- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Ne çileymiş sizinki de.Annem gelip bakamaz babam izin vermez hatta ben hariç evde baktığı 6 çoçuğu daha var
İlk işim bunu ögrenmek olacak neden bu şekilde olduğunuNe çileymiş sizinki de.
Bilmiyorum siz ölçün biçin. Eşinizle doğrudan konuşun. Bu ayrılık seni yordu mu ne yapalım var mı bir çözümün diyin. Gerekirse buralardan iş bakalım bana bulunca çıkıp geleyim diyin. Ortak hareket edin. Tabi önce kendisinin neden üzgün olduğunu sorun netleştirin.
Her şey para değil. Evet biliyorum bu zamanlarda mal mülk sahibi olmak için bedel ödemek, büyük fedakarlıklar yapmak gerekiyor ama bu bedeli çocuğunuz da ödüyor. Babası varken babasız büyüyor. Sanki anne baba boşanmış da görüş günü babasını görüyor. Çok kardeşli gürültülü bir evde belki oğlunuz da mutlu değil. Her çocuk kendi odasını oyun alanını oyuncaklarını ister. Kalabalık evde var mı kendine özel bir alanı bu çocuğun? Yaptığınız hiç sağlıklı bir şey değil. Evlilik var ama eşler bir arada yaşamıyor. Çocuk var ama kendi evinde babasıyla büyüyemiyor. Çocuk nasıl iletişim kuruyor babasıyla? Yani atıyorum düşse veya hastalansa veya birşey paylaşmak istese telefon mu açıyorsunuz babaya?Biliyorum normal değil ama ne yapalım hayat şartları böyle yükümüz ağır
Evet aynen öyle telefonla konuşmaya çalışıyoruz malesef baba seni özledim deyince zaten adamın sesi titriyor doğru söylüyorsunuz kendisine ait bir alanı olmuyor ev kalabalık olduğu için ve haklısınız bu durum başımıza daha büyük sorun açmadan çözmem lazımHer şey para değil. Evet biliyorum bu zamanlarda mal mülk sahibi olmak için bedel ödemek, büyük fedakarlıklar yapmak gerekiyor ama bu bedeli çocuğunuz da ödüyor. Babası varken babasız büyüyor. Sanki anne baba boşanmış da görüş günü babasını görüyor. Çok kardeşli gürültülü bir evde belki oğlunuz da mutlu değil. Her çocuk kendi odasını oyun alanını oyuncaklarını ister. Kalabalık evde var mı kendine özel bir alanı bu çocuğun? Yaptığınız hiç sağlıklı bir şey değil. Evlilik var ama eşler bir arada yaşamıyor. Çocuk var ama kendi evinde babasıyla büyüyemiyor. Çocuk nasıl iletişim kuruyor babasıyla? Yani atıyorum düşse veya hastalansa veya birşey paylaşmak istese telefon mu açıyorsunuz babaya?
Haddimi aşıyorsam özür dilerim sizden ama çok genç yaşta evlenip anne olmuşsunuz. Keşke şartlarınızı iyileştirip sonra çocuk yapsaydınız. Yetişkin olarak zorluklarla maddi yetersizliklerle bir şekilde başa çıkılır. Düzenli gelir olduğu sürece borç da kredi de ödenir ama ortada çocuk varsa onun ruh sağlığı psikolojisi en önde gelmeli. Krediniz bitene kadar çocuk büyüyecek ve doğal olarak babasına uzak duracak. Baba figürü yok ortada.
