Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

bu arada ben yine adet oldum bu ya beklentim olmadığı için üzülmedim ama ilk gün çok sitresli ve mutsuz oluyorum offf(

aleykümselam canım inan ben bayağıdır uğraşıyorum çocuk işiyle ama hiç bu akıntılara falan dikkat etmiyorum..yumurtlama illaki akıntıylamı olur inan onu bende bilmyrm.ne zamandır istiyosn çocuk

ya akıntı filan hikaye be canım.. benim hep akıntım var.. özellikle bu incir kürüne başladım başlayalı su bile içmediğim halde sürekli idrara çıkma ve kasık ağrılarım oldu.. noluyo len dedim benim yumurtalar kopuyor galiba dedim.. kop kooopp :118:

bu arada ben yine adet oldum bu ya beklentim olmadığı için üzülmedim ama ilk gün çok sitresli ve mutsuz oluyorum offf(

cnm neden üzülüyorsun senin bir tane var birtane de elbet olur.. hiç olmasa üzül dicem çünkü hamile kalıp kalamayacağımı bile bilmiyorum ben şuan Rabbime şükürler olsun ki senin var ama bekle bir iki aya eminim senden olucak.. benim de bu ay beklentim yok.. zaten ader olursam doktora gidicem yumurt takibi yaptırmaya.. eşimle konuştum dün akşam.. ben daha fazla bekleyemem 29 oldm dedim.. teyzemin hiçbir sorunu yokken hiç bebeği olmadı eşinde de sorun yoktu..46 yaşında hala bebek hasrestiyle yanıyor.. Rabbim nasıl bir sabır verdiyse içinde yaşıyor herşeyi.. yaş geçince bebek de vermediler.. 11 yaşında kız çocuğ veriyorlarmış.. o da istemiyor haliyle.. kendisini annesi bilsin istiyor.. o nedenle bebek arıyoruz şimdi ona ben de gözümün önünde böyle bir örnek olunca korkuyorum o nedenle bu aydan sonra şansa bırakmıcam doktora gidicem.. doktor 1 yıl sonra gel demişti ama ben beklemicem. 1 yoıl sonra 30 olucam.. o nedenle emin olki daha yaşında küçük bekle ve sabret kuşum... senin olur mutlaka.. belki kanalların tıkanmıştır bazen doğumdan sonra tüpler tıkanabiliyormuş.. rahim filmi çektirsen kalırsın belki de hemen.. benim eltim öyle kaldı.. ilk çocuktan sonra 11 yıl olmamıştı onunda..

merhaba cnm yaşın kaç? 5 yıldır hiç korunmadın mı? doktora filan göründün mü

selam cnm ins subatin 4 dunde randevum var hayirlisi ins daha kotusu ortaya cikmaz yayila biliyomus onlemini almazssan

hayırlı olsun bebişin..Rabbim bizlere de versin inşaallah,hamile kalmak için özel birşey yaptınmı peki?

mrb supeleniyorum cunki belirtisi her adet sonunda gelen camurumsu kahverengi aknti doktora gidip soylemedim daha

cnm adetin son günlerini diyorsan o çamurumsu akıntı normal.. bende de oluyor.. ama bişey yok bende. herşey normal.. sen doktor teşhisi ilemi bunu söylüyorsun yoksa senin düşüncen mi?

hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm hemde 5 haftalık Rabbım şukurler olsun ısteyen herkese versın ınş

arkadaşım gözünaydın ayy dizi izlemiş gibi heyecanla son mesajına ulaşmaya çalıştım şükürler olsun Rabbim olamayn isteyen herkese nasip etsin..

dün tahlillerimi vermiştim biri haftaya perşembe çıkacak. Ama prolaktinim 20.küsür çıktı bu ay dostinex kullanıp öbür ay yumurta takibine başlayacağız.

