- Konu Sahibi pamuk34seker
-
negatife alıştık diynce bende aşılamalardan bahsediyosn sandımhayırlısı canım ya inş.en kısa zamanda olur..benim bir oğlum var 2.bebeği istyrm ama 2 buçuk yıldır olmuyor,bana srophoneyi dr 6 aydan fazla kullanmayz dedi..sonra aşılama yaptık oda olmadı,şimdide işte dr.işine ara verdim bitkisel şeyler yapıyrm hiçde sevmem ama yapacak bişe yok iğnen ovitrellemi canım??
Maalesef adet oldum
Rabbim hayırlısını versin canım üzülme. bende 5 aydır korunmuyorum ama hala tık tık yok. ovulasyon testi alıcam ama nezaman başlancak eczanelerde satılıyormu bilmiorum herkez netten sipariş vermiş.. umarım nisan da bize uğurlu gelirde göbişlerimizi bebişlerimizle doldururuz inşalllaaaaaaahhh
canım en azından bir tane var 2.side olur bence.Arkadasımda senin durumdaydı 10 yasında oğlu vardı ikinci olmuyordu esinde problem vardı cözdüler simdi 7 aylık kızı var......iğnem ovitrelleydi.ilk defa oldum daha önceki prengly.....
inşallah canım..bende eczaneyle uğraşmadım gitti gidiyordan aldım 20tl 20 tane var içinde 6 tanede gebelik testiadetten sonra başla canım bende ilk kez bu ay kullandım bakalım pek umudum yok ama ne olur artık
artik kafama takmicam zaten oyle kur falanda denemicem bu aralar olmasini istemiyorumda zaten korunmicam ama olsu diyede kendimi yemicem canim sagol ins seninde sikintilarin biran once gecer rahatlarsin benim dualarimda seninle :)
amin canim coook sagol insallah hepimize nasip etsin :)
Kızlarr bende bıraktım bugün ve yarın ovülasyon testi yapmıcam.ayın 4ünde adetim başlamıştı. ayın 13ünde başlamak erken olmuş sizcede demi ? pazar ayın 17si pazar günü başlıcam.. şimdide korku saldı beni acaba yumurtam çatlamıo filan olabilirmi filan die..
gerçi daha önce ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ama çatlama yoksa tamamen silikmi çıkıyor? benim 2. çizgi çok silik çıktı acaba çatlamaya başlıomu oluyor? kızlar bilen varsa ne olur yazsın bişiler çıldırcam meraktan yaa :18:
arkadaşlar bir sorum olcak size.. en fazla kaç kiloyla hamile kalınabiliyo acaba bi bilginiz var mı?
neden erken olsun canım bende 11.gün başladım ve ogün koyu çıktı daha akşamına silikleşti bende geç kaldım galiba diye düşündüm:26: demekki ben adetten hemen sonra yumurtluyormuşm,senin belki geç oluyodr canım bekle bakalım,bide bu kadar stres yapma canım en çokta stres etkiliyor bu işleri.rabbim verecekse herşey boş veriyor hemde hiç beklemdiğn bi zmanda
evet biraz kilom var aynı zamanda tiroidim olduğu için de kilo vermekte zorlanıyorum. geçenlerde birinde 120 kiloyla hamile kalan bir tanıdığı olduğunu duyunca çok şaşırdım. doktorlar bana kilo vermem gerektiğini söylüyo valla napıcağımı şaşırdım
canım benimde fazlalıklarım çok :26: ama napim yaaa kiloluyuz die hamiş olmaktan mahrummu kalcaz? tabiki hyr
boşver.. Rabbim nasip etmeyince zayıflarada etmiyo..etceği varsada haberlerde izledinmi bilmiorumda obez bi kadın doğuma 150 kg la gidiyordu.. ambulans filan gelmiş.. zor taşımışlar onun nasıl oluyo ? Rabbim vercekse verir ha kiloluyuz die hamişlik zamanımızda biraz daha zorlanırız.. birde bebiş ultrasonda görünemeyebiliomuş malum karın yağ kaplı olunca :26: bebiş kendini gösteremiyo
ayrıca benim kendi arkadaşımda 120 lerde doğum yapmıştı.. şimdi oğluşu 4 yaşında...
takma Rabbim hayırlısıyla bi nasip etsinde.. :116:
canım benimde fazlalıklarım çok :26: ama napim yaaa kiloluyuz die hamiş olmaktan mahrummu kalcaz? tabiki hyr
boşver.. Rabbim nasip etmeyince zayıflarada etmiyo..etceği varsada haberlerde izledinmi bilmiorumda obez bi kadın doğuma 150 kg la gidiyordu.. ambulans filan gelmiş.. zor taşımışlar onun nasıl oluyo ? Rabbim vercekse verir ha kiloluyuz die hamişlik zamanımızda biraz daha zorlanırız.. birde bebiş ultrasonda görünemeyebiliomuş malum karın yağ kaplı olunca :26: bebiş kendini gösteremiyo
ayrıca benim kendi arkadaşımda 120 lerde doğum yapmıştı.. şimdi oğluşu 4 yaşında...
takma Rabbim hayırlısıyla bi nasip etsinde.. :116:
canım diyetisyeni denedinizmi? bende çok zayıftım insanlaar banada çok zayıfsın olmaz diyolardı ama rabbim kısmet edince hepsi boş 48 kiloyla hamile kalmıştım:116:
takma zaten lameddim ne takcan napalım kimi sitresten sinirden yada çok sevinçten yemez ben bu durumun her halinde yemek yemekten kaçmıorum :))) ya bu iştah meselesi bünye meselesi.. ben sadece biraz dikkat edicem artıkın okadar yani diet değil ama. çünkü her diet dediğimde başlamadan ewwelinde kafadan 3 kilo alıp öle diete başlıorum sonrasındada o 3 kiloyu veriorum ve sıkılıyorum. e haliylede bırakıyorumdiyetisyen de denedim ama ben veremiyorum artık takmıycam zaten bunu kafa taktığım içinde iştahım açılıyo ve kilo veremiyorum artık nezaman Rabbim hayırlı evlat nasip ederse ozaman olur,daha ne diyim
amin canımm isteyen herkeze nasip etsin Rabbimm..canım inşallah seninde gönlüne göre versin Rabbim,isteyen herkesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?