- Konu Sahibi pamuk34seker
-
canim cok sagol uzulme bende uzulmuyorun dua ediyorum bol bol gerekirse isten cikarim napim yatarim hic yatmadigim kadar :) evet canim herseyin bir zamani var bukadar caba karsiliksiz kalmicak merak etme ins bu ay hayirlisiysa olur canim ins cok beklemeyiz benim kocamda cok guldu ama yapiyo garibim inandi ne yapsin :) adam kobaya dondu zaten
evet canim ama insan yinede calismiyor olsan bile tehlikeli oldugunu bile bile hamile kalmaya calismak ikilemde kalmak iste bu gecen bi kadini hamile hamile yan yatirip ameliyat ettiler o durumua dusmek istemem acikcasi kafam cok karisik yoksa evlat icin seninde yaptigun gibi neler feda edilmiyor
sırf hamile kalmak için işten ayrıldım artık 29 yaşına geldim bankacılık yapıyordum ve sözleşmemde daha iki yıl çocuk yapmayacağım yazıyordu.. ama nerdeyse iki katına çıkacak maaşımı es geçtim ve işten ayrıldım ayrılmasaydım 2.700 tl. maaş alıcaktım ama 31 yaşında evlat sahibi olabiliriydim bilemiyordum.. eşimle ortak karar aldık ve ayrıldım hemen rahim filmi çektirdim üşütmemeye grip olmamaya çalıştım kendime çok iyi bakım incir kürü denedim ve şükür ki 2 ay sonra hamile kaldım... yani para bir yere kadar... eğer hamile kalırsan gözün hiçbirşeyi görmemeli.. dinlen diyorsa doktor yatıp dinleniceksin ....evlat bu kolaymı...[/Q
Slm bacılar bende dün 31.yasıma girdim ama malasef hamile kalamadım.üniv mezunuyum evlendiğimden beri calısmıyorum.Yeni iş teklifi aldım esimde istersen calıs kafan dagılsın diyo ama ben tedavi gördüğüm için istemiyorum yalnıs mı düsünüyorum?Rahim filmi cektirdim bekliyorum kısmet...
canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti( siz bebeğin kalp atışını duydunuzmu canım şu an devam ediyomu
mrb cnm bugun yine gittim birinin dedigi digerini tutmuyo cildircam bebek 2 cm diyo kalp atisi fln gorunmuyo et parcaasi dusurdum diyorum kanamam oldu dedim ciddiye almadi suan kanama gorulmuyo dedi 1 haftaya kdr anlariz nasil oldugunun diyo yaklasikk 7 haftalik olcak
mrb cnm bugun yine gittim birinin dedigi digerini tutmuyo cildircam bebek 2 cm diyo kalp atisi fln gorunmuyo et parcaasi dusurdum diyorum kanamam oldu dedim ciddiye almadi suan kanama gorulmuyo dedi 1 haftaya kdr anlariz nasil oldugunun diyo yaklasikk 7 haftalik olcak
cnm gecmış olsun. başka doktora gorun mutlaka. bende doktorumu değiştirdim.
sırf hamile kalmak için işten ayrıldım artık 29 yaşına geldim bankacılık yapıyordum ve sözleşmemde daha iki yıl çocuk yapmayacağım yazıyordu.. ama nerdeyse iki katına çıkacak maaşımı es geçtim ve işten ayrıldım ayrılmasaydım 2.700 tl. maaş alıcaktım ama 31 yaşında evlat sahibi olabiliriydim bilemiyordum.. eşimle ortak karar aldık ve ayrıldım hemen rahim filmi çektirdim üşütmemeye grip olmamaya çalıştım kendime çok iyi bakım incir kürü denedim ve şükür ki 2 ay sonra hamile kaldım... yani para bir yere kadar... eğer hamile kalırsan gözün hiçbirşeyi görmemeli.. dinlen diyorsa doktor yatıp dinleniceksin ....evlat bu kolaymı...[/Q
Slm bacılar bende dün 31.yasıma girdim ama malasef hamile kalamadım.üniv mezunuyum evlendiğimden beri calısmıyorum.Yeni iş teklifi aldım esimde istersen calıs kafan dagılsın diyo ama ben tedavi gördüğüm için istemiyorum yalnıs mı düsünüyorum?Rahim filmi cektirdim bekliyorum kısmet...
canım eğer stresli veya çok yorucu bir iş değilse çalışmanda bi zarar yok grçekten kafan dağılır evde oturunca insan daha çok odaklanıyor bu durumlara:26:bende okuyorum dersler sınavlar derken iyi oluyor çok düşünmeye zamanım olmuyorrahim flmin nsıl çıktı problemin varmı?
