Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

sırf hamile kalmak için işten ayrıldım artık 29 yaşına geldim bankacılık yapıyordum ve sözleşmemde daha iki yıl çocuk yapmayacağım yazıyordu.. ama nerdeyse iki katına çıkacak maaşımı es geçtim ve işten ayrıldım ayrılmasaydım 2.700 tl. maaş alıcaktım ama 31 yaşında evlat sahibi olabiliriydim bilemiyordum.. eşimle ortak karar aldık ve ayrıldım hemen rahim filmi çektirdim üşütmemeye grip olmamaya çalıştım kendime çok iyi bakım incir kürü denedim ve şükür ki 2 ay sonra hamile kaldım... yani para bir yere kadar... eğer hamile kalırsan gözün hiçbirşeyi görmemeli.. dinlen diyorsa doktor yatıp dinleniceksin ....evlat bu kolaymı...

evet canim ama insan yinede calismiyor olsan bile tehlikeli oldugunu bile bile hamile kalmaya calismak ikilemde kalmak iste bu gecen bi kadini hamile hamile yan yatirip ameliyat ettiler o durumua dusmek istemem acikcasi kafam cok karisik yoksa evlat icin seninde yaptigun gibi neler feda edilmiyor

sevdamsu canım bu kaçıncı aşılamanki senin:26:kaç yıllık evlisin canım

sevdamsu canım bu kaçıncı aşılamanki senin:26:kaç yıllık evlisin canım

canım ben hiç asılama yaptırmadım sadece klomen kullndım.Doktoru degistirdim hsg istedi sonra serephone verdi dünde catlatma iğnesi oldum.6.yılıma girdim ama hala bebiş yok sendeki durumlar nasıl?

canım ben hiç asılama yaptırmadım sadece klomen kullndım.Doktoru degistirdim hsg istedi sonra serephone verdi dünde catlatma iğnesi oldum.6.yılıma girdim ama hala bebiş yok sendeki durumlar nasıl?

negatife alıştık diynce bende aşılamalardan bahsediyosn sandımhayırlısı canım ya inş.en kısa zamanda olur..benim bir oğlum var 2.bebeği istyrm ama 2 buçuk yıldır olmuyor,bana srophoneyi dr 6 aydan fazla kullanmayz dedi..sonra aşılama yaptık oda olmadı,şimdide işte dr.işine ara verdim bitkisel şeyler yapıyrm hiçde sevmem ama yapacak bişe yok iğnen ovitrellemi canım??

ya bu yumurtlamaya yardımcı kürlerden bahsediyosunuzya onları bi yazabilirmisiniz bende denemek istiyorum arkadaşlar

canım şimdi şöyle bir tarif var netten de bulabirsn de ben yazayım yinede..10 yemek kaşığı saf bal,10 tatlı kaşığı taze çekilmiş çörek otu,10 çay kaşığı tarçın bunları karıştırp sabah akşam adetin 2.günü başlayıp sanırım 12 gün yiyorsun.ben 2 ay kadar yaptım çok faydasını gördüm yani dr da şaşırıyodu yumurtalıklarn çok iyi gelişmiş diye ama devam etmek lazım ben bıraktım,şimdide lokman hekim macunları var ondan kullanıyrm

canım yaaa her ay yaşadığımz bu üzüntünün sonu gelsin ve yüzümüz gülsün artık nolurrrr ALLAHIMMMMM

Rabbim hayırlısını versin canım üzülme. bende 5 aydır korunmuyorum ama hala tık tık yok. ovulasyon testi alıcam ama nezaman başlancak eczanelerde satılıyormu bilmiorum herkez netten sipariş vermiş.. umarım nisan da bize uğurlu gelirde göbişlerimizi bebişlerimizle doldururuz inşalllaaaaaaahhh

haklısın cnm hamileliği düşünmek yetmiyor şuan berbat durumdayım mide bulantıları baş dönmeleri ooo daha neler neler... hakkaten sabır işi bu iş... Rabbim sana da kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…