- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canım yaaa çok üzüldüm başın sağolsun( bende babama okadar bağlıymki aklımdan bile geçiremiyorum ona bişey olmasını,geçen yıl sobadan zehirlendilerde ödüm patladı ya onlara bişey olsaydı hem annem hem babam ben napardım diye aklıma geldikçe ağladım.eşinede allah şifa versin canım çok pis bi hastalık o panik atak benim komşumun kaynındada var adam hep tedirgin onlarda boşanma aşamasına gelmiş allah yardım etsin.inş.tez zamanda bebeğinize kavuşursanız eşininde bişeyi kalmaz yeniden doğar oda onunla inş.NAMAZ KONUSUNDADA EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN ALLAHIM HAKKIYLA KILMAK NASİP ETSİN,BENDE BAZEN DÜŞÜNÜRÜM İSLAMİYET OLMASAYMIŞ ALLAHA İNANCIMIZ OLMASAYMIŞ NASIL YAŞARMIŞIZ HERŞEYE İSYAN EDER EN UFAK ŞEYDE BUNALIMA GİRERDİK KESİN.ÇOK ŞÜKÜR İNANCIMIZZ VAR
SAĞOL CANIM:)) YA BEN GÜVNDİĞİM Bİ KAYNAKTAN (KENDİNİ BU BİTKİSEL KÜRLERE VERMİŞ HEP SAĞLIK ARAŞTIRAN YANİ BU KONULARDA LİSANS YAPMIŞ BİRİ:)) DEN TAVSİYEYLE NETTEN SİPARİŞ ETTİM DOĞAL OLDUĞU İÇİNDE ZARARI OLMAZ DEDİM EŞİM NORMALDE TEDAVİ İSTEMİYORDU AMA ODA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ DAVRANDI BEN civanperçemli ballı macun,harnup pekmezli macun.eşimde ginsengli macun ve bi çay kullanıyor bide bıldırcın yumurtalı ballı süt bunlar sperm kalitesini artırıyor ve kanalları açıyormuş bakalım deneyeceğiz 3 ay kullnın dediler bide kaplıca önerdiler 15 tatil sonu onuda düşünüyrm artık ne olur bilemem ama denemkten zarar olmaz diye başladım.benim sol yumurtalığmada dr lar hep zayıf dediler bakarsın bunlarla büyür:))
bugün doğumgünüm(( nedense hiç mutlu değilim bebiş olsaydı keşke bir tane karnımda (( 30 psikolojisi şimdiden başladı (
Allah kizina uzun omur versin senin dusuncendeyim imtihan dunyasi allah bizi isyan edenlerden ettirmesin en cok bundan korkuyoirum bazen agliyorum ama allaha karsi gelemk istemiyorum sdc uzuntumden agliyorum tedavi ameliyat vs onerilirse bende soylememeye caliscam kimseye ins herseyin hayirlisi olur ben yasyamadiklarimi cocuguma yasatmak en onemlisi onu kucagima aldigimda tum sikintilarimin gidecegini ve hayta baglancagimi hissediyorum .
canım burdaki dostlukların nedeni zaten hepimizn benzer şeyler yaşamamız o yüzdende birbirimizi çok iyi anlıyoruz,daha 5 aylık evli bi insana git evlat edin diyen bir insandan ne beklenirki zatensen en iyisini yapmışsn boşver her lafını bilemeyene cvp verecek olsak zaten....kızın kaç yaşında canım ve bide senin sorunun neydi neden olmuyordu??
Canım doğum günün kutlu olsunAllah sanada eşinede hayırlı ömürler versin. en kısa zamanda bebiş haberini alırız inşallah :)
Amin canım.Allahım sizlerede biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah. çok soru soruyordu kayınvalidem sanki kendi kocasıyla aralarındaki herşeyi geline söylüyorlarmış gibi senden herşeyi yumurtlamanı istiyorlar. o yüzden söylemedim kimseye. bunuda söylemeyi düşünmüyorum bilmek zorunda değiller.
