- Konu Sahibi pamuk34seker
-
rabbim isteyen herkese nasip etsin müthiş bi duygu bugün hamilelik testi yaptım adetime 3 gün var çıkar eger kandada 6.6 çıktıysa dedi bi arkadaşım ve sonuç pozitif inşallah umutlarım boşa çıkmaz ama ben kendimi hamile görüyorum şuan test pozitif kandada 6.6 demekki benimde bi bebeğim olacak yaradanım herkese yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ama şunuda söylemeden geçemiycem keçi boynuzu kürüyle ovulasyon zamanıma göre çalıştım demekki onunda etkisi var inanıyorum kesinlikle deneyin
evet doğru..burada konuşmak çok iyi geliyor kafamı çok takıyorum sorularuma cvp bulmak çok güzel..kimseye anlatamıyorum çünkü..
rabbim isteyen herkese nasip etsin müthiş bi duygu bugün hamilelik testi yaptım adetime 3 gün var çıkar eger kandada 6.6 çıktıysa dedi bi arkadaşım ve sonuç pozitif inşallah umutlarım boşa çıkmaz ama ben kendimi hamile görüyorum şuan test pozitif kandada 6.6 demekki benimde bi bebeğim olacak yaradanım herkese yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ama şunuda söylemeden geçemiycem keçi boynuzu kürüyle ovulasyon zamanıma göre çalıştım demekki onunda etkisi var inanıyorum kesinlikle deneyin
pamuk şekerimm çookk sevindim canım bu ara ardarda güzel haberleri alıyoruz allahım tamamına erdirsin inş.bizede kısmet olsun bu güzel haberi paylaşmak allahım ne oluurrrr
canım bu kürü nasıl yaptın anlatsana ayrıntılarını
arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini.. bu konuyu okuyunca benim durumumda olan ne çok kişi varmış kendi kendime.. ben 2,5 senedir bekliyorum bebeğimi. bende de eşimde de hiç bir problem yok, ben hsg de çektirdim üstelik, o da normal çıktı. kasımda klomen kullandım, yardımcı tedavi olarak. ama olmadı ne yazıkki. benim umutlarım tükendi artık.bu ay adetim 10 gün kadar gecikti ama ben hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz kızlar? çünkü biliyordum olmadığını. gerçekten de olmamış. İşte böyle benim hikayem. hayal kırıklığı çok kötü birşeymiş, ümitsizlik ondan da beter. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlat nasip eder inşallah....
öpüyorum hepinizi
arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini.. bu konuyu okuyunca benim durumumda olan ne çok kişi varmış kendi kendime.. ben 2,5 senedir bekliyorum bebeğimi. bende de eşimde de hiç bir problem yok, ben hsg de çektirdim üstelik, o da normal çıktı. kasımda klomen kullandım, yardımcı tedavi olarak. ama olmadı ne yazıkki. benim umutlarım tükendi artık.bu ay adetim 10 gün kadar gecikti ama ben hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz kızlar? çünkü biliyordum olmadığını. gerçekten de olmamış. İşte böyle benim hikayem. hayal kırıklığı çok kötü birşeymiş, ümitsizlik ondan da beter. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlat nasip eder inşallah....
öpüyorum hepinizi
canım o kürü ben burdan okudum doktora sordum sonrada oda deneyebilirsin zararı olmaz dedi şu şekilde yapıyodum prof. dr. ibrahim saraçoğlunun kürü bu aynen onun dediğini uyguladım yarım litre suyu kaynat kaynayınca içine 7-8 tane keçi boynuzunu kır at kaynasın o şekilde hatta kapağınıda kapatabilirsin 10 dk kaynatıyosun sonra 10 dakkanın sonunda kapagı kapat 20 dk demlensin sonra cam brşeye süz hava almasın çünkü iki bardak kadar çıkıyo birini sabah aç karnına birinide akşam yatmadan önce eşine içireceksin günlük yapmak iyiymiş sakın uzun kaynatma etkili olsun diye aksine içindeki madde çok kaynayınca ölüyomuş oda sıcaklığında saklarsın bu şekilde yapıyodum zaten eşin içince bir haftada farkına varıcak bazı farklılıkların bu kürle beraber ovulasyon dönemimde gün aşırı ilişkiye giriyodum rabbim nasip etti aslında nasip ne yaparsak yapalım rabbim verirse veriyo vermezse vermiyo ama biz tedbirimizi alalım takva allaha kalmış hayırlısı olsun hakkında
ay canım benim Allah razı olsun ben bugün akşam kaynatıcam hemen :))) ben ovulasyon günleri dışında gün aşırı ovulasyon günlerinde her gün yaptım.... 8 gün sonra belli olcak...