rahim filmi 1 yıl önce çekildi temiz çıktı hiç tıkanıklık yoktu şükür :)yok dedğim gibi beklentim yoktu o yüzden etkilemedi ama ben heralde hormonların değişimiyle adetin ilk günü çok kötü hissediyorum gergin ve keyifsz hissedyrm onu dedim.evet yaşım daha genç biliyorum ama 1 kere hiç tedavisiz (hatta 2 kere kaldım ilk bebeğim düştü sonra oğlum oldu) şimdi niye kalamıyorum diye üzülüyorum gerçi çok iyi biliyorum ki rabbimin bir sınavı bu kolaylıkla olmuyor herşey ama işte bende aynı sen gibi oğlumdan önce diyodumki keşke 1 tane olsun şu insanların ağzı bi kapansın başka bişey istemem ama öyle olmuyomuş insanlar yine susmuyor istisnasız herkes neden 2.yapmıyosn kardeş yokmu diyor yok şunu dene yok bunu dene diyor yani tatlım benzer sıkıntıları yaşıyosun ama tabiki oğlumun yüzüne her baktığımda şükredyrm rabbim bana bu duyguyu tattırdın olmayan herkese de tattır çünkü çok başka bişey yani kendimden çok sizlere,hiç olmayan arkadaşlarıma dua ediyorum

hoşgeldin hocam benim çok sevdiğim bir bölüm okul öncesi, bende çocuk gelişimi okuyorum:) allahım en yakın zamanda kucağını kendi çocuğunla doldursun inş. :) gerçi daha 5 ay çok yenisiniz 1 yıl olmayınca olmuyor diye düşünüyor dr lar,hakkınızda hayırlısı olsun

cnm adetin son günlerini diyorsan o çamurumsu akıntı normal.. bende de oluyor.. ama bişey yok bende. herşey normal.. sen doktor teşhisi ilemi bunu söylüyorsun yoksa senin düşüncen mi?

mrb cnm yok yok doktora demedim daha ama icime su serptin bilmiyorum kafayi siyircam internetten arastirdim doktorlarin dilinden duydum ama kahverengi akintilarin yorumunu ve bende her adet sonrasi oluyo

Aklima yine bisey takildi ben rutin kontrol oldugumda altima bakti ama ultrason felan yapmadi yumurtalik tikanma kist vs varsa gorebilme ihtimali yok demi ????????

canım 3-5 ay denediyseniz başka dr a git bence de. farklı 2-3 dr un fikrini almaya çalış. birinin dikkat etmediğini başkası fark edebiliyor.
tıp sürekli yeni buluşlar ile kendini yeniliyor, teyzene göre düşünme. inş kısa zamanda müjdeli haberlerini paylaşırsın buradan.

haddim değil belki ama belirtmek istediğim bir konu var. teyzen bebek olarak evlatlık alsa bile, 3-4 yaştan itibaren ona gerçeği söylemesi iyi olur. bir şekilde gerçeği öğreniyorlar büyüdüklerinde, mutlaka söyleyen çıkıyor(ya ağızdan kaçıyor ya da bilerek söylüyorlar, bazen de çocuk kendi sorgulayıp şüpheleniyor, anlıyor). o zaman çocuğun/gencin psikolojisi oldukça hırpalanıyor. teyzen kaç yaşında çocuk alırsa alsın, bir pedagogun önerilerine göre gerçek çocuklara söylenmeli, saklanmamalı. uzmanların görüşü hep bu yönde.
bebeği nerden arıyorsanız da resmi şekilde her işlemi yapın. ben bu konuda çok tatsız olaylar ile karşılaştım,duydum; detaylara girmek istemiyorum. çocuklara ve ailelere çok sakıncası olacak durumlar yaşanabiliyor sonrasında.

Aklima yine bisey takildi ben rutin kontrol oldugumda altima bakti ama ultrason felan yapmadi yumurtalik tikanma kist vs varsa gorebilme ihtimali yok demi ????????

iltihap-akıntı var mı diye bakmış olabilir.
diğerlerini gözle kontrol ederek görme ihtimali yok.

evet arkadaşımız hamile ve yavaş yavaş burda toplanan arkadaşlarımz hamile kalmaya başladı(darısı başımıza inş.) ama eğer istersen bizimle dertleşebilrsin
allah nie ki buranın özelliği va ozaman burdayım artık canım inşalah kısa zamanda bizde alırız yaa
cnm sen de bizle dertleş :)))))))))))

tamam cnm artık uğrarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…