Bir de iyi ve güzel olan hersey bir süre sonra normalleşiyor ''iyi'' den cıkıp...
Bence insan oğlunun en kuvvetli duygusu alışmaktr kötü şeylere de alışıp normalleştirirsin iyi şeylere de...
ben sadece innsan olmanın geregini yapıp kendimi ve hayatımı sorguluyorum.
sizin rahat batmış dediğiniz hayatım benim için gündelik normal bir hayat.ve bu iyi birşey olsaydı bu konuyu acmazdım zaten.
diğer konuları okuyup geceleri eşime daha sıkı sarılırdım.
hanımlar bunu kasıtlı söylemiyorum sadece beni anlayın diye söylüyorum.
cok sıkılıyorum herseyden,herkesten.
ayrıca beni aldatacak ya da bana kkötü davranacak bie eş secmediğim içim de kimse beni sucalayamaz ki.
ayrıca hangimiz iyi seylerin hakkını tam anlamıyla veriyoruz???
hep daha iyisini istiyoruz,daha iyisini elde edince buna alışıp daha da iyisini istemiyormuyuz;karsımızdakinden ya da hayattan???
ki benim eşimden ya da hayatımdan istediğim daha fazla birşey yok.
kafam ve içim rahat değil.
sorunum kendimle.bunu bulmaya calışıyorum.
bişey diycem ama lütfen yanlış anlama, yazdıklarına bakıyorum da birazcık sanki ergen bunalımı yaşıyosun gibi geliyor...
kendine derinlik katmaya çalışmaktan vazgeçip hayatı yüzeysel yaşarsan sanki aradığın huzuru bulabilirsin gibi...
benim bir kuzenim var (kız) seninle aynı cümleleri kuran,hayatı monoton ve çok güzel gidiyor,ama suratında sürekli bir mutsuzluk doyumsuzluk, istediğini elde edememiş bir hava var "kimse beni anlamıyor" "iç sıkıntım beni uyutmuyor" diyip duruyor... sanki sahip olduklarının hepsini kendisi haketmiş,kendisine hiçbir şey verilmemiş gibi davranıyor...
ona da hep bunu söylüyorum,"eğer şu an bir köyde,her gün kocandan dayak yiyip şu yaşında 5 tane çocuk doğurup,tarlada çalışsaydın günde 10 saat,geceleri çok rahat uyurdun,ne iç sıkıntını ne bu derinlik problemini düşünmeye vaktin olmazdı"
şu an sorunu senin istediğin gibi derinlik,kendini tamamlama,hayattaki görevlerini yerine getirme,insan olarak benlik algısı oluşturma olarak değil de çok basit çok yüzeysel şekilde ele aldığım için kızıyosundur belki...
ama derinleştirmeye gerek yok,süslemeye gerek yok...
hayatındaki %50 kötü olabilecek şeylerin nasıl diğer %50 de olduğunu görüp şükretmek tek tedavi...