canım eğer stresli veya çok yorucu bir iş değilse çalışmanda bi zarar yok grçekten kafan dağılır evde oturunca insan daha çok odaklanıyor bu durumlara:26:bende okuyorum dersler sınavlar derken iyi oluyor çok düşünmeye zamanım olmuyorrahim flmin nsıl çıktı problemin varmı?
tatlım sagol yorumun için....Allaha sükür tıkanıklık vardı acıldı dedi doktorum.Klomen kullanıyorum gecen ay 1.5mm de kaldım doktor catlatma iğnesi vermedi.Bu ay tekrar klomen kullandım persembe günü kontrolüm var hayırlısı artık.Bu ayda olmazsa asılamaya gecmek istiyorum......İs konusunda haklısın yorucu olurmu bilemiyorum ama tedavi ön planda su durumda....
tatlım sagol yorumun için....Allaha sükür tıkanıklık vardı acıldı dedi doktorum.Klomen kullanıyorum gecen ay 1.5mm de kaldım doktor catlatma iğnesi vermedi.Bu ay tekrar klomen kullandım persembe günü kontrolüm var hayırlısı artık.Bu ayda olmazsa asılamaya gecmek istiyorum......İs konusunda haklısın yorucu olurmu bilemiyorum ama tedavi ön planda su durumda....
canım anladığm kadarıyla yumurtalıkların büyümüyor klomenle birlikte bal çörek otu trçın kürü var onu dene ben çok faydasını gördüm,dr banada serophone vermşti günde 1 bende aynı zamanda bu kürü yapmıştm dr bakınca şok oldu nasıl büyümüş yumurtlklarn dediama tabi hamilelik olmadı aşılamaya gelince bizdede hiç sorun yok yinede aşılama oldum çokta ümitlenmiştik ama tutmadı yani diyeceğim sende dene ama çok ümit etme bu birksel şeyleri de dene bence hayırlısıyla biran önce hepimz olsun rabbim nolurrrrrrr
canım anladığm kadarıyla yumurtalıkların büyümüyor klomenle birlikte bal çörek otu trçın kürü var onu dene ben çok faydasını gördüm,dr banada serophone vermşti günde 1 bende aynı zamanda bu kürü yapmıştm dr bakınca şok oldu nasıl büyümüş yumurtlklarn dediama tabi hamilelik olmadı aşılamaya gelince bizdede hiç sorun yok yinede aşılama oldum çokta ümitlenmiştik ama tutmadı yani diyeceğim sende dene ama çok ümit etme bu birksel şeyleri de dene bence hayırlısıyla biran önce hepimz olsun rabbim nolurrrrrrr [/
evet canım denedim bitkisel kürleri faydası var ama nedense bir türlü tuturamadık.Serophone kullanıyorum bende yarın kontrolüm var insallah yeterli büyümüştür.Daha önce fazla büyüdügü için kist oldu yine olacak diye tedirginim 2 ay aradan sonra tekrar basladık hayırlısı olsun insallah bu sefer olur.....asılama tutmadı demişsin üzüldüm tatlım rabbim cok bekletmez insallah. Ümit etsekte negatife alıstık artık yinede mücadeleye devam.......
sevdamsu canım bu kaçıncı aşılamanki senin:26:kaç yıllık evlisin canım
canım ben hiç asılama yaptırmadım sadece klomen kullndım.Doktoru degistirdim hsg istedi sonra serephone verdi dünde catlatma iğnesi oldum.6.yılıma girdim ama hala bebiş yok sendeki durumlar nasıl?
Maalesef adet oldum
ya bu yumurtlamaya yardımcı kürlerden bahsediyosunuzya onları bi yazabilirmisiniz bende denemek istiyorum arkadaşlar
sagol canim yaaa insallah goruruz canim insallah
canım yaaaher ay yaşadığımz bu üzüntünün sonu gelsin ve yüzümüz gülsün artık nolurrrr ALLAHIMMMMM
evet canim ama insan yinede calismiyor olsan bile tehlikeli oldugunu bile bile hamile kalmaya calismak ikilemde kalmak iste bu gecen bi kadini hamile hamile yan yatirip ameliyat ettiler o durumua dusmek istemem acikcasi kafam cok karisik yoksa evlat icin seninde yaptigun gibi neler feda edilmiyor
bence çalış... çalışırsan kafandan atarsın çok daha iyi olur...
Maalesef adet oldum
üzülme canım elbet zamanını bekliyor Rabbim.. dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?