Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Allah başımızdan eksik etmesin cnm hiçbirini.ama insan kaybedince anlıyor.. eş de farklı ama ana baba gibi olmuyor..geçmiş olsun bu arada sana da ciddi bi kaza atlatmışlar Allah korusun bi anlık valla..canım biz de neler çektik sorma.. iki yıl vajinusmus belası ile uğraştım eşimle kavgalar.. ailesi bir yandan o bir yandan.. boşanma haddine geldik kaç kere.. ama eşim bana daha düşkün.. dışarı bile çıksam sanki çocuğum gibi hemen gel diyor :)) b da iyi bişe değil ama işte hem kavga edip hem kopamayanlardanız.. ailesi desen amaaan valla kayınvalide görümce kayın elti bol bende.. artık takmıyorum.. saçlarım bembeyaz oldu.. namaz dediğin gibi sabır veriyor insana.. çok düşkündüm babama.. zaten 2 yıl vajinusmus bir yıl abbamın rahatsızlığı derken hiç cocuk düşünücek vaktim olmadı.. son 1 yıldır belki diyordum.. ama son aylarda tavan yaptı bu istek. ilk kez 3 aydır ciddi ciddi çalışıyorum.. yani aslında çalışmaya başlayalı da çok olmadı.. o yüzden doktor dediya sen git 1 yıl sonra gel diye.. şimdide bekliyorum olmuyor (( eşim de antidepresan kullanıyor.. bazen ilişki esnasında geç boşalma ya da hiç boşalamama oluyor stres de engelliyor bu işi biliyorsun..aşılama desem bağrıncak gene .. ama bu ay da adet olursam doktora gidicem 1 yıl bekleyemem diye.. eşime kalsa 50 yaşına kadar beklicek yaw

canım ben de incir kürü ve eşim de keçiboynuzu içiyor.. sen bunları denedin mi baya hamile kalan var bu kürlerle.. ben şimdi bunları deniyorum.. ama seninkiler de fena diilmiş.. hadi bakalım Rabbim şifasını versin hepimize inşallah..

bugün doğumgünüm (( nedense hiç mutlu değilim bebiş olsaydı keşke bir tane karnımda (( 30 psikolojisi şimdiden başladı (

Canım doğum günün kutlu olsun Allah sanada eşinede hayırlı ömürler versin. en kısa zamanda bebiş haberini alırız inşallah :)

Amin canım.Allahım sizlerede biran önce tattırsın bu duyguyu inşallah. çok soru soruyordu kayınvalidem sanki kendi kocasıyla aralarındaki herşeyi geline söylüyorlarmış gibi senden herşeyi yumurtlamanı istiyorlar. o yüzden söylemedim kimseye. bunuda söylemeyi düşünmüyorum bilmek zorunda değiller.

evet kimseye söyleyemediğimiz sorunlarımızı burada kaderdaş olarak paylaşıyoruz. bi nebzede olsa rahatlıyoruz. destek oluyoruz birbirimize. benim kızım 6 yaşında canım. sebepsiz infertilite idi sorunum bu kez sperm alerjin olabilir dedi ve tahlil istedi. oda özel bi tahlilmiş haftaya çıkacak sonucum. eğer alerjim varsa en azından sebebinide öğrenmiş olacam. aşılama ile hamile kalmıştım. şimdide ikinci bebeğim için uğraşmaya başladım. inşallah kızımdaki kadar yıpranmadan sonuca ulaşırım..

sende sanırım ilkine normal kalmışsın, şimdi tedavi oluyorsun. Annemde bana normal kalmış ama diğer kardeşlerime tedaviyle kaldı. kızımın sınıfında bir arkadaşının annesi 10 yıl tedavi görmüş sonrasında zar zor 2 çocuk sahibi olmuş.12 sene sonra normal kalmış :) kızı kızımla aynı sınıfta şimdi. bunuda istemedim kendi oldu diyo :) Allahın taktiri.. doğurup doğurup çöpe atanların hakkını rabbim olmayanlara versin. onlar haketmiyo o güzelliği,hakedene versin inşallah..

canım benim çok sağol amin inşallah.. çok doğru bi laf ettin

''doğurup doğurup çöpe atanların hakkını rabbim olmayanlara versin. onlar haketmiyo o güzelliği,hakedene versin inşallah.. ''

inşallah be canım inşallah...

ins faydasini gorursunuz benim esimde balin icine corek otu zencefil camfistigi tozu nu karistirip sabah aksm bi cay kasigi yiyo faydaliymis sperm cisindn ben sevmiyorum organik atc corek otu yagi aldim 1 senedir kullaniyorum ins ii gelir

haklisin benm annemde beni bebekken baba tarafina vermek zorunda kalmis.
dogurmayla anne olunmuyo rabbim yurekten isteyen herkeze nasip etsin

kizlar 2 haftadir evdeydim yarin sabah ise basliyorum yine stres yorucu is basliyo bu arada bebis calismlarina basladim allahtan umit kesilmez benim adetlerim cok duzensiiz).

