bu kadar secici olmak hiç de iyi birşey değil kusura bakmayın
siz "doğru adam"ı ariyorsunuz ama kendinizin karşınızdaki birey için "doğru" olup olmadıgınızı hiç düşünmüyorsunuz
ilişkilerinizi hafiye gibi şüpheler ve detaycılık üstüne kurarsanız üzgünüm ama hayatınızın sonuna kadar yalnız kalmaya mahkum olursunuz
insanlar hatalariyla vardir
siz alkol almiyor olabilirsiniz
fakat hayatınıza giren insanın özel gün ve gecelerde kadeh tokuşturma zevkine de karişma hakkınız yok
ee bak işve cilveden mahrum olmak da belki bi kadının en büyük eksiğidir evlilikte
zira erkeklerin tamamına yakını kadından bunu bekler
ee o da sen de yokmuş
ne yani adam şimdi seni sevdigini söyleyen bunu öne sürüp ayrılsa haklı mı o halde?
senin mantıgınla bakarsak evet haklı...
kalbimden seviyorum oynamıyorum falan diyorsunuz
iyi ama karşınızdakinin oynadıgını, kalbinden sevmedigini nasıl anlıyorsunuz şıp diye?
sizin kendinize güveniniz mi yok?
iyi birfrekans yakalamışsınız evlenip boşanan beyefendi ile
neden bitirdiniz?
evlenip boşanmış olması siz ilişkiye başlama kararı verdiginizde sorun yaratmadı da evlilik kararınıza neden etki etti?
bakın kardeşceyzim
evlilik bi nevi kumardır
insan sarrafısındır insanları çok iyi analiz edebilirsin
fakat unutma ki aynı eşikten beraberce adım atmadıktan sonra hiç bir adamı tam olarak tanımanın imkanı yoktur
sen öyle bi hale gelmişsin ki vatan millet sakarya nidaları atiyorsun
toplumu olusturan bireylerdir
yani bizleriz
elbette gördüklerimize duyduklarımıza kulak tıkayamıyoruz
ama bu demek değil ki 3. şahısların evliliklerindeki kötü tecrübeleri bizlere rehber olacak
çevremde evliliği çok keyifli giden insanlar oldugu gibi kötü giden insanlar da var
ama kalkıp da kötü gidenleri model almiyorum kendime
neler okuyoruz KKda, ne entrikalar, ne hayal kırıklıkları, ne kabuslar...
1 tane kocamı seviyorummm başlıgı açılıyosa 11 tane de aldatıldım, kocam beni dövüyor vb. başlıklar açılıyor
o halde bütün bekarlar vazgeçsin evlilikten öyle mi?
hayır hayatım hayır
insanlar hatalarıyla, farklılıklarıyla kabullenebiliyolarsa birbirlerini işte o zaman mutlu olurlar, gerçek aşkı yaşarlar
herşeyiyle sana benzeyen bir adamla ilk zamanlar mutlu olabilirsin yada mutlu oldugunu sanırsın
ama zaman geçtikçe bogulursun, rutine biner hayat
mükemmellik sıkıcıdır çünkü
sen sen ol, farklılıklardan önce aşkı ara
aşk insana farklılıkları unutturur ama aynılıklar insanı birine aşık etmeye yetmez :)
bu kadar secici olmak hiç de iyi birşey değil kusura bakmayın
siz "doğru adam"ı ariyorsunuz ama kendinizin karşınızdaki birey için "doğru" olup olmadıgınızı hiç düşünmüyorsunuz
ilişkilerinizi hafiye gibi şüpheler ve detaycılık üstüne kurarsanız üzgünüm ama hayatınızın sonuna kadar yalnız kalmaya mahkum olursunuz
insanlar hatalariyla vardir
siz alkol almiyor olabilirsiniz
fakat hayatınıza giren insanın özel gün ve gecelerde kadeh tokuşturma zevkine de karişma hakkınız yok
ee bak işve cilveden mahrum olmak da belki bi kadının en büyük eksiğidir evlilikte
zira erkeklerin tamamına yakını kadından bunu bekler
ee o da sen de yokmuş
ne yani adam şimdi seni sevdigini söyleyen bunu öne sürüp ayrılsa haklı mı o halde?
senin mantıgınla bakarsak evet haklı...
kalbimden seviyorum oynamıyorum falan diyorsunuz
iyi ama karşınızdakinin oynadıgını, kalbinden sevmedigini nasıl anlıyorsunuz şıp diye?
sizin kendinize güveniniz mi yok?
iyi birfrekans yakalamışsınız evlenip boşanan beyefendi ile
neden bitirdiniz?
evlenip boşanmış olması siz ilişkiye başlama kararı verdiginizde sorun yaratmadı da evlilik kararınıza neden etki etti?
bakın kardeşceyzim
evlilik bi nevi kumardır
insan sarrafısındır insanları çok iyi analiz edebilirsin
fakat unutma ki aynı eşikten beraberce adım atmadıktan sonra hiç bir adamı tam olarak tanımanın imkanı yoktur
sen öyle bi hale gelmişsin ki vatan millet sakarya nidaları atiyorsun
toplumu olusturan bireylerdir
yani bizleriz
elbette gördüklerimize duyduklarımıza kulak tıkayamıyoruz
ama bu demek değil ki 3. şahısların evliliklerindeki kötü tecrübeleri bizlere rehber olacak
çevremde evliliği çok keyifli giden insanlar oldugu gibi kötü giden insanlar da var
ama kalkıp da kötü gidenleri model almiyorum kendime
neler okuyoruz KKda, ne entrikalar, ne hayal kırıklıkları, ne kabuslar...
1 tane kocamı seviyorummm başlıgı açılıyosa 11 tane de aldatıldım, kocam beni dövüyor vb. başlıklar açılıyor
o halde bütün bekarlar vazgeçsin evlilikten öyle mi?
hayır hayatım hayır
insanlar hatalarıyla, farklılıklarıyla kabullenebiliyolarsa birbirlerini işte o zaman mutlu olurlar, gerçek aşkı yaşarlar
herşeyiyle sana benzeyen bir adamla ilk zamanlar mutlu olabilirsin yada mutlu oldugunu sanırsın
ama zaman geçtikçe bogulursun, rutine biner hayat
mükemmellik sıkıcıdır çünkü
sen sen ol, farklılıklardan önce aşkı ara
aşk insana farklılıkları unutturur ama aynılıklar insanı birine aşık etmeye yetmez :)
Ben de 30 yaşım bitmek üzereyken evlendim,ben de kolay beğenmezdim.Ama bunun temelinde ne istediğimi bilmek vardı.
Kusura bakma canım ama sen daha kendi içindeki hesaplaşmalarını tamamlayamamışsın.
Bir kere insan yanlış yapmadan doğruyu bulamaz.Bulanlar ben buldum demesin,şanslarına şükredip otursun.Aman ayrılırsam üzülürüm mantığıyla belki de çok güzel sonuçlanacak ilişkilerinin önünü kestikçe işin zorlaşır.
Yanlış ilişkiler yaşadım çok şükür.Yoksa doğruya bu kadar değer vermez,bu kadar güzel ve saygılı bir adamla evli olmazdım şu an.Küçük dağları ben yarattım edasıyla gezmektense kalkanını indir,gözlerini bazen kapamayı unutma.Gözlerin açık olduğu zamanda gördüklerin,ara sıra kapamanı mübah kılıyorsa ne ala.
Sevgiler,mutluluklar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?