• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

Çocuklar kaç yaşında olursa olsun anne evlat, baba evlat ilişkisi devam eder. Evlat söz konusu olunca kadın ya da erkeğin ikinci planda kalması normaldir. Aksini yaşayan kadın ya da erkek ya en hafif ifadeyle bencildir, duygusal açıdan sakattır. Bu yüzden çocuklu bir adamın ikinci eşi olmayı kabul eden genç kızlara yapma etme, iyi düşün diyoruz. Bu durumdaki erkek hayalini kurduğunuz eş odaklı yaşantıyı size veremez. İkinci plandasınız ve öyle kalacaksınız. Kimse sizi uyarmadı mı?

İki seçeneğiniz var.. Kabullenmek hatta onaylamak.. Ya da müsade istemek, sahneyi terk etmek. Gücünüz hangisine yeterse..

Çocuk denecek yası gecmıs 20 -25

31 yaşında bir "anne" olarak hala anne-babamın çocuğuyum ben.. annem beni 1 gün aramasa çok üzülürüm.. 18 yaşını geçince anne-babanın kankası olmuyorsunuz, hala onların çocuğusunuz.. siz aileye girmek istememişsiniz, eşiniz de çocuklarını kaynaştırmaya çalışıyor.. keşke kendinizi dışlamak yerine kocaman bir aile olmayı kabul etseydiniz..

Kocanizin onceliginin cocuklari olmasi o kadar dogru ki. Evet onlarin golgesi diyorsunuz ya, bu da dogru. Cocuklariyla tatil yapmak istemesini niye yadirgiyorsunuz ki. Kac yasina gelirlerse gelsinler onlar kocanizin cocuklari. Bu durumu kotu algilamayi birakmazsaniz, uvey ve kotu algilanmaniz da normal olur. Siz cocuksuz biriyle evlenmemissiniz simdide cocuksuz gibi davranmasini bekliyorsunuz. Bence de sorun sizde...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Size benim babam gibi bir adam lazımmış. Karısının sözünden çıkıp dugunume bile gelmedi. Eşinizin yaptığında ne var ki çocuklarına sahip çıkıyor. Elbette ki kardesleriyle ortak çocuğunuzu bir araya getirmeye kaynastirmaya çalışacak. Siz evlenirken çocuklarını biliyordurnuz şimdi neden çocuklarına sahip çıkması size koyuyor ki

20-24 yaşında 2 oğlum var,her yere beraber gideriz.onlar benim gözümde halen çok küçük:17:

Ne mutlu size ki merhametli bir insanla evlisiniz. Evlendi diye eski evliliklerinden olan çocuklarını silen, merhametsiz ve sorumsuz biriyle evliliği mi tercih ederdiniz yoksa?

Çocukları olduğunu bile bile evlendikten sonra çocukların sorun olmasını da ben anlayamıyorum doğrusu?

Gerçekten bir anne olarak nasıl bu kadar kötü kalplisiniz? Onun çocukları nedir? Siz kim oluyorsunuz da kocanızın çocuklarını "evliliğimizin problemi" olarak nitelendiriyorsunuz? Tabii ki ilk planda çocukları olacak, helal olsun kocanıza. Çocuklarını atacak mıydı bencil istekleriniz yüzünden? Siz bu kadar kötü düşünceli biri olduğunuz için çocuğunuzun kardeşleriyle kaynaşmasını istemiyorsunuz belli ki, o da kardeşleriyle kaynaşmasını sağlıyor ne var bunda? Bir anne nasıl böyle bir mentaliteye sahip olabilir dehşete düştüm doğrusu. Kocanızın tek eksiği de sizden boşanmıyor oluşu bence. Umarım farkına varır, çocuklarını kabullenemeyen bir kadınla beraber olmaz.

Cevabın ıcın teşekkürler.Yazan herkes gıbı çocuklar acısından bakıyorsunuz olaya benım de bı cocugum ve bekledıgım bı cocugum olduğunu gozardı ederek.Esınız kac kere sızden ayrı tatıle gıttı sızı yapayalnız bırakarak? Derdım savunma degıl,yasayan bılır.En buyuk hata; çocuk deyıp her yaptığını hosgormek.Çocuk dedıgın babasının mutluluğunu ıstemez mı,masum olmaz mı?Ve helal olsun dedıgınız babanın çocuklarının hıcbırı anneleriyle ya görüşmüyor ya da görüşmek ıstemıyor.Bu bıle çocukları nasıl yetıstırdıgını göstermez mı?Kendı annesını ıstemeyen çocuklar benı mı ısteyecektı?Ve son bır yıldır yanı uzerıme fızıksel saldırı yapana yapana kadar ben onların her yaptığını sıneye cektım.Gelınen noktada aılemden kımse evıme gelemiyor cocugumu onlarla gorusturursem sorun oluyor. Cocukları atma meselesine gelınce benı mı atması gerekiyor Aradakı dengeyı kuramayıp,sureklı benı ezen kocama bıraz da kadın olarak bakın lütfen.

