- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ya odaklanmışız 2 çizgiye direk o dikkatimi çekince gebelik testi yaptın sandımbenim doktorum 2 gün ilişki 1 gün ara verdirirdi çünkü 3. gün ki menide sperm olmaz demişti boşa çalışırsınız demişti sperm varsa bile işlevi düşük oluyor demekki. 2 gün ilişki 1 gün ara verdirirdi mutlaka. ayrıca yumurta çatladıktan sonraki 12 saat çok çok önemli. hatta birgün muayenede çatlamıştı yumurtam bizi apar topar eve yollamıştı .en verimli zamanı ilk 12 saatmiş ama 24 saat yumurtanın süresi. zaten sperm 3 gün yaşarmış bırak adamda dinlensin 1 güncük . ben her ay adet oluyorum canım ama bazen böyle aksama oluyor. ama mutlaka 2 gün oynuyor arada onada normal dedi doktorum.
ah canim sagol iyiymis o burda bitanesi o paraya gelio ama mecbur kalirsam alcam bu ayda boyle gecsin
QUOTE=arrrr;28561766]arkadaşlar branca ursuili diye romanyada bulunan bir ilaç varmış bilginiz varmı???????
nası bişeymiş o cnm :126: hiç duymadım
inşallah gebelik testinde de bu çift çizgileri görürüz canım.. ben dün sabah test yapmıştım yumurtlama testi amaçift çizgi koyuydu, dün akşam tekrar yaptım çift çizgi silikleşmiş.. demekki dün çatladı canım.. bir önceki gece de ilişki olmuştu denk gelmişmidir acabaaa gelsin nolur yaaa,
inşallahh tutmuşturda güzel haberini alırız canım
canım çok takmayın bu durumları ya ben uzun zamandır istiyorum ama hiç takılmıyorum bu sancılara belirtilere :97:
LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 6 GEBELİK + KARGO GittiGidiyor'da 73610595
yukardaki linke tıkla.. kredi kartın varsa ödemeyi yap ertesi gün kapındaçok hızlı geliyor tavsiye ederim.. 19,90 tl. kargo da bedava
SAGOL cnmda ben turkiyede yasamiyorum fransadayim ama yapcak bisey yok alirim artik en azindan yumurtlama oluyomu onu ogrenirim adet bitimindemi kullanmak lazim yoksa bikac gun sonrami ?
anladım cnm.. ama oraya gelmiyormu? ben adetimin 10.gününde başladım.. 15. günü yumurtlamışım 16. gün çatlamış cnm.. sen ne zaman yumurtladığını bilmiyorsan adetin bittiği günden başla çift çizgiyi görene kadar yap derim
tm cnm cok sagol evet bilmiyorum cunki bnim kasik agrim arasira oluyo bilemiyrm gununu her ay ya 2 3 gunc gec ya erken gelio bu ay 23 gunde geldi hesaplarken 23 gunumu goze almaliyim yoksa en yakin 26 gun oluyo
canim keciboynuzu ise yaradimi
arkadaslar avulasyonda cift cizgiyi goruyoruz bundan 36 -48 saat sonra yumurtlama oluyor bildigim kadariyla ve catlama ne zaman oluyor bunlardan hangisinde iliskiye girmek lazim bilgisi olan paylassin lutfen
Canım yani 23. gün yumurtluyorsan o gün ve ondan sonraki -4 gün birlikte olman lazım. ama tam anlamadım sorunu :26:
cnm banamı soruyon bilmiom ama arakadaşım da işe yaramış. eşinin 14 milyon spermi bir sonraki ay 95 mio olmuş...
canım ben çift çizgiyi 1 gün boynca gördüm ertesi gün çizgi hızla silikleşti.. yani o gün yumurtam çatladı ve vücut lh salgılamayı bıraktı.. o gün ben beraber oldum eşimle.. 3 günü bulmuyor yani benimki.. hemen çatladı o gün
tm cnm cok sagol evet bilmiyorum cunki bnim kasik agrim arasira oluyo bilemiyrm gununu her ay ya 2 3 gunc gec ya erken gelio bu ay 23 gunde geldi hesaplarken 23 gunumu goze almaliyim yoksa en yakin 26 gun oluyo
benimde senin gibi hiç bir sorunum yoktu. ne hormon ne rahimde yara kist falan hiç bir şey yoktu ve hamile kalamıyordum.her hasta olduğumda ağlıyordum. şuan 21 haftalık hamileyim.tek bir şey kafana takma. bunu en çok psikoloji etkiliyor.ben hiç beklemediğim ve hiç düşünmediğim bi anda hamile kaldım.tatilde hamile kalmışım.bu yüzden hiç bir şekilde düşünme arkadaşım.birde incir yee. inşallah olur[/QUOT
sevgili arkadaşım çok güzel diyorsun kafana takma düşünme diye ama insanın elinde degil resmen adet dönemine yaklaşınc gün sayıyorum oldum olacam diye onla yatıp onla kalkıyorum .benimde iki düşügüm oldu 1 yıldır ne yaptıysak olmuyor kısmet allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?