evet kimseye söyleyemediğimiz sorunlarımızı burada kaderdaş olarak paylaşıyoruz. bi nebzede olsa rahatlıyoruz. destek oluyoruz birbirimize. benim kızım 6 yaşında canım. sebepsiz infertilite idi sorunum bu kez sperm alerjin olabilir dedi ve tahlil istedi. oda özel bi tahlilmiş haftaya çıkacak sonucum. eğer alerjim varsa en azından sebebinide öğrenmiş olacam. aşılama ile hamile kalmıştım. şimdide ikinci bebeğim için uğraşmaya başladım. inşallah kızımdaki kadar yıpranmadan sonuca ulaşırım..
sende sanırım ilkine normal kalmışsın, şimdi tedavi oluyorsun. Annemde bana normal kalmış ama diğer kardeşlerime tedaviyle kaldı. kızımın sınıfında bir arkadaşının annesi 10 yıl tedavi görmüş sonrasında zar zor 2 çocuk sahibi olmuş.12 sene sonra normal kalmış :) kızı kızımla aynı sınıfta şimdi. bunuda istemedim kendi oldu diyo :) Allahın taktiri.. doğurup doğurup çöpe atanların hakkını rabbim olmayanlara versin. onlar haketmiyo o güzelliği,hakedene versin inşallah..
SAĞOL CANIM:)) YA BEN GÜVNDİĞİM Bİ KAYNAKTAN (KENDİNİ BU BİTKİSEL KÜRLERE VERMİŞ HEP SAĞLIK ARAŞTIRAN YANİ BU KONULARDA LİSANS YAPMIŞ BİRİ:)) DEN TAVSİYEYLE NETTEN SİPARİŞ ETTİM DOĞAL OLDUĞU İÇİNDE ZARARI OLMAZ DEDİM EŞİM NORMALDE TEDAVİ İSTEMİYORDU AMA ODA BU KONUDA ÇOK İSTEKLİ DAVRANDI BEN civanperçemli ballı macun,harnup pekmezli macun.eşimde ginsengli macun ve bi çay kullanıyor bide bıldırcın yumurtalı ballı süt bunlar sperm kalitesini artırıyor ve kanalları açıyormuş bakalım deneyeceğiz 3 ay kullnın dediler bide kaplıca önerdiler 15 tatil sonu onuda düşünüyrm artık ne olur bilemem ama denemkten zarar olmaz diye başladım.benim sol yumurtalığmada dr lar hep zayıf dediler bakarsın bunlarla büyür:))
canım benim çok sağol amin inşallah.. çok doğru bi laf ettin
''doğurup doğurup çöpe atanların hakkını rabbim olmayanlara versin. onlar haketmiyo o güzelliği,hakedene versin inşallah.. ''
inşallah be canım inşallah...
kizlar 2 haftadir evdeydim yarin sabah ise basliyorum yine stres yorucu is basliyo bu arada bebis calismlarina basladim allahtan umit kesilmez benim adetlerim cok duzensiiz).
Canım doğum günün kutlu olsunAllah sanada eşinede hayırlı ömürler versin. en kısa zamanda bebiş haberini alırız inşallah :)
Amin canım.Allahım sizlerede biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah. çok soru soruyordu kayınvalidem sanki kendi kocasıyla aralarındaki herşeyi geline söylüyorlarmış gibi senden herşeyi yumurtlamanı istiyorlar. o yüzden söylemedim kimseye. bunuda söylemeyi düşünmüyorum bilmek zorunda değiller.
evet kimseye söyleyemediğimiz sorunlarımızı burada kaderdaş olarak paylaşıyoruz. bi nebzede olsa rahatlıyoruz. destek oluyoruz birbirimize. benim kızım 6 yaşında canım. sebepsiz infertilite idi sorunum bu kez sperm alerjin olabilir dedi ve tahlil istedi. oda özel bi tahlilmiş haftaya çıkacak sonucum. eğer alerjim varsa en azından sebebinide öğrenmiş olacam. aşılama ile hamile kalmıştım. şimdide ikinci bebeğim için uğraşmaya başladım. inşallah kızımdaki kadar yıpranmadan sonuca ulaşırım..
