Ezik olunmuyor belki ama eziyorlarAlttan alınca ezik mi olunuyormus. Asıl zor olan alttan almaktır. Her insan beceremez.
kardesim sevgilisinden tam da bu sebeplerden ayrilmisti.Konudan konuya atlamış olabilirim. Aklıma geldiği gibi yazdım.
O tartışmalardan sonra artık eşim neredeyse her istediğimi yapıyor. Evle ilgili sorumluluk sahibi.
Yine sorunlar yaşadığımizda gözleri doluyor beni bırakacak msin diyor.
Yani nasıl desem fazla ozguvensiz.
Herhangi bir konuda danisabilecegim biri değil. Bir durum olsa mantıkli yaklaşan çözüm bulan ben oluyorum.
Esimi eş gibi görmüyorum
O ozguvensizlik cinsel.sorunlar yüzünden. Evde de kendi kendine tedavi olabilir. Empati kurun. Vajinismus olsaniz o da size karsi boylehissetse napardiniz? Ben vajinismusum esim bana boyle olsa ben intihar ederdim. Dunyanin en kotu hissi bence cinsel yetersizlik. Yuzune karsi alenen konusmayin. Bu ikimizin sorunu diye sorunu kabullenin ona yikmayin. Sonra oturun evde cozmenin yollarını arayin. Kendi kendine banyoda alistirma yapsın. Tam boşalacakken dursun tutsun kendini biraz zaman geçsin yine tekrarlasin tam bosalacakken oksamayi kessin. Acik yaziyorum kusura bakmayin ama anlasilir olmak istediğim icin.Konudan konuya atlamış olabilirim. Aklıma geldiği gibi yazdım.
O tartışmalardan sonra artık eşim neredeyse her istediğimi yapıyor. Evle ilgili sorumluluk sahibi.
Herhangi bir konuda danisabilecegim biri değil. Bir durum olsa mantıkli yaklaşan çözüm bulan ben oluyorum.
Esimi eş gibi görmüyorum
Terapiye gideceksiniz başka yolu yok. Ama eşinizde erken boşalma olmasa sizi bu kadar alttan alacağını da sanmıyorum. Dengesiz olmuşsunuz ve yorulmuşsunuz. Ancak terapiden sonra dengelenebilir. İki tarafında konuşması ve paylaşması lazım.Konudan konuya atlamış olabilirim. Aklıma geldiği gibi yazdım.
Esimi eş gibi görmüyorum
Adam uyumlu davransa ezik görüyorsun uyumsuz olsada yaranamıyor kısaca ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz gibi o yüzden yol yakınken ciddi bir şekilde evliliğinizi gözden geçirip bir sonuca varın böyle bir ömür gitmez..İyi geceler.
2 yıla yakındır evliyim. Eşim benim ilk sevgilim. Ailemden yeterince ilgi göremeden büyüdüm.
Eşimle tanıştığımda bana ilgisi sevgisi bni çok mutlu etti. Onu seviyordum. O zamanlar veya nisanliyken yolunda gitmeyen şeyler oldu. Görmezden geldim. Evlendik. Sürekli sorun yaşadık. Büyük kavgalar ettik ağır laflar söyledik.
Evliliğimde kendimi hep yalnız hissettim.
Sonra kavga gürültü.
Eşimle ev işleri konusunda tartışirdik. Şimdi her şeye yardım ediyor.
Kendimi düzeltiyorum diyor. Bunu görüyorum.
Ama eşimin her şeyi alttan alması da artık hoşuma gitmiyor. Karşımda ezik biri olarak görüyorum. Daha güçlü görünen biri istiyorum belki de.
Bir de bazı davranışlarına tahammül edemiyorum. Sonra o da eleştiriyorsun diyor.
Belki bir yıldır cinsel sorunlarımız var.( erken bosalma) Erteledi şimdi de korona zamanı gidemem diyor. Gitsin demiyorum. Kaç seferdir ilişki için başlıyoruz. Ben devam edemiyorum artık yarıda bırakıyorum. O sorunları ertelediği için istemiyorum. Ya da çok uzaklaştım.
Uzun yıllar evli k alabileceğimi düşünemiyorum er ya da gec bitecek sanki.
Şu an ayrılmaya da cesaretim yok
Çalışıyorum. Mesleğim var bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?