Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

slm canım çok sağol bulantılarım var fena.. sen naptın seni çok merak ettim ama giremedim uzun süre buraya

Slm tsk cnm gecmis olsun kisa olarak ozetle anlatayim en son kan pihtisi dusurmustum yuvarlak ve kitmizi kanla birlikte ancak bi tedavi onermediler somdi kanama coook az diyah iplik seklinde gelio dinleniyorum bnimde fena bulanti kusmalarkm oluyo gun boyu bulanti hapi kedmiyo ama napayim ustelik birde nezle oldum antibiotkk kullaniyrm ama zararsiz olandan cok zormus hamilelik sikintisi cok kotu ins bebisim sagliklidir bidaki aya kontrol var ve kana bakcaklar doktor 31 ekim gibi dogumu belirledi .umarim bulantilarimiz gecer cook piiiss bise ve biseee yedirmiyoo):

ay kuzuuuuummm yerim ben onu bak bırakmamış seni şükürler olsun... inşallah o da geçicek cnm...yat dinlen lütfen..ben hareketlerini de gördüm bacaklarını kollarını oynatıyordu..şuan 10+4 haftalığım... mide bulantıları yemek yedirmiyor bulantılarım tavan yaptı 11. haftadan sonra inişe geçer hormonlar ve bulantılar biter dedi doktorum..inşallah hepimiz sağlıckla kucağımıza alırız canım..sen gördünmü kalp atışını ya da hareketerini..

Selam canim ins gecer bende cok kotu kusuyorum midem bos olsa bile ins biter cokta halsizim hic bisey yapamiyorum kalp atislarini 6 haftalikken duymustum ve bi hafta antibiotik kullanmak zorunda kaldim bi ayditda bilanti hapi kullaniyotm cok sanssiz geciyo hamileligim bu ayin 11 de yine bakcaklar ve kan vercem saglikli cikar ins testler

Canim sence normalmi gittikce daha cok kusuyorum ben tutamiyorum evimdede duramiyorum kokuyo bana tiskiniyorm

Herkese merhaba
Bebek konusunda malesef ben de sıkıntılıyım. Burayı hep okuyorum. Ama artık yazıp içimi dökmek istedim. Hem burda benim derdimi daha iyi anlayacak insanlar vardır diye düşündüm. Bu ay yine malesef hasta oldum. Artık nasıl düşüneyim ne yapayım, bebek fikrini kafamdan nasıl atarım bilmiyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Bu arada bir düşük, bir doğduktan 15 gün sonra kayıp, bir boş gebelik birde pgt ile dış gebelik yaşadım. Ayrıca kan pıhtılaşması problemim var.

canım kayıplarına çok üzüldüm ilk bebeğimi bende düşürmüştüm çok zor bi durum senin bide doğduktan sonra.....çok çok daha zordurmutlaka kullanıyosndur ama asprin pıhtılaşmaya iyi geliyor,bide tavsiyem şu silkeleme yöntemini dene bi topic var SİLKELEN SONRA HAMİŞ KAL DİYE ordan bakabilirsin o şekilde çok hamile kalan var

Arkadaslar aranizda hamileyken trisomie21 down dendromu dedigimiz hastaligin tehsidi icin kan testi yaptiran varmi ben cok heycanliyorum sakat olma riskînin cikcagindan endiseleniyorum

bende aynı durumdaydım 2 yıl uğraştık kesintili olarak... soğan ve incir kürü ile hamile kaldım yeni konu açtım detaylarına ordan bakabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…