Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

inşallah gebelik testinde de bu çift çizgileri görürüz canım.. ben dün sabah test yapmıştım yumurtlama testi ama çift çizgi koyuydu, dün akşam tekrar yaptım çift çizgi silikleşmiş.. demekki dün çatladı canım.. bir önceki gece de ilişki olmuştu denk gelmişmidir acabaaa gelsin nolur yaaa,

bende bundan sipariş vereceğim hafta hamıle olduğumu oğrendım. RAbbim hepınıze nasıp etsın ınş

QUOTE=arrrr;28561766]arkadaşlar branca ursuili diye romanyada bulunan bir ilaç varmış bilginiz varmı???????

nası bişeymiş o cnm :126: hiç duymadım[/QUOTE]

canım bende burda okudum da çok bilgi edinemedim çok fazla memnun kalan varmış diyolar,yumurtalıkaları çatlatıyor,kistleride yok ediyormuş galiba.ama sadece romanyada varmış

nası bişeymiş o cnm :126: hiç duymadım

canım bende burda okudum da çok bilgi edinemedim çok fazla memnun kalan varmış diyolar,yumurtalıkaları çatlatıyor,kistleride yok ediyormuş galiba.ama sadece romanyada varmış[/QUOTE]

hımmm merak ettim doğrusu bi de ben araştırayım :)

inşallahh tutmuşturda güzel haberini alırız canım

SAGOL cnmda ben turkiyede yasamiyorum fransadayim ama yapcak bisey yok alirim artik en azindan yumurtlama oluyomu onu ogrenirim adet bitimindemi kullanmak lazim yoksa bikac gun sonrami ?

anladım cnm.. ama oraya gelmiyormu? ben adetimin 10.gününde başladım.. 15. günü yumurtlamışım 16. gün çatlamış cnm.. sen ne zaman yumurtladığını bilmiyorsan adetin bittiği günden başla çift çizgiyi görene kadar yap derim

son test sonucumuda aldım. negatif çıkmış sperm alerjim yok demek oluyor sanırım. eşimin sperm sonuçlarından bişi anlamadım sadece iltihap çıkmış biraz. öğleden sonra göstercem sonucu bakalım ne diyecek.

tm cnm cok sagol evet bilmiyorum cunki bnim kasik agrim arasira oluyo bilemiyrm gununu her ay ya 2 3 gunc gec ya erken gelio bu ay 23 gunde geldi hesaplarken 23 gunumu goze almaliyim yoksa en yakin 26 gun oluyo

Son düzenleme:
arkadaslar avulasyonda cift cizgiyi goruyoruz bundan 36 -48 saat sonra yumurtlama oluyor bildigim kadariyla ve catlama ne zaman oluyor bunlardan hangisinde iliskiye girmek lazim bilgisi olan paylassin lutfen

tm cnm cok sagol evet bilmiyorum cunki bnim kasik agrim arasira oluyo bilemiyrm gununu her ay ya 2 3 gunc gec ya erken gelio bu ay 23 gunde geldi hesaplarken 23 gunumu goze almaliyim yoksa en yakin 26 gun oluyo

Canım yani 23. gün yumurtluyorsan o gün ve ondan sonraki -4 gün birlikte olman lazım. ama tam anlamadım sorunu :26:

canim keciboynuzu ise yaradimi

cnm banamı soruyon bilmiom ama arakadaşım da işe yaramış. eşinin 14 milyon spermi bir sonraki ay 95 mio olmuş...

arkadaslar avulasyonda cift cizgiyi goruyoruz bundan 36 -48 saat sonra yumurtlama oluyor bildigim kadariyla ve catlama ne zaman oluyor bunlardan hangisinde iliskiye girmek lazim bilgisi olan paylassin lutfen

canım ben çift çizgiyi 1 gün boynca gördüm ertesi gün çizgi hızla silikleşti.. yani o gün yumurtam çatladı ve vücut lh salgılamayı bıraktı.. o gün ben beraber oldum eşimle.. 3 günü bulmuyor yani benimki.. hemen çatladı o gün

elifcigim ben seni forumun basindan beri takip ediyordum taaaki 56 sayfaya gelene kadar hep cift cizgi yada beta hcg mujdesi vermeni umarak ben forumda yasadiklarimi yazmadim ama seni cok iyi anliyorum merak etme rabbim bize nasil can verdiyse o cizgilero degerleri gormeyi nasip edecektir ben inancimi kaybetmedim hic aslinda okadar cokta acelemiz yok sadece su koki strese neden oluyor bukadar insan hamile kalirken bizdeki sorun ne acaba hicmi olmicak bence hayir olacak sadece rabbim yukardan bize bor soru sordu bu bir sinav ve cevabimizi bekliyor biz ona olan inancimizla sabrimizla cevap verirsek cocugumuz hayirli olacaktir bence canim veddigin cvp lar icin ayrica tssekkur ederim canim benim

selam yumurtanin catladigi gun olduysa eee super insallah hayirli haber alirsin bende bugun ovulasyon testini aldim ama sdc 5 tane var icinde adetim bittikten sonra 5 gn kullanip bulmaya calisirim bilmiyorum ama benim ymrt sanirim dun catldi dune kdr cok agrim vardi bugun hic bi agrim yok vaginam cok kuru

cnm ovulsyon gunumu hesaplamak ıcın kac gun saymalıyım yanı normlde atetın bırıncı gununden baslayıp 14 gun oluyomus 28 gunde bır adet gorenlerde .ama ben bazen 24 26 27 28 gunde bır goruyorum adet buyuzen bılmıyorum yanı kac rakam saymalıyım yumurtanın oldugu gunu .
Test aldm ıns ıse yarar

eşimin sonuçlarıda normal çıkmış. morfoloji %4 / 50 yazıyo. tolal hacimdeki sperm sayısı 168 milyon yazıyor. inşallah benim yumuşlarda sorun çıkarmazda mutlu sona ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…