- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kızlar gunaydın. cuma gunu yazdım sanıyodum buraya meğer yazmamışım
doktora gıttım doktor ultrasonda gordu detaylı ultrasona yolladı orda göremediler:26: daha kuçukse ondandır dediler. ve 4,5 cm lik kistım çıktı ona uzulduk bayacuma gunu randevumuz var
bu arada özel birşey yaptınmı dıyen arkadaş olmuş. yapmadım korunmasız gecen ıkıncı ayımızdı henuz. bu kadar erken olacağını hiç düşünmemişt,m 2-3 ayda bır adet olurdum cunku
rabbim isteyen herkese nasip etsin müthiş bi duygu bugün hamilelik testi yaptım adetime 3 gün var çıkar eger kandada 6.6 çıktıysa dedi bi arkadaşım ve sonuç pozitif inşallah umutlarım boşa çıkmaz ama ben kendimi hamile görüyorum şuan test pozitif kandada 6.6 demekki benimde bi bebeğim olacak yaradanım herkese yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ama şunuda söylemeden geçemiycem keçi boynuzu kürüyle ovulasyon zamanıma göre çalıştım demekki onunda etkisi var inanıyorum kesinlikle deneyin
aynen cnm kıst cıktı malesef. bıde dr keseyı gördu detaylı ultrasona yolladı orda görmedıler :26: cuma tekrar gelın dedı. gıdıcez bakalım. korkuyorum nedense
bende doktorumdan duydum. sperm değilde meni içindeki bazı şeylere alerji oluyormuş oda normal gebeliği engelliyormuş. aşılama şart oluyor ozaman. 1tane var evet ama sanki ilk bebeğimmiş gibi stresteyim. birde bu aya çok hazırlanmıştım prolaktinim yüksek çıkınca evdeki hesap çarşıya uymadı. Hayırlısı olsun vardır bundada bi hayır.
demekki adetlerine engel olan kistinmiş canım. arkadaşım 7 cmlik miyomla doğurdu. doktor senin hamile kalman mucize demiş. kızımda ultrasonda görünmemişti ama alttan baktığı cihazla karnımın üstünde geze geze bulmuştu 5 haftalıkken çok minik bi keseydi.
evet canım bende onu diyorum işte hep sanıyosunki bitane olunca iş bitecek ama 2.dede yine benzer sıkıntılar benzer beklentiler benzer stres yaşanıyor ssz sadece ben oğluma bakınca çok şükür rabbim bana seni verdi bu duyguyu tattımallahım ne olur hiç olmayanlarında biran önce yüzünü güldür diye dua ediyorum..
Kızlar bu ay ben incir kürü kullandım hala da kullanıyorum adetimin 2. günü başladım.. ayın 16 sında.. dün ayın 28 iydi.. tam yumurtlama testimde çift çizgi gördüm ki benden hafif kahve leke gelmiş.. sanırım yumurtam çatladı incir kürü baya etkiledi galiba.. bugün sabah ta test yaptım yine çift çizgiydi.. dün çalıştık bugün de çalışcaz inşllah :)) bu kahve leke anormal bişi değildir dimi başına gelen varmı hiç? kürden dolayı oldu galiba.. hiç olmazdı böyle yumurtlama zamanlarımda :97:
ya çift çizgiyi okuyunca gebelik testi sandım. inşallah gebelik testindede çift çizgi görürsün :) 2 gün çalışın 1 gün mutlaka ara verin. kürdendir bence çünkü ilaç falan almadın sanırım başka ihtimali yoksa kürdür sebebi.
ben normalde hiç bilmem yumurta çatlama dönemlerimi. ilk kez bu ay bildim aşırı bi ağrı oldu sol kasığımda. aralığın 29unda adet olmuştum, bu ay 25inde oldum ve yumurta zarı gibi parçalar geliyor. bende o günkü ağrıma bağlıyorum. doktora gidincede soracağım yinede.
ay dur kız heyecan yaptımçift çzigiyi inşallah gebelikte de görürüz cnm.. peki ara vermek şart mı (( doktorum sperm sayınız normal her gün yapmalısınız demişti (( bence de kürden.. adetim bitmesine rağmen ben birkaç gün daha adet ağrısı gibi kasık ağrısı çekmiştim yumurtaları baya etkiledi galiba...
kaç ayda bir adet olursn cnm.. ben bir ara doktora gittiğimde senin 15.16. 17. 18. günlerin yumurtlama günlerin demişti.. ama ben hissediyorum kasıklarımdan.. bu arada hiç durmayan akıntım bu kahve lekeden sonra tamamne bitti.. kupkuruyum
Kızlar bu ay ben incir kürü kullandım hala da kullanıyorum adetimin 2. günü başladım.. ayın 16 sında.. dün ayın 28 iydi.. tam yumurtlama testimde çift çizgi gördüm ki benden hafif kahve leke gelmiş.. sanırım yumurtam çatladı incir kürü baya etkiledi galiba.. bugün sabah ta test yaptım yine çift çizgiydi.. dün çalıştık bugün de çalışcaz inşllah :)) bu kahve leke anormal bişi değildir dimi başına gelen varmı hiç? kürden dolayı oldu galiba.. hiç olmazdı böyle yumurtlama zamanlarımda :97:
bence kesin doğru zamandasın şuan, ilişkiden sonra da fazla kıpırdama yerinden, ben inanıyorum bu ay güzel haberlerin gelecek..
selam cnm ben bu konuda yardimci olamiycam ama merak ettim bende kullanmak isterim yumurtlama testi yani o cibik nasil kullaniliyo adetlerden sonrami bi kullanima mahsusmi ??
slm canım.. evet 1 kullanımlık gebelik testi gibi.. tek farkı birbirinden farklı hormonlara tepki vermesi.. lh hormonuna yani yumurtlama hormonuna göre çalışıyor.. gebelik testi yapar gibi kullanıyorsun cnm.. ama fiyatları ucuz.. ben gittigidiyordan aldım 20 tane.. içinde 6 tane de gebelik testi vardı.. 19 tl. ve kargo dahil.. çok uygun yani..
ay dur kız heyecan yaptımçift çzigiyi inşallah gebelikte de görürüz cnm.. peki ara vermek şart mı (( doktorum sperm sayınız normal her gün yapmalısınız demişti (( bence de kürden.. adetim bitmesine rağmen ben birkaç gün daha adet ağrısı gibi kasık ağrısı çekmiştim yumurtaları baya etkiledi galiba...
kaç ayda bir adet olursn cnm.. ben bir ara doktora gittiğimde senin 15.16. 17. 18. günlerin yumurtlama günlerin demişti.. ama ben hissediyorum kasıklarımdan.. bu arada hiç durmayan akıntım bu kahve lekeden sonra tamamne bitti.. kupkuruyum
Ooff bu gunler benım yumurtlama gunlerım ama hııc bır belırtı yook ne yapcam ben hngı gun yumurtladıgımı bılmıyorum esımle vardıyelerımızde ayrı ). ).
Ooff bu gunler benım yumurtlama gunlerım ama hııc bır belırtı yook ne yapcam ben hngı gun yumurtladıgımı bılmıyorum esımle vardıyelerımızde ayrı ). ).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?