- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Sana kan testi eşine sperm testi geç bile kalmışsın daha erken gitseydin keşke sonuçları öğrenene kadar da çok vaktin gidecek yalnız sadece sen gitcekmişsin gibi anladım tek gitme eşinde üroloğa gitsinKizlar benimde 1 sene cocuk olmadi hic kotunmadik simdi doktara gitmeye karar vrrdik sadece kan testi yaparlar dimi ne gibi tetkikler yapolio
Yok esimlen beraber gitcez ama alytsn ilk muayene ysparlar die korkuyorum da sonuclar gec mi alınıyor ozelede gitsem boylemi ilk gittigim icin kan testi nden herseye bakiliyormuSana kan testi eşine sperm testi geç bile kalmışsın daha erken gitseydin keşke sonuçları öğrenene kadar da çok vaktin gidecek yalnız sadece sen gitcekmişsin gibi anladım tek gitme eşinde üroloğa gitsin
Özelde daha çabuk ilerler tabi devlette işler yavaş yürüyor alttan muayene de olur kanda alırlar gecikmeden yaptır muayeneden de korkma korkulacak bişey yokYok esimlen beraber gitcez ama alytsn ilk muayene ysparlar die korkuyorum da sonuclar gec mi alınıyor ozelede gitsem boylemi ilk gittigim icin kan testi nden herseye bakiliyormu
Hapın etkisi o kadar sürmez cnm sanmıyorum ama bence doktora tek sen gitme eşinde gitsin belki onda sorun vardırMerhaba ben yeni üyeyim. Yaklaşık 2 senedir evliyim tam 1 senedir de çocuk istiyorum ama olmuyo 8 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım hormon testi yaptırdım normal çıktı hiçbir sorun yok 1 hafta sonra ultrason için gideceğim . Eşim stres yaptığımdan olmadığını söylüyor sizce nedeni hap olabilir mi ?
beraber gideceğiz zaten ondanda ultrason ve sperm testi istemişlerdi .inşallah ikimizde de bir sorun yoktur bi an önce hamile kalırım çok istiyorumHapın etkisi o kadar sürmez cnm sanmıyorum ama bence doktora tek sen gitme eşinde gitsin belki onda sorun vardır
şimdi de şöyle bi sorun var adetim biteli 4 gün oldu dün akşamdan beridir iki defa faian kahverengimsi bi akıntım oldu kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrı ve aşırı bi halsizlik var . bu konu da bi bilginiz var mı acaba ?beraber gideceğiz zaten ondanda ultrason ve sperm testi istemişlerdi .inşallah ikimizde de bir sorun yoktur bi an önce hamile kalırım çok istiyorum
Bilemiyorum cnm ya doktora gittiğinde onuda söyle mutlakaşimdi de şöyle bi sorun var adetim biteli 4 gün oldu dün akşamdan beridir iki defa faian kahverengimsi bi akıntım oldu kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrı ve aşırı bi halsizlik var . bu konu da bi bilginiz var mı acaba ?
Daha da 1 hafta var ya içim içimi yiyo hamile olabilir miyim acaba diyeBilemiyorum cnm ya doktora gittiğinde onuda söyle mutlaka
Ben onuda denedim kaç ay olmadı maalesefKızlar sekiz ay biz de korunmadık ama hamile kalamadım kaç kez doktora gittik sorun yok dediler hiç beklemediğim binada oldu hiç üzerine düşmediğim bi ay.stres etkiliyor onu anladım tam umutsuzluğa kapıldığım bi ayda oldu.o ay bi yakınımın tavsiyesiyle yakı yakmıştım belime.belki bi faydası olur bilmiyorum etkisi oldu mu deneyin derim.
Çok güzel haber cnm herşey iyi çıkmış inşallah en kısa zamanda güzel haberi verirsinArkadaslar bugün doktora gittim esimle. Ilk olarak ben genel bi incelemeden gectim. Doktor cok ilgilendi. Özele gittim bu yüzden zaten. Devlet hastanesi bastan savma is yapiyo. Kan testi aldi bicok seye bakti. Ultrasona aldi. Kis enfeksiyon falanda cikmadi. Rahim agzi kanserine bile bakti oda temiz cok sükür. Detayli bi incelemeden sonra suan gayet sagliklisin hicbi sorun gözukmüyo dedi. En ufak sorun ihtimalinden baslayalim dedi. Ilk olarak beslenmenizi duzene sokalim dedi. Gunde bi avuc ceviz badem findik tuketmemizi asitli iceceklerden cips cekirdek ve fastfood tan kesinlikle uzak durmamizi söyledi. Sigara kullaniyosaniz birakin yada en azindan en aza indirgeyin. Folik asit cok önemliymis eczanelerde yokmus ordan özel bi folik asit verdi b12 plus. Birde eczaneden bulabilirsiniz keci boynuzu özü aldirdi. Sabah aksam ac karna bi kasik sizde esinizde. Birde genital hijyen icin bi ilac verdi. Her tuvalete gittinizde cikarken surüyosunuz ilk kullanimdan itibaren inanilmaz rahatlatti. Bu sekilde 1 - 2 ay dvm edelim. Eger yine olmazsa bu kez adet doneminde gelin esini de kontrale alalim dedi. En temelden bi yol izlemek icin boyle bi tedavi plani yapti.
Kizlar adetim 7 gun gecikti ama olcakmisim gibi her tarafim sis agrilarim var test uapmaya korkuyorum hayal kiriklIgi olur die ilk defa bole oldu ama olcakmis gibiyim hamileyken bolemi belirtiler oluyo adet olcakmis gibi test yspsam cikarmi idrar da
Ya ins cnm hamileyimdir ama cok umutlanmak istemiyorum basima hic bole gelmedi 1 2 gun faln gecikmem oldu bide son aylar duzensizlesti bugun 38.gunum istekac gun gecikmis oluyo cnmNormalde böyle gecikmelerin oluyomuydu yada en fazla kac gun oluyodu mesela canım. Bence yap hemen bu kadar gecikmeye göre mujdeli haber var gibi insallah öyledir canim. İdrarda cikmasa bile kan yaptir pesindende hemen. En net kesin sonuc. Mrk ettim sanki benim basima gelmis gibi heveslendim birden...
Kizlar merhaba benimde 6 aydir denememize ragmen olmadi zaman gectikce uzuluyorum esime karsida agresiflestim geceleri aglamaya basladim,beklemek ne zor allahim insallah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda,sizleri gordukce yazdiklarinizi okuyunca biraz olsun motive oldum.
Bayramdan sonra esimide gotrucem doktora bende baktjricam tekrar daha once bakildi ama rahim filmi cektirsemmi acaba yoksa beklemeli miyim bilmiyorum,en iyisi kendimi bjseylerle oyalamam ve fazla dusunmemem umarim yapabilirim yoksa bu surec beni cok yipraticak(((
Canimmm mrb benimde 15 ay oldu evleneli cocuk hep istedik olmadi bu ay adetim gelmefi ilk defa bole oldu haziran 9 adet oldum temmuz oldu hala gelmedi sence suphelenmelimiyim test yapsam cikarmiEşinden sonra rahim filmini düşün bence kendinde arama herşeyi sonuca göre filmi çektirirsin
benim 15 ay oldu tık yok saldım artık banane diyorum olmazsan olma napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?