rabbim hayırlısını versin ama her gün yapınca spermler canlı kalabiliyomu benim dr gün aşırı olsun dedi ben hatta hergün olsa nasıl olur diyince spermlerin durumuna bağlı dedi inşallah hayırlı haberleri verirsin bi an önce haber bekliyorum mutlaka
Bende aynı sorunları yaşıyorum.1 yıl evvel hamile kalmıştım ancak dış gebelik ile sonuçlandı ve halen bebek sahibi olamıyoruz.Tüm tetkikler ve muayenelerde sorun olmadığı söyleniyor.Bu ay tekrar farklı doktora gitmeyi düşünüyorum.Önerebilecğiniz doktor varsa sevinirim.yeni üye oldum bu arada :))
Canım eşimin sperm testine baktıktan sonra dediki, sperm sayısı normal o nedenle her gün ilişkiye girin dedi.. ben hastalarıma her gün öneriyorum gün aşırı olunca bazen yumurta kaçırılabiliyor o nedenle dedi. en az gün aşırı yapcaksın ama her gün yapmanı öneririm dedi. ben de her gün deniyorum(( bizde de hiç sorun yok Allah'a şükğr ama olmadı işte hsg çektirdim ilk ay adet oldum beklemedeyim. yumurta takibi filan da yapmadılar hsg den sonra her şey normal diye... 18 aralık adet günümdü... 18 ocak a kadar adet olmazsam şüphelencem artık :)) canım bide sana bişi sorcam... sık idrara çıkma göğüs ağrısı varmı sende.. hemen belli olmaz dimi onlar?
hamile kalmayı çok isteyen bir anne adayı olarak çok şükür bu ay dualarım kabul oldu.5 haftalık hamileyim.yaklaşık 8 ay bi bekleyişten sonra bebeğimize kavuştuk.sadece sabır gerekli.tıbbi bir müdahale için az 1 yıl bence.herşey beyinde düşüncelerde başlıyor.negatif düşünmek,acaba olucakmı bu ay ? acaba beim bebeğim olmuyormu ? demek bence bebiş için en büyük engel.ben önce engelleri kaldırdım.inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder...
bende hiç ama hiç belirti yok sadece midem ekişiyo oda öncedende vardı mide hastasıyım inş senin bu ay tutar inş rabbim sanada nasip eder ama eger olmazsa o kürü yap bide bu sefer taktik değiş gün aşırı dene deneye deneye olur elbet bi günbende 5. ayı bitirdim daha yeni hamile kaldım her yoluda deneye deneye geldim bu aya her gün ilişkimi dersin hiç yapmadan sadece yumurtlama günlerimi dersin üç günde bir mi dersin iki dünde birmi dersin haftalıkmı dersin en sonunda gün aşırı 1: anlıycağın rabbim ne zaman nasip ederse her zaman söylüyorum ama oturup beklemeklede olmaz dimi tedbiri al takvayı rabbime bırak hadi hepiniz böyle olun inşallah
Canım duaların için Allah razı olsun senden.. amin inşallah.. her namazımdan sonra ben de herkese dua ediyorum bebiş için... inşalllah bu ay gelir benim de bebişim
hormon testlerin falan yapıldımı? prolaktin gibi
Canım hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. bize de dua et olurmu? peki belirgin bir belirti yaşadın mıarkadaşlar 4. ayında hamile biri olarak ben de sürecimi sizinle paylaşmak isterim:
ben de evleneli birkaç yıl olmuştu ve korunmayı bıraktıktan sonra her ay olumsuz haber aldıkça demoralize olduk. toplamda 6-7 ay bu bekleyiş bizi umutsuzluğa düşürmeye başlamıştı. regl günümü beklemeden yaptığım gebelik testlerinin sayısını ben bile bilmiyorum. bu arada preseed gibi yardımcı ürünler de denedik, fayda etmedi.
hamile kaldığım ay ise birer gün ara ile yumurtlama zamanından once yalnızca 2 kez ilişkiye girebildik, sonrasında misafirdi vs. derken 7-8 gün ara vermek zorunda kaldık. o ay da olmayacağına inandık, daha az koşullandık. ki bence daha büyük bir detay ise: 41 defa meryem suresi okunduğunu duymuştum kadınlar kulübünden, 41. sureyi tamamladığımız ve tam yumurtlama günlerinde ilişki yaşayamadığımız ay Allahın yardımıyla hamile kaldım. Allah "ol" deyince oluyor, bir kez daha buna yürekten inandım... bu arada preseedimiz bitmişti ve ek herhangi birşey, soğan kürü falan da kullanmadık.
belki sizlere de fikir verebilir diye paylaşmak istedim. Allah herkesin gönlüne göre en kısa zamanda versin, benden de dualarınızı esirgemeyin, sağ salim bebeğime kavuşayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?