkıntılar çıkmaya başladı yanlış anlaşılmak istememKonunuz gittikçe daha da ütopik bir hal alıyor. Yanıtlarınız , forumla ve forumdaki üyelerle eğlendiğinizi düşündürüyor.
Annenizin 18 yaş altı 6 çocuğu daha var.
18 yaş altı 6 çocuk daha olan evde ; siz ve çoğunuzu, 2 nüfusu daha anne babanız bedavaya bakıyor olamaz. Bu durumda sizin maaşınız da annenizin evindeki harcamalara gidiyordur.
Ne kadar süredir ayrısınız sorusuna , önce 1 yıl dediniz. Sonraki yanıtınızda ise 2 yıl.
2 yıllık tazminatım yanacak yazmanız da komik. Hangi işyeri 2 yıl sonunda tazminat ödüyor , tazminat yanmasın diye daha kaç yıl çalışmanız gerekiyor biliyorsunuzdur umarım.
Bize kimse şöyle olur böyle olur demediki onuda geçtim daha ev aldık diye gözlerine battı bi Allah razı olsun eniştesi bide kaynanam el uzattı destek olduYani çocuğunuzun 2 yılını gormedi yaşamadı çocuk baba ile büyümedi
Ya gerçekten değermi o çocuğun çektiği babasızliga? Adam ağlamasa çocuğa yaşattığınız umurunuzda bile değil.
Bir tane akıllı insan yok mu o çocuğun yokluğunu fark eden uyaran yahu bu nasıl iş?
Birleşecegiz fln demeyin karakterin oluştuğu yıllar geçiyor çoğu yara asla iyilesmeyecek
7 kız bir erkek kardeş olduğumuz için öyle bir durum olmaz ki burdaAynı adetler kadının yeri kocasının yanı da der ; siz de dememiş. Demek ki beğendiğiniz adetleri seçip almış , uygulamış ; beğenmediklerinizi yok saymışsınız.
Annenizin evinde sizin haricinizde gerçekten 6 çocuğu varsa ; sizin kocanızın yanında olmanızı desteklerdi diye düşünüyorum. Evde en az 8 kişiyken , siz de orada kalınca 10 nüfus olmuşlar ve herkes halinden memnun öyle mi ?
Siz de yiyip içtiğiniz annenizin evine bir kuruş vermeden maaşınızı kendi borçlarınıza harcıyorsunuz ; kimse de itiraz etmiyor. Buna inanmak çok zor.
Evdeki 6 kardeşten en büyükler şimdiye kadar eşinizin yanına taşınırdı bence.
Bize kimse şöyle olur böyle olur demediki onuda geçtim daha ev aldık diye gözlerine battı bi Allah razı olsun eniştesi bide kaynanam el uzattı destek oldu
Oturup etraflıca bu konuyu konuşmamız lazım adamın sorunu ne olduğunu söylese Ne derse yaparım yeterki anlatsın derdini böyle içine kapanık olunca anlatmıyorYahu huzur olsunda bı çekyat bı masa iki sandalye olsun. Eşyalı kiraya vermek çok mantıklı. Eşyayi da düşünmeyin bir Allah aşkına. Bı tas yemeğin olsun ekmeği bölüp yiyin ama huzur olsun. Adam nerdeyse intiharın eşiğine gelmiş farkında değilmisiniz. Adam sizin ve annenizin plansız işine kurban gitmiş zaten. Birde böyle ayrı gayrı ne kadar devam eder. Yada en basitinden paşa paşa git gel yol süresini çekeceksiniz. Sabah annenize bırakıp akşam çıkışta alacaksınız. Hicbisey yapamıyorsaniz en azından bunu deneyin. Çok çok uykudan feragat etmiş olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?