- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Slm canim nasilsin yazamadim bayadir .keşke ben de yiyebilsem((
Slm canim nasilsin yazamadim bayadir .
slm canım çok sağol bulantılarım var fena.. sen naptın seni çok merak ettim ama giremedim uzun süre buraya
Slm tsk cnm gecmis olsun kisa olarak ozetle anlatayim en son kan pihtisi dusurmustum yuvarlak ve kitmizi kanla birlikte ancak bi tedavi onermediler somdi kanama coook az diyah iplik seklinde gelio dinleniyorum bnimde fena bulanti kusmalarkm oluyo gun boyu bulanti hapi kedmiyo ama napayim ustelik birde nezle oldum antibiotkk kullaniyrm ama zararsiz olandan cok zormus hamilelik sikintisi cok kotu ins bebisim sagliklidir bidaki aya kontrol var ve kana bakcaklar doktor 31 ekim gibi dogumu belirledi .umarim bulantilarimiz gecer cook piiiss bise ve biseee yedirmiyoo):
ay kuzuuuuummm yerim ben onu bak bırakmamış seni şükürler olsun... inşallah o da geçicek cnm...yat dinlen lütfen..ben hareketlerini de gördüm bacaklarını kollarını oynatıyordu..şuan 10+4 haftalığım... mide bulantıları yemek yedirmiyor bulantılarım tavan yaptı 11. haftadan sonra inişe geçer hormonlar ve bulantılar biter dedi doktorum..inşallah hepimiz sağlıckla kucağımıza alırız canım..sen gördünmü kalp atışını ya da hareketerini..
Selam canim ins gecer bende cok kotu kusuyorum midem bos olsa bile ins biter cokta halsizim hic bisey yapamiyorum kalp atislarini 6 haftalikken duymustum ve bi hafta antibiotik kullanmak zorunda kaldim bi ayditda bilanti hapi kullaniyotm cok sanssiz geciyo hamileligim bu ayin 11 de yine bakcaklar ve kan vercem saglikli cikar ins testler
Canim sence normalmi gittikce daha cok kusuyorum ben tutamiyorum evimdede duramiyorum kokuyo bana tiskiniyorm suan ebem bakiyo bana kendim bi parca ekmek alip yiyemiyorum esim calisiyo ebem gilde 1 2 aya kdr tr ye gitcekler 4 ayligina bn yenliz olcam napcam bilmiyorum hastenede almaz ins gecer ozamana
Canim sence normalmi gittikce daha cok kusuyorum ben tutamiyorum evimdede duramiyorum kokuyo bana tiskiniyorm suan ebem bakiyo bana kendim bi parca ekmek alip yiyemiyorum esim calisiyo ebem gilde 1 2 aya kdr tr ye gitcekler 4 ayligina bn yenliz olcam napcam bilmiyorum hastenede almaz ins gecer ozamana
meraba canım napıyosun nasıl gidiyor
cnm özel mesaj kutun dolu mesaj yollayamadım sana :)
meraba canım napıyosun nasıl gidiyor
Mrb sen nasilsin biz bulantilarla ugrasiyoruz
Herkese merhaba
Bebek konusunda malesef ben de sıkıntılıyım. Burayı hep okuyorum. Ama artık yazıp içimi dökmek istedim. Hem burda benim derdimi daha iyi anlayacak insanlar vardır diye düşündüm. Bu ay yine malesef hasta oldum. Artık nasıl düşüneyim ne yapayım, bebek fikrini kafamdan nasıl atarım bilmiyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Bu arada bir düşük, bir doğduktan 15 gün sonra kayıp, bir boş gebelik birde pgt ile dış gebelik yaşadım. Ayrıca kan pıhtılaşması problemim var.
Mrb sen nasilsin biz bulantilarla ugrasiyoruz
siz bulantılarla biz yöntemlerle devam iştebaşkada bişey yok canım ya
canım kayıplarına çok üzüldüm ilk bebeğimi bende düşürmüştüm çok zor bi durum senin bide doğduktan sonra.....çok çok daha zordurmutlaka kullanıyosndur ama asprin pıhtılaşmaya iyi geliyor,bide tavsiyem şu silkeleme yöntemini dene bi topic var SİLKELEN SONRA HAMİŞ KAL DİYE ordan bakabilirsin o şekilde çok hamile kalan var[/QUOTE
Rabbim kimseyea yasatmasin, cok ama cok zor.
Genetik doktoru benexol,elevit ve folbiol icmemi soylemisti. onlari kullaniyorum.aspirini bi eczaci tanidik da onermisti aslinda ama hap icmekten bunaldim artik. Silkeleme yontemine de baktim deniycem ins
canım kayıplarına çok üzüldüm ilk bebeğimi bende düşürmüştüm çok zor bi durum senin bide doğduktan sonra.....çok çok daha zordurmutlaka kullanıyosndur ama asprin pıhtılaşmaya iyi geliyor,bide tavsiyem şu silkeleme yöntemini dene bi topic var SİLKELEN SONRA HAMİŞ KAL DİYE ordan bakabilirsin o şekilde çok hamile kalan var[/QUOTE
Rabbim kimseyea yasatmasin, cok ama cok zor.
Genetik doktoru benexol,elevit ve folbiol icmemi soylemisti. onlari kullaniyorum.aspirini bi eczaci tanidik da onermisti aslinda ama hap icmekten bunaldim artik. Silkeleme yontemine de baktim deniycem ins
banada folbiol ve asprn verdi ama kullanmıyrm ya dediğn gibi sıkılıyor insan.bitkisek şeyler daha iyi bence ben eşime keçi boynuzu içiriyorum kendim bu ay bişe yapmadım ama bi dahaki aya incir kürü yapmayı düşünüyorm.istersen sende dene
İncir kuru bm nasil yapiliyor?
Esimden kaynaklanmadigini dusunuyorum ben. iki kere spermiyogram i yaptirdi cok iyiydi sonuclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?