Evlat kac yasina gelirse gelsin evlattir. 20 25 yaslar da cok buyuk yaslar degil. Esiniz hem evlatlarindan kopmayarak hem de onlarla kaliteli birliktelik icinde kardeslerin uyumunu saglamaya calisarak cok dogru bir sey yapiyor.

2 cocuklu adamla evlendiginde, bunlarin olacagini hayal edecek, goze alamiyosan evlenmeyecektin. Evlendin madem, o cocuklarla bag kurmaya calisacaksin, kaynasmaya calisacaksin, onun cocuklari demeyeceksin. O tatile goturulmuyosan sorunu biraz kendinde ara. Adamin cocuklariyla tatil yapmasina soz soyleyecek kadar bencilsin. Anne olmasan neyse, sen de annesin, onlar da ana kuzusu. Yaslari buyukmus. Allah askina 20 25 mi buyuk ya.

Diyosun ki iyi ki hamileyim oglumun kardesi olacak ona tutunur. Oglunun abileri var zaten. Babalarinin gayesi de cocuklarin kaynasmasini saglamak, ogluna bu konforu sunmak. Helal olsun o babaya.

Demissin ki 3 yasinda cocugu anasindan ayiramaz. Bu dedigin ne psikolojik acidan dogru ne de hukuki acidan. Her turlu yanlis. Var hakki babanin buna, ve pedagojik acidan da bi sorun yok.

Sorun nerede demissin ya baslikta, sorun sende arkadasim sende.

Cevabın ıcın teşekkürler.Yazan herkes gıbı çocuklar acısından bakıyorsunuz olaya benım de bı cocugum ve bekledıgım bı cocugum olduğunu gozardı ederek.Esınız kac kere sızden ayrı tatıle gıttı sızı yapayalnız bırakarak? Derdım savunma degıl,yasayan bılır.En buyuk hata; çocuk deyıp her yaptığını hosgormek.Çocuk dedıgın babasının mutluluğunu ıstemez mı,masum olmaz mı?Ve helal olsun dedıgınız babanın çocuklarının hıcbırı anneleriyle ya görüşmüyor ya da görüşmek ıstemıyor.Bu bıle çocukları nasıl yetıstırdıgını göstermez mı?Kendı annesını ıstemeyen çocuklar benı mı ısteyecektı?Ve son bır yıldır yanı uzerıme fızıksel saldırı yapana yapana kadar ben onların her yaptığını sıneye cektım.Gelınen noktada aılemden kımse evıme gelemiyor cocugumu onlarla gorusturursem sorun oluyor. Cocukları atma meselesine gelınce benı mı atması gerekiyor Aradakı dengeyı kuramayıp,sureklı benı ezen kocama bıraz da kadın olarak bakın lütfen.

Ben sadece konunuzu okuyup yyorum yaptım... Kusura bakmayın eğer bunlar da yaşandıysa siz de kendi açınızdan haklısınız. Neden boşanmıyorsunuz ki o zaman? En iyi seçenek bu gibi. Yoksa ipler kopmuş, düzelecek bir durum değil bence

Çocukları olduğunu bile bile evlendikten sonra çocukların sorun olmasını da ben anlayamıyorum doğrusu?

Evet kabullendim cunku kader kurbanı ya .Hep kadınlar yolda bırakmış bu adamı.Ne sucu var kı?Aynı evde bıle kalırız ne olacak dedım.Olmaz dedı.Ayrı evde kalmamıza rağmen aşırı koruyucu tavrı benı yok sayması olayları bu hale getırdı.Zaten annesız sorunlu çocuklardı.Aramıza duvar ordugu ıcın onlar bana ben onlara düşman olduk.Paylasılamayan erkek oldu.Tavrı ve her defasında ılk planda onların oluşu benı hıce sayması kolay seyler degıl.

Üç yaşındaki çocuğu vermemek sizin elinizde şahsen ben çocuğumu annesi olmadan göndermem...ama siz bıraksın istiyorsun çocuklarını kolay mı. .sen 25 yaşına gelince çocuklarin selami sabahi kesecen mi.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet kabullendim cunku kader kurbanı ya .Hep kadınlar yolda bırakmış bu adamı.Ne sucu var kı?Aynı evde bıle kalırız ne olacak dedım.Olmaz dedı.Ayrı evde kalmamıza rağmen aşırı koruyucu tavrı benı yok sayması olayları bu hale getırdı.Zaten annesız sorunlu çocuklardı.Aramıza duvar ordugu ıcın onlar bana ben onlara düşman olduk.Paylasılamayan erkek oldu.Tavrı ve her defasında ılk planda onların oluşu benı hıce sayması kolay seyler degıl.

