Hanımlar 2 yıllık evliyim.
Güzel bir evliliğim var.
Kendi işim var.
Ailelerle aramız cok iyi.
Ama benim içimde gecmeyen bir sıkıntı.
Bu iç sıkıntısından kurtulamıyorum.
Ara ara öyle artıyor ki hayattan soğuyorum resmen.
2-3 gündür yine böyleyim.
Ben böye olunca da eşim üstüne alınıyor ''sen buara pek sevmiyorsun beni.'' diye sakayla karışık takılıyor.
Canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
Eşimle konusmak bile gelmiyor içimden.
Ev telefonlarına cıkmıyorum cekiyorum fişi.
İş eziyet oluyor.
Napcagımı bilmiyorum.
Ortada herhangi bir sorun yokken ben kendimi kapatıyorum herseye.
Niye böyle oluyorum acaba!!!
bencede size fazlaca rahat batmışşşş
diğer konularına da baktım ben,ve senin sorununu buldum,yaklaş iyice;
sana rahat batıyor
bi de ne var biliyomusun,hafif bir ego tatmini hissiyatı alıyorum senden,hani burdaki kadınların birçoğunun özeneceği bir hayatın var,güzel evlilik,deli gibi seven romantik koca,kendi işin falan...belki farkında değilsindir ama senin konunu okurken fena şekilde iç çeken bir sürü kadın vardır...
bence sahip olduklarına şükret,eşine de hakettiği gibi davran,mutluluk varılacak bir istasyon değil,bir yolculuk şeklidir...mutlu olmayı,iç sıkıntının kalkmasını beklersen mutlu olamazsın...her anından keyif almayı bilirsen(ki senin durumunda hiç zor değil)çok mutlu olacağına eminim...
sorun falan yok,sorun sadece modern çağ doyumsuzluğu o kadar...
güzel monotonluğa şükretmek lazım...Allah hepimize öyle monotonluklar versin...
Bu saydiklariniz depresyon belirtisi olabilir, bir psikologa ya da psikiyatriste gitmeniz
sizin acinizdan yararli olur.
Ortada birseylerin varoldugunu düsünüyorum, gecistirmeyin, ihmal etmeyin lütfen.
sırf değişiklik olsun kendimden sıkıldım diye rejim yapıp 65 kilodan 51 kiloya indim boyumda 168-170 civarı.belime gelen saclarımı kısacık nerdeyse 3 numara kestirdim şimdi erkek cocugu gbi dolaşıyorum
ama gecmiyo sıkıntım.
tek istegim beni anlayan biri cıksın desin ki arkadasım insan düşünen sorgulayan bir varlık hayatta ki tek amacımız iyi bir eş bulmak, para kazanmakya da herkes gibi olmak değil insan önce kendini tamamlamalı .insan olmanın gereklerini yerine getirmek asıl sorun desin ben seni anlıyorum desin de dertleşeyim azcık...eşimle hayatımla sorunum yok kendi secimlerim artı kendi cabalarım biraz da şansın yardımıyla memnum olduğum bir hayatım var şükürler olsun ama ne olduğunu bilemediğim kendimle ilgili sorunlarım var.delirmek üzereyim.
inanın kayınvalide ya da öküz bir eşle uğrasmak daha kolay gelirdi ki zaten herkes gibi ara ara yaşadığım şeyler bunlar.kimsenin hayatı mükemmel değil.
keşke sorunum içerden değil dışardan gelseydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?