- Konu Sahibi pamuk34seker
-
eşimin sonuçlarıda normal çıkmış. morfoloji %4 / 50 yazıyo. tolal hacimdeki sperm sayısı 168 milyon yazıyor. inşallah benim yumuşlarda sorun çıkarmazda mutlu sona ulaşırım
elifcigim ben seni forumun basindan beri takip ediyordum taaaki 56 sayfaya gelene kadar hep cift cizgi yada beta hcg mujdesi vermeni umarak ben forumda yasadiklarimi yazmadim ama seni cok iyi anliyorum merak etme rabbim bize nasil can verdiyse o cizgilero degerleri gormeyi nasip edecektir ben inancimi kaybetmedim hic aslinda okadar cokta acelemiz yok sadece su koki strese neden oluyor bukadar insan hamile kalirken bizdeki sorun ne acaba hicmi olmicak bence hayir olacak sadece rabbim yukardan bize bor soru sordu bu bir sinav ve cevabimizi bekliyor biz ona olan inancimizla sabrimizla cevap verirsek cocugumuz hayirli olacaktir bence canim veddigin cvp lar icin ayrica tssekkur ederim canim benim
selam yumurtanin catladigi gun olduysa eee super insallah hayirli haber alirsinbende bugun ovulasyon testini aldim ama sdc 5 tane var icinde adetim bittikten sonra 5 gn kullanip bulmaya calisirim bilmiyorum ama benim ymrt sanirim dun catldi dune kdr cok agrim vardi bugun hic bi agrim yok vaginam cok kuru
umarım bu ay tutmuştur cnm :)) hepimizin inşallah gönlündeki gelir... Canım elinde test varsa yapsana... Adetin ortalama kaç günde bir oluyorsa, ikiye böl, yani 26 da bir oluyorsa 13. Gün muhtemelen yumurtlaman başlar cnm...bu arada akıntıya takılma.. Zaten yoğun akıntı enfeksiyon belirtisidir.. Normal seviyede olması kafi..
canım dr gösterdinmi sonucu sayısı çok iyi 168 harika ama kaliteli olanlar önemli inş.oda iyidirde hemen olurrr
cnm ovulsyon gunumu hesaplamak ıcın kac gun saymalıyım yanı normlde atetın bırıncı gununden baslayıp 14 gun oluyomus 28 gunde bır adet gorenlerde .ama ben bazen 24 26 27 28 gunde bır goruyorum adet buyuzen bılmıyorum yanı kac rakam saymalıyım yumurtanın oldugu gunu .
Test aldm ıns ıse yarar
doktora gösterdim canım normal dedi.çok hareketli %28 az hareketli %37 birde 1 ml içindeki sperm sayısı yazan var oda 56 milyon. bir çok değer var pek bişi anlamadım ama normal olması güzel :) benim yumoşlar sorun çıkarmazsa, Rabbimde ol derse olur inşallah
benimde senin gibi hiç bir sorunum yoktu. ne hormon ne rahimde yara kist falan hiç bir şey yoktu ve hamile kalamıyordum.her hasta olduğumda ağlıyordum. şuan 21 haftalık hamileyim.tek bir şey kafana takma. bunu en çok psikoloji etkiliyor.ben hiç beklemediğim ve hiç düşünmediğim bi anda hamile kaldım.tatilde hamile kalmışım.bu yüzden hiç bir şekilde düşünme arkadaşım.birde incir yee. inşallah olur[/QUOT
sevgili arkadaşım çok güzel diyorsun kafana takma düşünme diye ama insanın elinde degil resmen adet dönemine yaklaşınc gün sayıyorum oldum olacam diye onla yatıp onla kalkıyorum .benimde iki düşügüm oldu 1 yıldır ne yaptıysak olmuyor kısmet allah isteyen herkese nasip etsin.
incir yiyorum bal tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. incir kürü yapıyorum eşime de keçiboynuzu kürü... daha ne kaldı ki gün aşırı da ilişki oluyor ama eminim bu ay da tutmayacak!!! şaşırıyorum ilk günden hamile kalanlara
niye kimse yok arkadaşlar nerdesinizzzzzzzzzben kaç gündür misafirden giremedim
canım hatta çoğu kişiye göre normalin üstünde... yakın zamanda haberlerini alırız inşallah :))
merhaba kızlarrrr bugün müjdee ben de :) benim adetlerim çok düzensiz ve 3 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum. bu ayda hamilelik istiyordumm. doktora gittim eşim doğuda görev yaptığı için sürekli izne gelemiyordu. bu ay geldi izne doktorumda kesin olsun diye klomen kullandırdı sonrada 22 mm tek yumurtalık oluştu. üstelikde tüpümün biri yok. bugünde kontrole gittim ovülasyon olmuş yani çatlamışş. benim vücudum alarm vermeye başladı mide bulantısı ve kokuları çok iyi alıyorum. doktorda hormon seviyelerimin yükselmeye başladığını söyledi. ayın 11 ine de kan testine çağırdı inşallahhhh hamile kalmışımdırrrrrrr :))))))))
tüm testlerim yapıldı hormonlar falan hepsi hiç bisorun yok eşimede yapıldı ondada yok ben çok ısrarla istediğim için en sonunda doktor bide rahim filmiistedi bu ayda olmazsa eger rahim filmiyle gidicem kontrole aralık12 de regl oldum en son ayın 22sinden beri çalışıyorum ovulasyon tarihim tahminen 26sıydı bakalım denemeler boşa çıkmazsa bu ay allah nasip ederse gerek kalmıycak
heyyyy herkes benim gibi beklemede galiba kimseden çıt çıkmıyorne hallerdesiniz. 10 günlük (neden bukadar uzun sürdü anlamadım)adet maratonunun bugünde sonuna geldim . bakalım şubat sonunda neler olacak
canım sorma 3 gündür harab oldum. yengemi apar topar doğma aldılar dün..bebeğin nabzı filan yavaşlamıştı.. çok korkmuştuk..sonra sezeryanla aldılar.. çok acı çekti yengem ama sonunda dün bebiş geldi şükürler olsun.. bende de kayınvalide görümceler torunlar vs. yatıya gelmişti.. küçük yeğenime de ben bakıyorum.. öldüm bittim vallaşimdi oturdum...benim bat da 10 şubat hç belirtim yok ama ben bu aydan pek mutlu değilim nedense.. gelecek ay ymurta takibi yaptırmayı planlıyorum..klomen vs. alsam fena olmaz hani :)
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütüp hayırlı evlatlardan eylesin inşallah. kızımda benide harap etmişlerdi, doğuramıyorum işte alınsana sezeryana. 2 gün sonunda girmiştim sezeryana.
kızımda 2 gündür kardeşli rüyalar görüyor bir hevesle anlatıyor. Anne elleri minicikti, dudağı küçücüktü diyor yavrum bir kardeş hasreti içinde bu ara içinemi doğuyor nedir. hiç bahsetmiyoruz halbuki. gece yatarken mutlaka dua eder, 2 gün önce "Allahım bana sağlıklı bir kardeş ver, bir de bütün herkese sağlıklı kardeş ver Allahım" diye dua ediyordu.Hepinizi düşünerek amin dedim. Allahım meleğimin duasını kabul eder inşallah göbüşleriniz dolar en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?