Kadinlar derken? Kac evlilik yapmis bu adam sen kacinci karisisin?

Herkes anneye yüklenmişti çocuk var çocuk var!! Adam çocuklara siz eşinden önemlisiniz elektriğini verdiyse onlarda öz snnesi değil ki çeksin gitsin babamız bize kalsın diyorsun. Yani arkadaşlar bu tarz evliliklerin bitiş sebebi bu zaten önce ki evlilikten olan çocuklar ile babanın dengeyi kuramaması. Adam bu dengeyi sağlayacak çocukları terbiye edicek, bu kadında evden mi atıldın herkes herkese saygılı olacak kimsede özel hayata müdahale etmeyecek

Siderolites

Kadinlar derken? Kac evlilik yapmis bu adam sen kacinci karisisin?

Once annesı, bırıncı,ıkıncı ve 3.yüm.Biliyorum bastan hatalıyım.Ama evlenmeden once o kadar farklıydı kı,Her sey ben bız odaklıydı.Onları da ıhmal etmeyecektı ama sımdıkı gıbı hayatının merkezıne koymayacaktı.Herkes kotu kalplı falan yazıyor.Olsun ben ne kadar fedakarlık yaptığımı yurusun dıye nelerı bosverdıgımı bılıyorum.Ve her sorunda ayrılmayı oteleyıp sımdı degıl,sımdı degıl dıye dıye bu duruma geldıgımı.

Herkes anneye yüklenmişti çocuk var çocuk var!! Adam çocuklara siz eşinden önemlisiniz elektriğini verdiyse onlarda öz snnesi değil ki çeksin gitsin babamız bize kalsın diyorsun. Yani arkadaşlar bu tarz evliliklerin bitiş sebebi bu zaten önce ki evlilikten olan çocuklar ile babanın dengeyi kuramaması. Adam bu dengeyi sağlayacak çocukları terbiye edicek, bu kadında evden mi atıldın herkes herkese saygılı olacak kimsede özel hayata müdahale etmeyecek

Siderolites

Sagol canım.Iste tam bu.Onları bastacı yapıp sureklı benı ezdırmesı.Su anda da yaptığı o.Kardes kaynaştırmak degıl,Kızının dedıgını yapmak.Sırf huzursuz olalım dıye uğraşıp her defasında babasına dedıgını yaptıran bır kız var karsımda.

Once annesı, bırıncı,ıkıncı ve 3.yüm.Biliyorum bastan hatalıyım.Ama evlenmeden once o kadar farklıydı kı,Her sey ben bız odaklıydı.Onları da ıhmal etmeyecektı ama sımdıkı gıbı hayatının merkezıne koymayacaktı.Herkes kotu kalplı falan yazıyor.Olsun ben ne kadar fedakarlık yaptığımı yurusun dıye nelerı bosverdıgımı bılıyorum.Ve her sorunda ayrılmayı oteleyıp sımdı degıl,sımdı degıl dıye dıye bu duruma geldıgımı.

eşinin 3. hanımısın .... her kadından bi çocuğu var öyleyse... kusura bakma arkadaşım en azından 2. çocuğu yapmayacaktın ... eşinle aranda kaç yaş var arkadaşım ... benim içimden nedense en az 20 gibi geldi ...

Anladim.. Yani evliligi duzgun zemine oturtmazsan bu adam seni de gozunun yasina bakmadan bosar. Senin kacinci evliligin? Ailen nasil razi oldu?

Tebrikler!

Muhteşem bir evlilik yapmışsın.

Adam resmen farklı kadınlarla kombinasyonlar yapıp çocuk çeşitliliğine katkıda bulunmuş.

Allahım çok merak ediyorum hiç mi düşünmüyorsunuz evlilik, çocuk gibi ciddi adımlar atarken?

Geçmişten ders çıkarma da yok, anında 2. çocuk. :19::19::19:

Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.

Kücücük cocuklari kiskaniyosunuz resmen. Bu kadar bencil olmayin Allah askina. Adam sizin cocugunuzi kendi cocuklarindan ayirmiyor diye bosanmak istenirmi insan. Ne yapsin üvey babalikmi? Eziyet mi etsin cocuga, ac mi biraksin. Kendi evladina oyuncak alirken, sizin cocugunuza cöp mü alsin? Istediginiz bu mu? Benim bildigim, insan kendi evladi olmadigi halde kendi evladi gibi görenlerin alnindan öper, siz tekme atiyorsunuz... Bu durumda yaziklar olsun demekten baska bisey düsmez bana!

Son düzenleme:
Back
X