sende sanırım ilkine normal kalmışsın, şimdi tedavi oluyorsun. Annemde bana normal kalmış ama diğer kardeşlerime tedaviyle kaldı. kızımın sınıfında bir arkadaşının annesi 10 yıl tedavi görmüş sonrasında zar zor 2 çocuk sahibi olmuş.12 sene sonra normal kalmış :) kızı kızımla aynı sınıfta şimdi. bunuda istemedim kendi oldu diyo :) Allahın taktiri.. doğurup doğurup çöpe atanların hakkını rabbim olmayanlara versin. onlar haketmiyo o güzelliği,hakedene versin inşallah..
canım ben de incir kürü ve eşim de keçiboynuzu içiyor.. sen bunları denedin mi baya hamile kalan var bu kürlerle.. ben şimdi bunları deniyorum.. ama seninkiler de fena diilmiş..hadi bakalım Rabbim şifasını versin hepimize inşallah..
canım sperme alerji olabileceğinde hiç duymamıştm,kızına allah hayırlı ömürler versn, kızın ilk aşılamadamı olmuştu.?bitane çocuğun oluyo rahatlıyosun sonra yine aynı sorun stres başlıyo ya kadın olmak ne zor erkekler kadınlar gibi takmıyo bu durumları..çöpe atanlarsa bence insan değil..
kızlar gunaydın. cuma gunu yazdım sanıyodum buraya meğer yazmamışım
doktora gıttım doktor ultrasonda gordu detaylı ultrasona yolladı orda göremediler:26: daha kuçukse ondandır dediler. ve 4,5 cm lik kistım çıktı ona uzulduk bayacuma gunu randevumuz var
bu arada özel birşey yaptınmı dıyen arkadaş olmuş. yapmadım korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı henuz. bu kadar erken olacağını hiç düşünmemişt,m 2-3 ayda bır adet olurdum cunku
haklisin benm annemde beni bebekken baba tarafina vermek zorunda kalmis.
dogurmayla anne olunmuyo rabbim yurekten isteyen herkeze nasip etsin
kızlar gunaydın. cuma gunu yazdım sanıyodum buraya meğer yazmamışım
doktora gıttım doktor ultrasonda gordu detaylı ultrasona yolladı orda göremediler:26: daha kuçukse ondandır dediler. ve 4,5 cm lik kistım çıktı ona uzulduk bayacuma gunu randevumuz var
bu arada özel birşey yaptınmı dıyen arkadaş olmuş. yapmadım korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı henuz. bu kadar erken olacağını hiç düşünmemişt,m 2-3 ayda bır adet olurdum cunku
bende doktorumdan duydum. sperm değilde meni içindeki bazı şeylere alerji oluyormuş oda normal gebeliği engelliyormuş. aşılama şart oluyor ozaman. 1tane var evet ama sanki ilk bebeğimmiş gibi stresteyim. birde bu aya çok hazırlanmıştım prolaktinim yüksek çıkınca evdeki hesap çarşıya uymadı. Hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır.
demekki adetlerine engel olan kistinmiş canım. arkadaşım 7 cmlik miyomla doğurdu. doktor senin hamile kalman mucize demiş. kızımda ultrasonda görünmemişti ama alttan baktığı cihazla karnımın üstünde geze geze bulmuştu 5 haftalıkken çok minik bi keseydi.
aynen cnm kıst cıktı malesef. bıde dr keseyı gördu detaylı ultrasona yolladı orda görmedıler :26: cuma tekrar gelın dedı. gıdıcez bakalım. korkuyorum nedense
ne iş yapıyosun canım stresten uzak olmak lazım ama hayat şartları tabi....inş kısa zamanda gelir bebeğin..adet düzenlemesi için bişey kullanmıyomusun? eşinin kullandığı kürü duymadın sperm için herhalde demi?sen neyi sevmiyosun canım anlıyamadım
ayy canım inşallah üzüntünü deşmedim(( beni yanlış anlamadın umarım (( Böylesi hayırlıymış demekki canım.. belki mecbur kalmıştır.. çocuğu olmayan birine vermek zorunda bırakmışlardır onu.. (( hayat çok zor.. inşallah senin bebişine kavuşturur Rabbim biran evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?