Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin hamileliğiniz bana da umut oldu. Saatlerce bilgisayar başından kalkmadan hamile kalma haberiniz var mı diye okudum. Allah ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

bu topicte takılıp hamile kalan arkadaşlardan genelde erkek haberi aldık...darısı tüm isteyenlere

kıyamam ..:)) umarım sen de hamilesindir Allah herkese nasip etsin

canım baya zor şeyler atlatmışsın..Allah sabır versin çok zor bir durumdur eminim..ben de çok bekledim Ama Allah'a dua edip tam teslim olarak başlamalısın..ben her beraberlikten sonra ayaklarımı tavana dikerdim..o ay kullanmadığım şey kalmadı arrr arkadaşımda iyi bilir :)) beraber oldktan sonra 2 kez yakı vurdum kalçamla belimin arasına.incir kürü ve eşimede keçiboynuzu kürü uyguladım..yumurtlama testi de kullandım ve bol bol namaz dua kuran okudum..Darısı bekleyen herkese inşallah...

selam arkadaşlar, ben doğumu yaklaşan hamişinizim:), ALLAH HERKESİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞALLAH....
yıllardan beri adet düzensizliği olan ilaç kullanıp bırakınca yine düzensizleşen 6-7 ay boyunca hamile kalamayan biriyim. en önemli faaktörün doktor olduğunu düşünüyorum artık yeter deyip doktor doktor gezmeye başlamıştım taki ADANA esra selver saygılı ile tanıştım,, o kadar tatlı bir kadın ki adet düzenleyici ilaç bile kullanmadım,, yumurta rezervlerin süper vs.. cümleleriyle o kadar gaza gelmiştim ki:) bide birliktelik takvimi hazırladı o ay hamile kaldım..... tabiki ALLAHın takdiri.. darısı size kızlar...

öncelikle stres yapmamanı önerebilirim bunu herkes söyler keza zirvesine kadar yaşadım bu durumu,bende 3,5 yıllık evliyim ve polikistik over hastasıyım,biraz detaylı anlatacagım fakat sağlığında bir problem yoksa eşinle de muayene olman ilk tavsiyem,yıllarca ilaçla regli oldum ilacı bıraktım kesildim,kaç dr değiştirdim,gel gelelim mübarek üç aylarda müjddeledi rabbim bize ,tam kendimi tüp bebeğe hazırlamıştım ki dr.um onun konuşmasının yapmak içini lk adımları için beni beklerken o ay hamile kaldıgımı öğrendik ve doğal yolla,rabbimden iste yeterki çünkü dualarımla tevekkül ettiğimi hayırlı sonucu hayırlı zamanda tedavisiz nasip etmesni diledim hep allahtan,özellikle beraat kandili gecesi okugumu bir başlık allah bu gece kullarımın dertleri istekleri yok mu dileseler benden bu gece diye beklermiş şeklinde okumuştum ve eşimlede paylaşıp namazımızı kılıp diledik ,üç gün sonra eşim rüyasında ikimizi görmüştü ve ya muhammed diye sayıkkladıgını anlatmıştı..hamileleğimi öğrendiğimzde Rabbimni büyüklüğüne şahit olduk,derdin ne kadar büyük olursa olsun,sen benden iste diyor resmen...kaldı ki dr.umun ilk muayesinde bana dediği zor bir tedavi ve tam polikistik hastasısın,kendini bu zorluğa hazırla demişti,hakkında hayırlısı olması dileğiyle

inşallah hayırlı ,müjdeli haberler nasip olur sana ve dileyen herkese

sevgiler gecikmeli bir yanıtta olsa

Son düzenleme:
Arkadaşlar bizde ocaktan beri düşünüyoruz 2 yıllik evliyiz benimde hormon testleri yapıldı hersey normal ama ALLAH ne zamn derse 2 aydır övüyor gününü takip ediyoruz etr adımda herkesin oluyo buda çok etkiliyor galiba beni

merhabalar şu açtığım konulara bakıyım dedim de neler yaşamışım geçen sene hamile kaldım şuan 13 aylık bir oğlum var rabbim isteyen herkese nasip etsin çok dua ettim çok dua topladım rabbim sonunda banada nasip etti inşallah benim gibi dört gözle bekleyen her kadına rabbim anneliği nasip eder hamilelerin olduğu topiklerden dua toplayın kızlar en makbul olan dualardan derler

Allah buyuk bir can alirbir can verir.
Rabbim herkese evlat vermeyi nadip edsin. Bende cok istiyorum Anne olmayi her testi yaptim hersey normal cikti bi sorun olmadigi halde olmuyor bebegim. Kadin doktorum glifor ve folik asit folidoce verdi onlari kullaniyorum insallah faydasi olur. Aranizda glifor kullanip faydasini goren varmi ??

Nerdeyse sayfada ki herkes hamile kalmış sonuna kadar okudum kimine şaşırdım kimine üzüldüm kimine sevindim birbirinize ettiğiniz her duaya kendim için de amin dedim çok şey öğrendim burdan Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mutluluğu bana ve isteyen herkese tattırsın inşallah bu topic banada uğurlu gelsin :)

arkadaşlar myralon doğum kontrol hapı kullandım 1 ay kadar ve bıraktım şimdi bebek istiyorum kısa sürede hamile kalabilirmiyim bu kadar kısa süre ilaç kullanıp hemen hamile kalan varmı ?

Bende ayni durumdayim insallah hayirlisiyla bizede nasip olur :)

Bnde 7 aydir istiyorm kizlar..bi sorun yok ama olmuyo bnde size katilaymm inss banada ugur getrsin bu topik

Bnde 7 aydir istiyorm kizlar..bi sorun yok ama olmuyo bnde size katilaymm inss banada ugur getrsin bu topik
Aynen bende 7 ay oldu olcak doktorlara gittik esimle birlikde ikimizdede sorun yok fakat olmuyor bu ay az gecikmeli adet oldum fakat cok sevindim hamileyim diye adet olunca tekrar umidimi kestim. Artik cok kokuyorum hic olmayacak diye ama Rabbim buyuk insallah herkese nasip eder Anne olmayi

Cnmm ayni seyi yasamisiz bu ay illk defa gecikti adetm ne kdar umitlenmistim..allahim bizrde nasip etsnn.m

Benim eşimde sperm sayısı düşük çıktı doktor varikosel ameliyatı olabilirsin dedi ama önce hormon testi istedi ptesi alcaz sonucu bakalım kesin ameliyat mı diyecek çok üzgünüm çok devamlı başım ağrıyor başka sayfada ameliyattam sonra daha da düşenler varmış onları okuyorum şimdi de çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…