Tam anne baba oyun çağındayken çocuğu kendine ait özel bir alanı olmayan üstelik kalabalık evde tutuyorsunuz. Bana göre yapmanız gereken evinizin bulunduğu yerde yeni bir işe girmek. Anladığım kadarıyla asgari ücrete yakın maaşlar alınıyor. Ayrıca evlilik demek hayatı paylaşmak demek. Bu adam akşam eve geliyor kimse yok, sabah uyanıyor kimse yok. Çocuğu var ama öpemiyor göremiyor. İşyerinde sorun yaşıyor ama paylaşacağı eşi yok. Bunları hiç dert etmiyorsunuz ama dinlediği şarkıda ağlamasını sorun ediyorsunuz. Açık ki ortada büyük bir sorun var. Bir an önce ya yeni iş bulun evinize dönün ya da bu sorunun katlanarak büyüyeceğine hazırlıklı olun.
Bir erkek arabesk dinleyip ağlıyorsa, genelde aşk acısı çekiyordur.Ya da birine aşık olup, olmayacağının hüznü de olabilir. Tabi inşallah değildir. Bir arada olmayisiniza da dertleniyor olabilir. En kısa zamanda hayatınızı tekrar duzenleyin, bir arada olacak şekilde. Bu şekilde kimse mutlu olamaz siz dahil.
Allah aşkına bu kadar keder 2 yıllık tazminat için mi? Asla küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama değer mi? Evinize yakın iş bakacaksınız böyle devam edemezsiniz konu sahibi. Kocayı da geçtim siz nasıl rahat ediyorsunuz ki zaten böyle?2 yıl oldu bu şekilde devam ediyoruz ve yaklaşık 8 yıl daha ödememiz var işten çıkıp başka bir yere girmek istesem 2 yıllık tazminatım yanmış olacak
Haftanın 6 gunu annenızde kalıyorsanız bosanın?Yanı zaten haftada 1 goruyor adam cocugunu.Gorus gunlerınde gorursunuz bırbırınızı.Uzun süredir takip ettiğim forma demekki benimde yazma sıram gelmiş diyerek üye olup değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var hemen kısaca kendimi tanıtayım 26 yaşında 4 yaşına girecek bi evlada sahip çalışan bir anneyim konuyu uzatmadan bodoslama giriyorum kusura bakmayın
Kocam son zamanlarda iyice içine kapandı o neşeli gözlerinin içi gülen haraketli adam gitti donuk sürekli düşünceli dalgın bir adam geldi tabi bunu ancak İzinli günümde fark ettim ki sürekli arabesk diye tabir edilen şarkılar dinleyip ağladığını fark ettim tabi fark eder etmez ne oldu neyin var diye sordum ama cevap alamadım oldum olasıya derdini anlatan biri olmadı hep içine atan biri daha fazla üsteleyemedim çünkü işe gitti bu durum beni çok endişelendirdi içim içimi yiyor doğal olarak ne yapacağımı da bilemedim kime anlatacağımıda aklıma tek gelen konu benden ve çoçuğun da ayrı olması bende çalıştığım için haftanın 6 günü annemlerde kalıyorum çünkü kocam 3 vardiya çalıştığı için gidip gelmem zor oluyor eve doğal olarak annemlerde kalıyorum bundan sebep olabilir mi diye düşündüm ne yapacağımı bilmiyorum hanımlar ne olmuş olabilir bu durum fikrinize çok ihtiyacım var
21 yasında evlenırken Sabancılara gelın gıdıyorum sanarak mı evlendınız Allah askına?Yok bacım asgari ücret alıyor elinde avucunda ne kalıyor ki para batırsın
Aıle de bı garıp ,bırı de durdurmamıs kızım gıt evıne boyle evlilik mı olur dıye?Ya sonra yazınca ben kötü oluyorum
Asgari ücret çocuk kredi ayrı geçen yıllar aynı evde çay içmek bile yok bu muydu beklentiniz kim sizi gaza getirdi bu kadar
Biran önce evinize geçin gözlem yapın boşu boşuna hayal dünyasında yaşamayın
Aldatma denilince neden aklınıza sosyal medya geliyor ki sosyal medya instagram ve facebook tan ibaret değil. Büssürü sosyal medya sitesi var.Bütün sosyal medya hesaplarını ortak kullanıyoruz öyle bir şey yapsa illa görürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?