- Konu Sahibi pamuk34seker
-
aleykümselam canım inan ben bayağıdır uğraşıyorum çocuk işiyle ama hiç bu akıntılara falan dikkat etmiyorum..yumurtlama illaki akıntıylamı olur inan onu bende bilmyrm.ne zamandır istiyosn çocuk
bu arada ben yine adet oldum bu ya beklentim olmadığı için üzülmedim ama ilk gün çok sitresli ve mutsuz oluyorum offf(
konu sahibi senle dertleşmek için girmiiştim bende kalamıyorum diye ve son yazınla şok oldum hamileymişsin negüzel yaaa allah bağışlasın banada versin rabbim ve isteyenlere ne yaptın peki kala için özel bişe yaptınmı
ben anasınıfı öğrtmenıyım su anda da sınıftayım foruma yanı uye oldum.. forumu ve yorumlarınızı takıp ettım hep.. Bu kadar cocugun ıcındeyım Allah ım bana ve ısteyen herlkese nasip etsın
evet arkadaşımız hamile ve yavaş yavaş burda toplanan arkadaşlarımz hamile kalmaya başladı(darısı başımıza inş.) ama eğer istersen bizimle dertleşebilrsin
gunaydın kızlar ıyı dıleklerınız ıçın sağolun. dun hepınız hepımız ıçın dua ettım bolbol. canım soruna gelınce benım gecen ay hıç akıntım olmadı kesın yumurtlamadım ben dıye duşundum ama hamıleyım şukurler olsun
selam cnm ins subatin 4 dunde randevum var hayirlisi ins daha kotusu ortaya cikmaz yayila biliyomus onlemini almazssan
canım sende çikolata kisti vardı değil mi?
mrb supeleniyorum cunki belirtisi her adet sonunda gelen camurumsu kahverengi aknti doktora gidip soylemedim daha
hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmhemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş
cnm neden üzülüyorsun senin bir tane var birtane de elbet olur.. hiç olmasa üzül dicem çünkü hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum ben şuan Rabbime şükürler olsun ki senin var ama bekle bir iki aya eminim senden olucak.. benim de bu ay beklentim yok.. zaten ader olursam doktora gidicem yumurt takibi yaptırmaya.. eşimle konuştum dün akşam.. ben daha fazla bekleyemem 29 oldm dedim.. teyzemin hiçbir sorunu yokken hiç bebeği olmadı eşinde de sorun yoktu..46 yaşında hala bebek hasrestiyle yanıyor.. Rabbim nasıl bir sabır verdiyse içinde yaşıyor herşeyi.. yaş geçince bebek de vermediler.. 11 yaşında kız çocuğ veriyorlarmış.. o da istemiyor haliyle.. kendisini annesi bilsin istiyor.. o nedenle bebek arıyoruz şimdi onaben de gözümün önünde böyle bir örnek olunca korkuyorum o nedenle bu aydan sonra şansa bırakmıcam doktora gidicem.. doktor 1 yıl sonra gel demişti ama ben beklemicem. 1 yoıl sonra 30 olucam.. o nedenle emin olki daha yaşında küçük bekle ve sabret kuşum... senin olur mutlaka.. belki kanalların tıkanmıştır bazen doğumdan sonra tüpler tıkanabiliyormuş.. rahim filmi çektirsen kalırsın belki de hemen.. benim eltim öyle kaldı.. ilk çocuktan sonra 11 yıl olmamıştı onunda..
ben anasınıfı öğrtmenıyım su anda da sınıftayım foruma yanı uye oldum.. forumu ve yorumlarınızı takıp ettım hep.. Bu kadar cocugun ıcındeyım Allah ım bana ve ısteyen herlkese nasip etsın
cnm adetin son günlerini diyorsan o çamurumsu akıntı normal.. bende de oluyor.. ama bişey yok bende. herşey normal.. sen doktor teşhisi ilemi bunu söylüyorsun yoksa senin düşüncen mi?
