• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

Bence sorun sizde siz en başından beri çocukları istememişsiniz evlenirken eşinize şart koşmuşsunuz. Siz şstemezsseniz doğal olarak çocuklarda sizi istemez. En başında çocuklarla iyi olsaymışsınız kalplerini alsaydınız birlikte büyük bir aile olurdunuz tatilede hep beraber giderdiniz. Diz kendinizi soyutlamışsınız onun çocukları diye ayrım yapmışssınız. Ve ne yazık ki bu olanlardan sizin çocuklarınızda çok etkilenecek.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yuuuuhhhhh
Birincisi,adamin cocuklariyla ilgilenmesini ben son derece hakli buldum.Sizinde evlendi diye onlari aksatmayacak ya
İkincisi siz neden gitmediniz ki tatile? Kac cocuga esiniz tek nasil bakacak
Ucuncusu ise nasi yani oglu size vuruyo esinizde onu mu tutuyor yoksa benmi yanlis anladim? Bide siz 2. cocugumu yaptiniz?
Bence sorun nerede degil,evliliginiz basli basina problem:ssz:

Valla ben hiçbir şey anlamadım, adam tutuyor oğlu vuruyor kadına ve konu sahibi bunu değil de oğlunu da alarak beraber tatile gitmelerine takılıyor . Bence konu sahibi evliliğindeki asıl takılması gereken noktayı yanlış seçmiş, sorun burada.

Bence sorun sizde siz en başından beri çocukları istememişsiniz evlenirken eşinize şart koşmuşsunuz. Siz şstemezsseniz doğal olarak çocuklarda sizi istemez. En başında çocuklarla iyi olsaymışsınız kalplerini alsaydınız birlikte büyük bir aile olurdunuz tatilede hep beraber giderdiniz. Diz kendinizi soyutlamışsınız onun çocukları diye ayrım yapmışssınız. Ve ne yazık ki bu olanlardan sizin çocuklarınızda çok etkilenecek.

Ne şartı koşmuş,ben orasını görmedim çocuklarıyla görüşmeme şart mı koşmuş.:53:

Valla ben hiçbir şey anlamadım, adam tutuyor oğlu vuruyor kadına ve konu sahibi bunu değil de oğlunu da alarak beraber tatile gitmelerine takılıyor . Bence konu sahibi evliliğindeki asıl takılması gereken noktayı yanlış seçmiş, sorun burada.

Hicbirsey anlamadim valla
İlkine bide bi alintiya bakarak yorum yaptim son sayfalarda konusuluyodu cunku
Ama size katiliyorum
Konuyu guncellese tam olarak anlatsa daha iyi olacak
Cocuklarida ufak sandim aralara baktim 20-25 filan yaziyodu

konu gerçekten çok tuhaf bi hal aldı bence 2. çocuk tamamen hata
eşinizin diğer çocuklarından şiddet görmeye değil de daha çok tatil olayına takılmanızda çok tuhaf yapmayın
kimse sizden ve çocuklarınızın ruh beden sağlığından önemli olmamalı maddi olarak probleminizin olmayacağını belirtmişsiniz
biran önce kurtulmaya bakın boşanın
çocugunuz için boşanmadığınızı yazmışsınız bu koşullarda abisinin annesine şiddet uygulayabildiği ortamda ne kadar sağlıklı olabilir
sirkelenin ve kendinize gelin yeni bir hayat kurun kendinize

Şaka mısınız siz? Ben 23 yaşındayım hala da annemin babamın çocuğuyum. Benle tatile gitmek zorunda olmayabilirler ama beraber vakit geçirmekten keyif alırız. Bu konuda siz dış kapının dış mandalı oluyorsunuz kocanız ve kocanızın çocukları açısından bakınca. Boşanmanızı istemekte de haklılar çünkü o çocukları istemiyorsunuz. Beni anne babamdan uzaklaştırmaya çalışan biri olsa ben de onu istemezdim. Problem sizde çocuklar da oldukça haklılar.

dikkatimi çekti de heryerde ilk tepkin şaka mısınız siz ? :1::1::1::1:

Sanırım yorumcuların oruçtan okuduklarını anlama ve yorumlama kapasiteleri hayli düşmüş! Kadın diyor ki hamile halimle küçük çocuğumu da alıp beni burda bıraktı gitti diyor, hala çocuklarını sokağa mı atsın diyorsunuz? Aynısı sizlerin başına gelirse bağırırsınız ama! Konu sahibi zaten o çocukları istemiyorum, o çocuklarla görüşmesin anlamında bir kelime dahi kullanmamış! "Onun çocukları" der kime ne ya? Sevmek zorunda mı sevdiği adamdan olma o çocuklar diye? Sizlerin çoğu burda kocanızın annesine demediğinizi bırakmıyorsunuz, o zaman o kadından olma erkekle evlendiniz diye o kadına da bayılmanız gerekmez mi? Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu kadını vicdansızlık bencillikle yaftalamakta üzerinize yok, herkese helal olsun!
Konu sahibi bile bile lades demişsin arkadaşım, olan olmuş artık ama birşeyin değişeceğini sanmıyorum açıkçası. Karısını insan yerine koymayan bir adamdan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum. Çocuklarıyla tatile gidebilir, sadece onlarla başbaşa zaman da geçirmek isteyebilir bunu anlarım ama hamile karısını evlilik yıl dönümünde evde tek başına bırakıp gitmek kabul edilebilir bişey değildir. Üzerime vazife değil ama bu böyle devam edecekse ayrılmayı düşünmelisin maalesef arkadaşım.

