Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

eşimin sonuçlarıda normal çıkmış. morfoloji %4 / 50 yazıyo. tolal hacimdeki sperm sayısı 168 milyon yazıyor. inşallah benim yumuşlarda sorun çıkarmazda mutlu sona ulaşırım

canım dr gösterdinmi sonucu sayısı çok iyi 168 harika ama kaliteli olanlar önemli inş.oda iyidirde hemen olurrr

niye kimse yok arkadaşlar nerdesinizzzzzzzzzben kaç gündür misafirden giremedim

ayyy canım benim güzel sözlern ve duaların için çook teşekkür ederim umarım herkes ve biz bebişlere en kısa sürede kavuşuruz cnm.. inşallah burada betahcg çift çizgilerini de paylaşacağız en kısa sürede

umarım bu ay tutmuştur cnm :)) hepimizin inşallah gönlündeki gelir... canım elinde test varsa yapsana... adetin ortalama kaç günde bir oluyorsa, ikiye böl, yani 26 da bir oluyorsa 13. gün muhtemelen yumurtlaman başlar cnm...bu arada akıntıya takılma.. zaten yoğun akıntı enfeksiyon belirtisidir.. normal seviyede olması kafi..

hayırlısı cnm bugun adetımın 16 gunu bıdakı dette baslıycam ıns teste

canım dr gösterdinmi sonucu sayısı çok iyi 168 harika ama kaliteli olanlar önemli inş.oda iyidirde hemen olurrr

doktora gösterdim canım normal dedi.çok hareketli %28 az hareketli %37 birde 1 ml içindeki sperm sayısı yazan var oda 56 milyon. bir çok değer var pek bişi anlamadım ama normal olması güzel :) benim yumoşlar sorun çıkarmazsa, Rabbimde ol derse olur inşallah

Canım sen 10. günden itibaren çalışmalara başla en az gün aşırı... tamammı? adetin gelene kadar gün aşırı yapabilirsen iyi olur ben öyle yapıcam bu ay inşallah..

canım hatta çoğu kişiye göre normalin üstünde... yakın zamanda haberlerini alırız inşallah :))

insallah elifcigim hayatimda ilk defa bir sitede bukadar vakit gecirip forumlari okuyup cvp yaziyorum hepimiz yasiyoruz kurler rahim filmleri ozellikle ben kist aldirma operasyonlari o muayeneler zaten iskence alisik degiliz cunki bunlar hic bisey yasadigimiz psikolojik seyler annelik simdiden bunlara katlanmamizi istiyor bizden valla ben bi hamile kaliyim dogumda hani aglasin diye dokktor poposunu vuruyor yaa ben doktordan rica etcem onu ben yapabilirmiyim diye cunki baska hicbiturlu kiyamam heralde eeee ma bu csktiklerimizi de bi sormak lazim dimi :)

heyyyy herkes benim gibi beklemede galiba kimseden çıt çıkmıyor ne hallerdesiniz. 10 günlük (neden bukadar uzun sürdü anlamadım)adet maratonunun bugünde sonuna geldim . bakalım şubat sonunda neler olacak

merhaba kızlarrrr bugün müjdee ben de :) benim adetlerim çok düzensiz ve 3 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum. bu ayda hamilelik istiyordumm. doktora gittim eşim doğuda görev yaptığı için sürekli izne gelemiyordu. bu ay geldi izne doktorumda kesin olsun diye klomen kullandırdı sonrada 22 mm tek yumurtalık oluştu. üstelikde tüpümün biri yok. bugünde kontrole gittim ovülasyon olmuş yani çatlamışş. benim vücudum alarm vermeye başladı mide bulantısı ve kokuları çok iyi alıyorum. doktorda hormon seviyelerimin yükselmeye başladığını söyledi. ayın 11 ine de kan testine çağırdı inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr :))))))))

inşallah hamilesindir canım. güzel haberlerini verirsin umarım bizlere

pg/mL Folikül faz: 12,5 _166
ovulasyon: 58,8 -498 sonuc 46,92
luteal faz: 43,8 -211
postmenopoz : 0- 54,7

Mıu/mL Folikül faz: 3,5-12,5
ovulasyon 4,7 -21,5 sonuc 4,94
luteal faz: 1,7 -7,7
postmenopoz: 25.5 -134.8

mıu/mL folikül faz: 2,4 -12,6
ovulasyon: 14-95,6 sonuc 5,14
luteal faz: 1- 11,4
postmenopoz: 7,7 -58,5

mg/mL kadın 20-49 yas:0,084 -0481 kadın >50 yaş: 0,029- 0,408 sonuc 0,176

Mg/ml 1,9-25 sonuc 7,6
0,27- 4,25 sonuc 1,55

hormon test sonuclarım yardımcı olursanınz sevınırım sonuclarımın ıyımı sızcebu degerlerle hamıle kala bılırmıyım ((( bılgınız varsa yardımcı olurmusnz

heyyyy herkes benim gibi beklemede galiba kimseden çıt çıkmıyor ne hallerdesiniz. 10 günlük (neden bukadar uzun sürdü anlamadım)adet maratonunun bugünde sonuna geldim . bakalım şubat sonunda neler olacak

canım sorma 3 gündür harab oldum. yengemi apar topar doğma aldılar dün..bebeğin nabzı filan yavaşlamıştı.. çok korkmuştuk..sonra sezeryanla aldılar.. çok acı çekti yengem ama sonunda dün bebiş geldi şükürler olsun.. bende de kayınvalide görümceler torunlar vs. yatıya gelmişti.. küçük yeğenime de ben bakıyorum.. öldüm bittim valla şimdi oturdum...benim bat da 10 şubat hç belirtim yok ama ben bu aydan pek mutlu değilim nedense.. gelecek ay ymurta takibi yaptırmayı planlıyorum..klomen vs. alsam fena olmaz hani :)

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütüp hayırlı evlatlardan eylesin inşallah. kızımda benide harap etmişlerdi, doğuramıyorum işte alınsana sezeryana . 2 gün sonunda girmiştim sezeryana.

kızımda 2 gündür kardeşli rüyalar görüyor bir hevesle anlatıyor. Anne elleri minicikti, dudağı küçücüktü diyor yavrum bir kardeş hasreti içinde bu ara içinemi doğuyor nedir. hiç bahsetmiyoruz halbuki. gece yatarken mutlaka dua eder, 2 gün önce "Allahım bana sağlıklı bir kardeş ver, bir de bütün herkese sağlıklı kardeş ver Allahım" diye dua ediyordu.Hepinizi düşünerek amin dedim. Allahım meleğimin duasını kabul eder inşallah göbüşleriniz dolar en kısa zamanda

Ayyy kıyamam yavrum benim... demekki çok istiyor kardeş aferin ona.. çocukların duları geri çevrilmezmiş..:)) amin inşallah... ama sezeryan da zor değil mi? acı sızı filan oluyor heralde bi de yengemin karnına bastırdılar sezeryandan sonra.. bebeğin eşi filan çıkması gerekiyormuş ben bakamadım da varmı öyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…