Benim bi sikintim olsa esime anlatmasam bile yanimda olmasini isterim....kotu zamanimda yanimda olmayan esi iyi gunumde de istemem...boyle esler arasi sogukluk oluyo ve sonra esler birbirinden goremedigi degeri disardan bi baskasindan gorunce aldatma olaylari çıkıyor ortaya...kimse tek tarafli suclu degildir...ben kocanizin sizi aldattigini dusunmuyorum acikcasi ama kafasinda kimseye soyleyemedigi bi derdi sikintisi varsa disardan bi baska kadin yaninda olursa esinizin duygu ve dusunceleri degisebilir...Bende yanında olmak istiyorum bende çok özlüyorum
Bsy demiyorum :) maaş bordrosunu gördünüz mü?
En azından şu elden sağdan soldan aldığımız borçu bitirene kadar yoksa altından tek başına kalkamazDaha ne kadar sürecek bu ayrı kalma olayı?
Kabul etmemek değil bacım içime düştü zaten bir kurtyani burada denilenleri kabul etmiyorsan sence adam neden ağlıyor?
eve gelmeyen karısını çok özlediği için mi?
Doğru söylüyorsunuz bi kaç gün izin alıp ne olup bittiğini öğrenmekBenim bi sikintim olsa esime anlatmasam bile yanimda olmasini isterim....kotu zamanimda yanimda olmayan esi iyi gunumde de istemem...boyle esler arasi sogukluk oluyo ve sonra esler birbirinden goremedigi degeri disardan bi baskasindan gorunce aldatma olaylari çıkıyor ortaya...kimse tek tarafli suclu degildir...ben kocanizin sizi aldattigini dusunmuyorum acikcasi ama kafasinda kimseye soyleyemedigi bi derdi sikintisi varsa disardan bi baska kadin yaninda olursa esinizin duygu ve dusunceleri degisebilir...
Bahsettiğiniz süre ne kadar? 3 ay mı 1 yıl mı? Eşiniz yemek ve temizlik konularında nasıl? Çocuğu ile ve sizle sık telefon görüşmesi yapıyor mu? Görüntülü arama vs?En azından şu elden sağdan soldan aldığımız borçu bitirene kadar yoksa altından tek başına kalkamaz
Temizlik ve düzen konusunda maşallah titiz bir insandır öyle pis biri değildir tek sorunu çıkardığını koltuğun üstüne atarBahsettiğiniz süre ne kadar? 3 ay mı 1 yıl mı? Eşiniz yemek ve temizlik konularında nasıl? Çocuğu ile ve sizle sık telefon görüşmesi yapıyor mu? Görüntülü arama vs?
Peki bu ayrılık ne zamandan beri var?
1 yılı bulacak gibi bacımBahsettiğiniz süre ne kadar? 3 ay mı 1 yıl mı? Eşiniz yemek ve temizlik konularında nasıl? Çocuğu ile ve sizle sık telefon görüşmesi yapıyor mu? Görüntülü arama vs?
Peki bu ayrılık ne zamandan beri var?
Kuzum şimdiye dek ayrı kaldığınız süre ve ne kadar süre daha ayrı kalmayı planladığınıza dair sorulara cevap vermiyorsun. Anladığım bu sürenin uzun olduğu. İş değiştirme imkanınız varsa iş bulun bir araya gelin. Kendi evinizde kalın annenlerde değil. Devletin bağımsız anaokulları var 3 yaştan itibaren alıyor. Çocuğu tam gün kreşe verin çok daha uygun oluyor özele göre.Temizlik ve düzen konusunda maşallah titiz bir insandır öyle pis biri değildir tek sorunu çıkardığını koltuğun üstüne atar
2 yıl oldu bu şekilde devam ediyoruz ve yaklaşık 8 yıl daha ödememiz var işten çıkıp başka bir yere girmek istesem 2 yıllık tazminatım yanmış olacakKuzum şimdiye dek ayrı kaldığınız süre ve ne kadar süre daha ayrı kalmayı planladığınıza dair sorulara cevap vermiyorsun. Anladığım bu sürenin uzun olduğu. İş değiştirme imkanınız varsa iş bulun bir araya gelin. Kendi evinizde kalın annenlerde değil. Devletin bağımsız anaokulları var 3 yaştan itibaren alıyor. Çocuğu tam gün kreşe verin çok daha uygun oluyor özele göre.
Çocuk 2 yıldır babadan ayrı bir yıl daha böyle ayrı kalacak. Babaya da çocuğa da yazık olmuş. Elbette size de olmuş ancak siz tam idrak edememişsiniz diye düşünüyorum. 2 yıllık tazminat için değer mi bu çile? Anneniz de hiç akıl vermedi mi böyle evlilik mi olur çocuk babadan ayrı büyüdü demedi mi?2 yıl oldu bu şekilde devam ediyoruz ve yaklaşık 8 yıl daha ödememiz var işten çıkıp başka bir yere girmek istesem 2 yıllık tazminatım yanmış olacak
Ben abayı yaktı diye düşünmedim de daha çok boşanmak istese hayatıma bakayım dese, borç var, çocuk zaten babayı görmemiş, nafaka verecek elbet. Bunları düşünüp sıkışmış kalmış adam bence.Ben adama uzuldum ya.. Es yok ,cocuk yok,aksam bir sicaak yemek yok. Işe git gel robot gibi karısı haftanın 6 günü annesinde. Hayat mi bu adam ağlar tabi abayi da yaktı bence birine.
Zaten bu ev için borçu annem yüzünden yaptık şimdi aldınız aldınız ilerde hiç alamazsınız deyip bizi gaza getirdi önünü arkasını düşünmeden hesaplamadan bu işe girmiş oldukÇocuk 2 yıldır babadan ayrı bir yıl daha böyle ayrı kalacak. Babaya da çocuğa da yazık olmuş. Elbette size de olmuş ancak siz tam idrak edememişsiniz diye düşünüyorum. 2 yıllık tazminat için değer mi bu çile? Anneniz de hiç akıl vermedi mi böyle evlilik mi olur çocuk babadan ayrı büyüdü demedi mi?
Anneniz gelip baksın çocuğa. Böyle olmaz çok yanlış düşünmüşsünüz kimse de neden böyle yapıyorsunuz dememiş. Kayınvalide eş vs kimseden ses çıkmıyor mu? Yazık adama susmuş iki yıldır bir başına çocuğundan uzak eş zaten yok. İnanılmaz üzüldüm.Zaten bu ev için borçu annem yüzünden yaptık şimdi aldınız aldınız ilerde hiç alamazsınız deyip bizi gaza getirdi önünü arkasını düşünmeden hesaplamadan bu işe girmiş olduk
Ben adama uzuldum ya.. Es yok ,cocuk yok,aksam bir sicaak yemek yok. Işe git gel robot gibi karısı haftanın 6 günü annesinde. Hayat mi bu adam ağlar tabi abayi da yaktı bence birine.
Annem gelip bakamaz babam izin vermez hatta ben hariç evde baktığı 6 çoçuğu daha varAnneniz gelip baksın çocuğa. Böyle olmaz çok yanlış düşünmüşsünüz kimse de neden böyle yapıyorsunuz dememiş. Kayınvalide eş vs kimseden ses çıkmıyor mu? Yazık adama susmuş iki yıldır bir başına çocuğundan uzak eş zaten yok. İnanılmaz üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?