- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Canım hem sevindim hem üzüldüm ya(( inşallah bişey olmaz... ama açıkçası bişey olmaz diyenlere de şok oldum doktorum bana ağır kaldırmak yok sadece yatıcaksın eğilme uzanma yükseklere diye sıkı sıkı tembihledi o kadar riskli ki ilk 3 ay düşük riski olmasa da düşer dikkat etmezsen dedi.. eee rapor alamadın mı? bi rapor yazan yokmu yaa... çok saçma nerde oturuyosun sen.? hangi ildesin? internetten bir doktor araştırsana...en azından telefonla ulaşıp sorsan... ne bileyim gönlüm el vermiyor kıyamam ya...sakın ağır kaldırma iş verenine söyle de ağır kaldırtmasın sana..maddi durumunu bilmiyorum ben bankacıydım hamile kalırsam bu işi yapmam mümkün değil diye ayrılmıştım maddi durumn iyiyse ayrıl dicem ama
selam cnm ben fransada yasiyorum hangi jinekolugu aradiysam en erken hazirana rendevu verdiler ayin 12 inde randevum var kendi jinekologumda ins verir am burda dusuk tehlikesi olarak kabul etmiyorlar bende anliyamiyorum isten cikmak istiyorum simdilik iyi kotu idare etcem rapor alarak.
ama hftaya pek umitli degilim sende hemen hemen benim gunlerimde hamile kalmissin senin bebegini gorebildimi dokktor kesenin icinde ?
hic kotu bisey yok sakin aklina kotu seyler getirme bak hamileligi risk bakimindan 3 ay olarak dusuneceksin senin gitmis iki kalmis bir bira ay sonra riskin tamemen olmasada buyuk oranda ortadan kalkacak bu sekilde dusun ve rahatla ev isi falanda dusunme sakin isterse afedersin ... gotursun ortaligi hamileliginin tadini cikar haaa cokmu rahatsiz oldun sirf kendi icini ferahlatmak icin dedigin gibi tut bir kadin azmi paralar harcaniyor bebek icin dusun temizlikciye verdigin para cerez parasi gibi gelir canim bu arada sendemi yumurtlama doneminden sonra iliskiye girmedin ben bu ay gun asiri denedim on gundur bugunde denicektim vaz gectim oyuzden :) artik gelecek ayda oyle yaparim
MERHABA arkadaşlar bişey danışmak istiyorum,sizce eşlerin sigara ve alkol tuketmesi gebe kalmayı etkiler mi?
dr um etkilemediğni söylüyor,ama pek çok yazıda etkilediğni..sizler ne düşünüyosunuz?
Çok garip canım ya.. bende hafif bir toz pembe akıntı oldu doktorum benden çok panikledi.. ilaç verdi uyarılarda bulundu.. yani demekki yurdum insanı bir kez daha kendi farkını gösteriyor.. Pis Fransızlar!!! sinir oluyorum da... neyse.. konuya gelelim :)) ben 10 şubatta hamile olduğumu testten öğrendim 11 inde kan testinde bir buçuk haftalık çıktı.. 19 şubatta da keseyi gördüm ilk zamanlar bebeği göremiyor ama işte yarın gel bebeğe ve kalbine bakıcaz dedi..çok korkuyorum umarım sorn çıkmaz :18: senin de bir haftaya kesen belli olur cnm.ayın 12sine kadar kalbini bile duyarsın inşallah!!
hic kotu bisey yok sakin aklina kotu seyler getirme bak hamileligi risk bakimindan 3 ay olarak dusuneceksin senin gitmis iki kalmis bir bira ay sonra riskin tamemen olmasada buyuk oranda ortadan kalkacak bu sekilde dusun ve rahatla ev isi falanda dusunme sakin isterse afedersin ... gotursun ortaligi hamileliginin tadini cikar haaa cokmu rahatsiz oldun sirf kendi icini ferahlatmak icin dedigin gibi tut bir kadin azmi paralar harcaniyor bebek icin dusun temizlikciye verdigin para cerez parasi gibi gelir canim bu arada sendemi yumurtlama doneminden sonra iliskiye girmedin ben bu ay gun asiri denedim on gundur bugunde denicektim vaz gectim oyuzden :) artik gelecek ayda oyle yaparim
cok heycan verici ins kalbinin sesini duyar rahatlrsin mukemmel bi duygu olcak eminim hayirli haberler ver
hazir ol anlatiyorum :) keci boynuzu bes gun falan hayit suyu sora dusuk yaptiri diye kestim adetimde duzenli oldugu icin gerek yok dedim incir+havuc kuru on gun yapmisimdir sonra adetimin 8. gunu sogana basladim bu arada senin yaptigin yakiyida uc kez alti gun yani yaptim su silkelet hamile kal yontemini denedim reglim bittigin gun basladik calismalara arada bir gun bosluk birakarak devam ettik ve suan uc gundur iliski yok beklemedeyim bakalim ne olcak hehe
elifnil canım naptın yaa duydunuzmu kalp atışlarını merak ettim
cok heycan verici ins kalbinin sesini duyar rahatlrsin mukemmel bi duygu olcak eminim hayirli haberler ver
hazir ol anlatiyorum :) keci boynuzu bes gun falan hayit suyu sora dusuk yaptiri diye kestim adetimde duzenli oldugu icin gerek yok dedim incir+havuc kuru on gun yapmisimdir sonra adetimin 8. gunu sogana basladim bu arada senin yaptigin yakiyida uc kez alti gun yani yaptim su silkelet hamile kal yontemini denedim reglim bittigin gun basladik calismalara arada bir gun bosluk birakarak devam ettik ve suan uc gundur iliski yok beklemedeyim bakalim ne olcak hehe
elifnil canım naptın yaa duydunuzmu kalp atışlarını merak ettim
duymamış olabilir bende geç duydum zaten 8. haftasında bile duyanlar var normalmiş dedi sen nasılsın arr canım benim hadi darısı senin ve tüm isteyenlerin başına
Duydum kızlar ama mide bulantılarım fena giremiyorum nete.. kusmamak için tutuyorum kendimi fenayım :18:elif canim iyimisin ne yaptin merak ettik seni
ayy canim cok sevindim cok guzel duygular bunlar ins hayirlisiyla kucaginada alirsin canim benim mide bulantina takma bebeginin saglikli oldugunun kaniti bu belirtiler hehe yok gi keci boynuzunu kocama icirdim inciri sogana basladiktan bi kac gun sonra biraktim canim batim 8mart canim ayyy dua et neolur canim ins olsun bukez :)
duymamış olabilir bende geç duydum zaten 8. haftasında bile duyanlar var normalmiş dedi sen nasılsın arr canım benim hadi darısı senin ve tüm isteyenlerin başına
bende 8 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama dün yine adet oldum. bizde doktora gittik ve eşimdede bendede sonuçlar gayet normal çıktı. hatta şu 21. gün bakılan pregesterona bile baktırdım. oda gayet normal ama her ay ümitle bekleyip adet olunca insan üzülüyor bazen acaba hiç olmayacakmı diye düşünmeye başlıyor. bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkeze versin İnşallah.
ayy canim cok sevindim cok guzel duygular bunlar ins hayirlisiyla kucaginada alirsin canim benim mide bulantina takma bebeginin saglikli oldugunun kaniti bu belirtiler hehe yok gi keci boynuzunu kocama icirdim inciri sogana basladiktan bi kac gun sonra biraktim canim batim 8mart canim ayyy dua et neolur canim ins olsun bukez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?