Kocaniz oglu vursun diye sizi tutuyor ama siz cocuk yapiyorsunuz, bebeginizi dusuruyorsunuz umursamiyor simdi yine hamilesiniz. Neden diye merak ediyor insan haliyle. Siz ilk evliligim onun ucuncu beni daha el ustunde tutar, nazlar diye dusunmussunuz heralde ama oyle olmamis.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sanırım yorumcuların oruçtan okuduklarını anlama ve yorumlama kapasiteleri hayli düşmüş! Kadın diyor ki hamile halimle küçük çocuğumu da alıp beni burda bıraktı gitti diyor, hala çocuklarını sokağa mı atsın diyorsunuz? Aynısı sizlerin başına gelirse bağırırsınız ama! Konu sahibi zaten o çocukları istemiyorum, o çocuklarla görüşmesin anlamında bir kelime dahi kullanmamış! "Onun çocukları" der kime ne ya? Sevmek zorunda mı sevdiği adamdan olma o çocuklar diye? Sizlerin çoğu burda kocanızın annesine demediğinizi bırakmıyorsunuz, o zaman o kadından olma erkekle evlendiniz diye o kadına da bayılmanız gerekmez mi? Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu kadını vicdansızlık bencillikle yaftalamakta üzerinize yok, herkese helal olsun!
Konu sahibi bile bile lades demişsin arkadaşım, olan olmuş artık ama birşeyin değişeceğini sanmıyorum açıkçası. Karısını insan yerine koymayan bir adamdan kimseye hayır gelmez diye düşünüyorum. Çocuklarıyla tatile gidebilir, sadece onlarla başbaşa zaman da geçirmek isteyebilir bunu anlarım ama hamile karısını evlilik yıl dönümünde evde tek başına bırakıp gitmek kabul edilebilir bişey değildir. Üzerime vazife değil ama bu böyle devam edecekse ayrılmayı düşünmelisin maalesef arkadaşım.

buna sebep konu sahibi olmasın:ssz:
herkes ilk yoruma göre yorum yapıyor,derdini güzelce anlatsaydı,:34:
ayrıca bu konuda beni rahatsız eden bir şeyler var:31:

Eşinin çocukları aynı anneden mi ? Anneleriyle görüşmüyorlarsa nerede yaşıyorlar ?

ellerine sağlık arkadaşım ben yazacaktım tam sen zaten yazacaklarımı yazmışsın

Iletısımın ne kadar zor olduğunu yazdıklarınızdan anlıyorum.Ben dıyorum kı aynı evde bıle kalabılırız.Esım dıyor kı olmaz.Cocukları ıstemeyen ben degılım.Onlar benı ıstemedı.Buna tek sebeb de babalarının tavrı ve hareketlerıdır.Asırı koruyucu tavrıyla aramıza duvar oren benı onemsemeyıp çocuklarını uzerıme yürüyecek kadar cesaretlendıren babadır.Kaldı kı gecmıste benım cocugum yokken tatıle gıttıgımız oldu.Cumle alemın ıcınde kızının uzulme ıhtımalıne karşılık bana bağırdı cagırdı bı aylık bıle degıldı evlılıgımız.Ve kızı kenarda keyıfle guluyordu kavga ettıgımız ıcın

Ben teyzen degılım ve teyzenın davrandığı her nasılsa oyle davranmadım.Onlara tek bır soz bıle söylemem mevzu bahıs degıldı.Bana fızıksel saldırdı ve babası benı tuttu vursun dıye onu degıl daha ne yazayım bılemedım.

Bu adama 3. cocugu da yapmayi dusunur musunuz? Belki evlilik kurtulur falan.

Ilk ne yazdığımı okudum.Karakolluk olduğumu boşanma aşamasına geldıgımı butun bunlar gecen sene oluyor.Oglu degıl kızı benım uzerıme yuruyup saldıran.O surede karakolda da cocugumu benden aldılar bısey yapamadım.bır ay gostermedıler.Ta kı boşanmadan vazgecınceye kadar.Sımdı yıldonumu onu kutlamaya gıttıler.Tatıle gıtmelerı degıl oğlumu da alıp gıtmesı ve benım hamıle olmamın hıcbı anlamı olmaması sorun.Bosansak ayrı ayrı tatılı anlarım bız boşanmadık kı.Ve ustelık odullendırır gıbı benım evlılık yıldonumumde onlarla ben tek basıma.Dıyor kı evlılık mı kaldı ortada.Ama evlılıgın tum sartları mevcut.Ben cabuk unutup,cabuk affediyorum o da dıledıgını yapıyor

sizin kaçıncı evlılığınız, baska çocugunuz var mı yanınızda olmayan?

Iletısımın ne kadar zor olduğunu yazdıklarınızdan anlıyorum.Ben dıyorum kı aynı evde bıle kalabılırız.Esım dıyor kı olmaz.Cocukları ıstemeyen ben degılım.Onlar benı ıstemedı.Buna tek sebeb de babalarının tavrı ve hareketlerıdır.Asırı koruyucu tavrıyla aramıza duvar oren benı onemsemeyıp çocuklarını uzerıme yürüyecek kadar cesaretlendıren babadır.Kaldı kı gecmıste benım cocugum yokken tatıle gıttıgımız oldu.Cumle alemın ıcınde kızının uzulme ıhtımalıne karşılık bana bağırdı cagırdı bı aylık bıle degıldı evlılıgımız.Ve kızı kenarda keyıfle guluyordu kavga ettıgımız ıcın

Bu çocukları şim yetiştiriyor nasıl bu kadar kötü niyetliler ? Yaşlanınva babalarına onlar baksın eşinizde size gençliğinde göstermediği saygıyı yaşlanıncs beklemesin

Siderolites

kızı neden sıze saldırdı, olay nasıl gelişti, durduk yere değildir heralde tahrik edicek bişey olmalı

Back
X