- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kızlaaarr dün testlerimi eklemiştim buraya.. bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh
inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Sizin hamileliğiniz bana da umut oldu. Saatlerce bilgisayar başından kalkmadan hamile kalma haberiniz var mı diye okudum. Allah ım isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Herkese merhaba
Bebek konusunda malesef ben de sıkıntılıyım. Burayı hep okuyorum. Ama artık yazıp içimi dökmek istedim. Hem burda benim derdimi daha iyi anlayacak insanlar vardır diye düşündüm. Bu ay yine malesef hasta oldum. Artık nasıl düşüneyim ne yapayım, bebek fikrini kafamdan nasıl atarım bilmiyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Bu arada bir düşük, bir doğduktan 15 gün sonra kayıp, bir boş gebelik birde pgt ile dış gebelik yaşadım. Ayrıca kan pıhtılaşması problemim var.
bu topicte takılıp hamile kalan arkadaşlardan genelde erkek haberi aldık...darısı tüm isteyenlere
Bende ayni durumdayim insallah hayirlisiyla bizede nasip olur :)Nerdeyse sayfada ki herkes hamile kalmış sonuna kadar okudum kimine şaşırdım kimine üzüldüm kimine sevindim birbirinize ettiğiniz her duaya kendim için de amin dedim çok şey öğrendim burdan Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mutluluğu bana ve isteyen herkese tattırsın inşallah bu topic banada uğurlu gelsin :)
Aynen bende 7 ay oldu olcak doktorlara gittik esimle birlikde ikimizdede sorun yok fakat olmuyor bu ay az gecikmeli adet oldum fakat cok sevindim hamileyim diye adet olunca tekrar umidimi kestim. Artik cok kokuyorum hic olmayacak diye ama Rabbim buyuk insallah herkese nasip eder Anne olmayiBnde 7 aydir istiyorm kizlar..bi sorun yok ama olmuyo bnde size katilaymm inss banada ugur getrsin bu topik
Cnmm ayni seyi yasamisiz bu ay illk defa gecikti adetm ne kdar umitlenmistim..allahim bizrde nasip etsnn.mAynen bende 7 ay oldu olcak doktorlara gittik esimle birlikde ikimizdede sorun yok fakat olmuyor bu ay az gecikmeli adet oldum fakat ccok sevindim hamileyim diye adet olunca tekrar umidimi kestim. Artik cok kokuyorum hic olmayacak diye ama Rabbim buyuk insallah herkese nasip eder Anne olmayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?