Sorun mu sizce ?

Evet boyle bir durum var. Öğretmenim diye kibirlenen.
Sanki cumhurbaşkanı.

Bir universite mezunu olarak lise ile universite mezunu arasinda cddi bi fark goremiyorum onemli olan kafa yapilariniz

Kesinlikle katılıyorum o kadar çok okumuş ama insan olamamış kişi gördüm ki Allah muhafaza yani .

Evlilik için "öncelikle" bakılacak kriterler değil bunlar bence de ..

Tanidigim en hasta ruhlu insanlar profesördü. Onun icin bence evlilik icin kriter diploma asla olamaz. Türkiyede artik alninin aki ile calisani nerdeyse adam yerine koymayacaklar bazilari diplomasi yok diye. Tabi ki kadinin yüksek maasi olsa kompleks edecek erkekler var,ama böyleleri genelde bastan ona göre es adaylarini seciyorlar.

Vallahi içimi okudunuz eksiksiz katılıyorum . Eşimde gizli psikopat çıkacak diye korkmadım değil hani :)

Manevi değer mi kaldı?
Hersey para oldu,mal,mülk ve dış görünüş oldu
Yazıklar olsun.
Keske herkes sizin gibi düşünse.

O kadar haklısınız ki
İnsanlık , edep, ahlak para etmiyor ki
Varsa yoksa para, maaş, güzellik vb
İnsanlık öleli çok oldu

Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
İzin ve tatil konusu önemli bunu hiç düşünmemiştim

Evlilikte kadına ve erkeğe farklı roller biçen bı tipse, siyasi ve dini görüşü benimle aynı değilse olduramazdim

Kişiye göre değişir. Gelişime açık, okuyan, öğrenmeye hevesli olan bir insan her şartta kendini geliştirir. Öte yandan üniversite mezunu olup da iki kelimeyi bir araya getiremeyen, Türkçeyi bile yazabilmekten aciz nice insanlar var.
Bunu da aday olan kişiyi iyi tahlil ederek anlayabilirsiniz. Dünya görüşü, hayat felsefesi, bazı güncel meseleler, yahut durum tahlilleri gibi meselelerle ilgili sorular sorup bu yönde sohbet gelistirirseniz az çok anlarsınız kendini geliştirmiş mi gelistiremis mi?

Bence bir cay icin, bir sure tamimaya
Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)
İzin ve tatil konusu önemli bunu hiç düşünmemiştim
simdilil asik falan degilsin anladigim kadariyla o yuzden iyice dusun pazarlari falan kapatiyor mu? Sana zaman ayiracak mi? Biz cok sukur iyiyiz ama bu konu bizim icin cok sorun oluyor esim cok fazla fedakarlik yapmak zorunda kaliyor, sabah erken acip aksam gec kapatiyor ee bana zaman ayirmak icin de gec yatiyor ama maddi acidan daha iyi

Görüşlerinizi yazdığınız için teşekkür ederim :)
Söylediklerinizi dikkate alıcam.
yaşam tarzı ve kültürel yapısı uyuyorsa sorun etmezdim sanırım, ama karşı taraf ileride edebilir. bunu gözardı etmeyin. ki erkeklerin çoğunlukla yaptığı şey bu.

Türkiyede su "ben okudum,xy okumadi" isini acayip abartiyorlar. Gercekten önemli olan manevi kriterleri inceleyin.

Bizde sorun olmadi :) ki esim kendine yediremedi aksam okuluna gitti ve mezun oldu

Eğer kültür denkliği varsa bence olur.
Üniversite belki eskiden fark yaratan bir şeydi de şimdi bilemiyorum,hiç öyle düşünmüyorum ben.Yani önde gelen birkaç üniversite dışında diyeyim.

Sorun olmaz. Çok sorun ediyorsan açıktan okusun adam. Okumuş adam olmamış insan da çok. Size uygunsa olabilir. Sonuçta ilkokul mezunu değil.

Eğer kadın üniversite mezunuysa bence evleneceği kişi de üni mezunu olmalı,karşıdaki kişi ne kadar iyi olursa olsun denklik çok daha iyi

Eskidenmiş o universite mezununun farki olurmuş. buradaki konulari okudukca hep su gelirdi aklima, biz 400 kisi mezun olduk hep derdim bu hödükleri kizlar universite mezunu diye bi mok sanacak ilerde.

Manevi değer mi kaldı?
Hersey para oldu,mal,mülk ve dış görünüş oldu
Yazıklar olsun.
Keske herkes sizin gibi düşünse.

Bir universite mezunu olarak lise ile universite mezunu arasinda cddi bi fark goremiyorum onemli olan kafa yapilariniz

Evlilikte kadına ve erkeğe farklı roller biçen bı tipse, siyasi ve dini görüşü benimle aynı değilse olduramazdim

Aşk felan yok görücü usulü bi mevzu ama tanışıklık var.
Pazarları çalışmıyolar bildiğim kadarıyla .
Ayrıntılı sormak lazım bu durumu maddi gelirin önemi kadar bu da önemli eşimle vakit geçirmek isterim bol bol

Haklısınız tanımak lazım

düzene göre belirli yaşta üniye başlayan kişi kaç yaşında mezun oluyo? 21-22 mi? o yaşta üni mezun olmaktan ziyade hayatında neler yapıyo kendini nasıl geliştiriyo asıl önemli olan bu.

Diploma insana ne insanlık ne görgü ne de terbiye katar
Alt üstü çalışmak istediğiniz işte size Bilgi yükler
Kafa uyuyormu içinize siniyor mu gerisi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…