kizlar 2 haftadir evdeydim yarin sabah ise basliyorum yine stres yorucu is basliyo bu arada bebis calismlarina basladim allahtan umit kesilmez benim adetlerim cok duzensiiz).

ne iş yapıyosun canım stresten uzak olmak lazım ama hayat şartları tabi....inş kısa zamanda gelir bebeğin..adet düzenlemesi için bişey kullanmıyomusun? eşinin kullandığı kürü duymadın sperm için herhalde demi?sen neyi sevmiyosun canım anlıyamadım

canım sperme alerji olabileceğinde hiç duymamıştm,kızına allah hayırlı ömürler versn, kızın ilk aşılamadamı olmuştu.?bitane çocuğun oluyo rahatlıyosun sonra yine aynı sorun stres başlıyo ya kadın olmak ne zor erkekler kadınlar gibi takmıyo bu durumları..çöpe atanlarsa bence insan değil..

canım ya ben zaten aslında hiç sevmem bu bitkisel şeyleri ama geçen yıl denedim inciri 2 ay falan içtim bıraktım sonrada çaresiz soğanı denedim 2 ay yada 1 ayda onu denedim sonra bıraktım.uzun bi aradan sonra şimdide bu macunlara başladım okadarda zor içiyorumki her seferinde kusacak oluyorm bakalım ne olur hayırlısı.sen ovülasyon takibi yapıyomusun ben yapmıyorum ya bide onun stresini yaşamak istemiyorm çünkü biliyormmki ne kadar rahat olsan o kadar kıolayaşıyor

kızlar gunaydın. cuma gunu yazdım sanıyodum buraya meğer yazmamışım
doktora gıttım doktor ultrasonda gordu detaylı ultrasona yolladı orda göremediler:26: daha kuçukse ondandır dediler. ve 4,5 cm lik kistım çıktı ona uzulduk baya cuma gunu randevumuz var
bu arada özel birşey yaptınmı dıyen arkadaş olmuş. yapmadım korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı henuz. bu kadar erken olacağını hiç düşünmemişt,m 2-3 ayda bır adet olurdum cunku

bende doktorumdan duydum. sperm değilde meni içindeki bazı şeylere alerji oluyormuş oda normal gebeliği engelliyormuş. aşılama şart oluyor ozaman. 1tane var evet ama sanki ilk bebeğimmiş gibi stresteyim. birde bu aya çok hazırlanmıştım prolaktinim yüksek çıkınca evdeki hesap çarşıya uymadı. Hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır.

demekki adetlerine engel olan kistinmiş canım. arkadaşım 7 cmlik miyomla doğurdu. doktor senin hamile kalman mucize demiş. kızımda ultrasonda görünmemişti ama alttan baktığı cihazla karnımın üstünde geze geze bulmuştu 5 haftalıkken çok minik bi keseydi.

haklisin benm annemde beni bebekken baba tarafina vermek zorunda kalmis.
dogurmayla anne olunmuyo rabbim yurekten isteyen herkeze nasip etsin

ayy canım inşallah üzüntünü deşmedim (( beni yanlış anlamadın umarım (( Böylesi hayırlıymış demekki canım.. belki mecbur kalmıştır.. çocuğu olmayan birine vermek zorunda bırakmışlardır onu.. (( hayat çok zor.. inşallah senin bebişine kavuşturur Rabbim biran evvel

ayy canım kist de mi çıktı? canım basit kistleri doğumla bile atarsın endişe etme..

aynen cnm kıst cıktı malesef. bıde dr keseyı gördu detaylı ultrasona yolladı orda görmedıler :26: cuma tekrar gelın dedı. gıdıcez bakalım. korkuyorum nedense

canm benım enson kıstım yoktu. tekrar olmuş nedense

aynen cnm kıst cıktı malesef. bıde dr keseyı gördu detaylı ultrasona yolladı orda görmedıler :26: cuma tekrar gelın dedı. gıdıcez bakalım. korkuyorum nedense

cnm doktorun endişe etmediyse sen neden korkuyorsunki.. olabiliyor öyle arkadaşım çikolata kisti ile doğum yaptı.. kavun kadardı kisti bişicik olmadı.. Rabbim su kesesi içinde saklıyor o bebeği kolay kolay bişi olmaz.. lütfen tadını çıkar hamileliğinin at bunları kafandan kocişinle keyfini çıkar :123:

keseyı tam göremedılerya ondan korkuyorum. bırı var dedi bırı yok. insan korkuyo. bide sol tarafım batıyo sureklı kıstten galıba

hayirli gunler olsun arkadaslar cnm ben sakiz fabrikasinda calisiyorum agirda kaldirmak zorundaayim hizli olmak lazim is sonrasi yemek temizlik derken yetisemiyorum stres oluyorum bahsettigim kur evet erkekler icin esim bana sende ye faydali dogal seyler diyo ama ben yiyemiyorum yumurtalik cogalmasi icin catlamsi icin vs adet icinde bisey kullanmiyorum doktorum biliyo ama bisey onermedi bikacgunluk duzensizligim var sdc

insallah cnm amin bi gelse tek basima buyuturum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…