cnm neden üzülüyorsun senin bir tane var birtane de elbet olur.. hiç olmasa üzül dicem çünkü hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum ben şuan Rabbime şükürler olsun ki senin var ama bekle bir iki aya eminim senden olucak.. benim de bu ay beklentim yok.. zaten ader olursam doktora gidicem yumurt takibi yaptırmaya.. eşimle konuştum dün akşam.. ben daha fazla bekleyemem 29 oldm dedim.. teyzemin hiçbir sorunu yokken hiç bebeği olmadı eşinde de sorun yoktu..46 yaşında hala bebek hasrestiyle yanıyor.. Rabbim nasıl bir sabır verdiyse içinde yaşıyor herşeyi.. yaş geçince bebek de vermediler.. 11 yaşında kız çocuğ veriyorlarmış.. o da istemiyor haliyle.. kendisini annesi bilsin istiyor.. o nedenle bebek arıyoruz şimdi onaben de gözümün önünde böyle bir örnek olunca korkuyorum o nedenle bu aydan sonra şansa bırakmıcam doktora gidicem.. doktor 1 yıl sonra gel demişti ama ben beklemicem. 1 yoıl sonra 30 olucam.. o nedenle emin olki daha yaşında küçük bekle ve sabret kuşum... senin olur mutlaka.. belki kanalların tıkanmıştır bazen doğumdan sonra tüpler tıkanabiliyormuş.. rahim filmi çektirsen kalırsın belki de hemen.. benim eltim öyle kaldı.. ilk çocuktan sonra 11 yıl olmamıştı onunda..
Aklima yine bisey takildi ben rutin kontrol oldugumda altima bakti ama ultrason felan yapmadi yumurtalik tikanma kist vs varsa gorebilme ihtimali yok demi ????????
allah nie ki buranın özelliği va ozaman burdayım artık canım inşalah kısa zamanda bizde alırız yaaevet arkadaşımız hamile ve yavaş yavaş burda toplanan arkadaşlarımz hamile kalmaya başladı(darısı başımıza inş.) ama eğer istersen bizimle dertleşebilrsin
cnm sen de bizle dertleş:)))))))))))
canım 3-5 ay denediyseniz başka dr a git bence de. farklı 2-3 dr un fikrini almaya çalış. birinin dikkat etmediğini başkası fark edebiliyor.
tıp sürekli yeni buluşlar ile kendini yeniliyor, teyzene göre düşünme. inş kısa zamanda müjdeli haberlerini paylaşırsın buradan.
haddim değil belki ama belirtmek istediğim bir konu var. teyzen bebek olarak evlatlık alsa bile, 3-4 yaştan itibaren ona gerçeği söylemesi iyi olur. bir şekilde gerçeği öğreniyorlar büyüdüklerinde, mutlaka söyleyen çıkıyor(ya ağızdan kaçıyor ya da bilerek söylüyorlar, bazen de çocuk kendi sorgulayıp şüpheleniyor, anlıyor). o zaman çocuğun/gencin psikolojisi oldukça hırpalanıyor. teyzen kaç yaşında çocuk alırsa alsın, bir pedagogun önerilerine göre gerçek çocuklara söylenmeli, saklanmamalı. uzmanların görüşü hep bu yönde.
bebeği nerden arıyorsanız da resmi şekilde her işlemi yapın. ben bu konuda çok tatsız olaylar ile karşılaştım,duydum; detaylara girmek istemiyorum. çocuklara ve ailelere çok sakıncası olacak durumlar yaşanabiliyor sonrasında.
MRB cnm rabbim eger vermemisse bir bildigi vardir ama evlatlik almak onu buyutmek nekadar sevap cok guzel birsey ama cocu buyudumu bende katiliyorum yakinlardan duyar ve piskologisi bozulur ben herseyin birsekilde en basindan soylemesi taraftariyim benimde annem babam ben kucukken ayrilmislar ve ben ne anne ne baba sevgisi gordum ki hala yok ebem dedem buyuttuler allah razi olsun ebemede anne dedim ve o benim annem biyologik anne doguran gercek anne buyutendir allah bi kapiyi kapatir obur kapiyi acar hic uzulmesin rabbim vermezsse benimde yapacagim odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?